Избор на язовир за НСреща#2

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Избор на язовир за НСреща#2

Мнение от Ivak »

Вече дата е решена със съвсем малко мнозинство се реши 22-23.09

Давайте предложения за язовир и местност на самия язовир която да е удобна за повече хора.

От тък нататък , моля да коментират и гласуват хора който са сигурни че ще дойдат.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Жребец.
Аватар
маестрото
новобранец
новобранец

Мнение от маестрото »

Предлагам яз.Цонево ,но е малко далече за повечето от вас.Да,Жребчево е добре.
Сухо дупе риба не яде!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ами като гледам , нещата се "отичат" към Жребчево , както казват Ванката Йо и Илийката , а и аз се присъединявам .
Но нека колегите да си кажат вариантите , пък ще мислим ...
Най - важното е времето да е с нас , иначе не виждам причина да не се съберем !!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

ЖРЕБЧЕВО предполагам ще е. :wink:

Митак, на масата за теб виждам, има бутилка и чаша. А закотката май нищо неси пригласил. :evil: :smt018
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Жребчево,ама не това место ,където бяхме ,а някъде да става и за плувка,а не само за маса :lol: :lol:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Сега първо да уточним язовира па сетне ще избираме мястото и този път вече нямам думата. Нека някой друг избере некое по уловисто място :wink: :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
snegk

Мнение от snegk »

Има хубави места и за плувка и за шаран,но са отдугата страна и пътя е гаден. :wink:
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Жребеца става за всичко, намира се почти на център и има достатъчно място за всички желаещи. Ако се възприеме по добра идея с радост ще я подкрепя. :lol:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Аз нямам изисквания за дадено място и разстояние. Бих предпочел на яз. Искър защото ми е познат и от към места и риба през целия сезон, но ми е ясно, че е далече на много хора. Това не го бройте за глас, а за документирано присъствие. Лично аз ще съм там десет дни където и да е. Колегата който обеща да дойде с мен отказа, защото си е сменил работата и не му дават отпуска в момента, но ако някой колега има място да го вземе за два до четри дни и да го върне в София кв. Надежда ще дойде, жената която е неотлъчно с мен на риба, не може заради учениците все нещо се докупува като учебници и тетрадки в този период. Та питането ми е? Ще има ли и други колеги за десетина дни там да не съм сам, ако трябва мога да споделя и транспорта с един максимум двама човека. Но не и багажа им ако е много с комби съм но моито обурудване е голямо и едвам смества трети човек в колата ( е ако са рибарки може и повече :oops: ) на хората които са с мен палатка и лодка не им трябва нито маса и столове, абе с две думи само ядене, пиене, цигари, одяла, дрехи и вода ще трябва ( АКО Е НАБЛИЗО МАГАЗИНА 7-8 КМ МОЖЕ И НА МЯСТО ), палатката ми е двустаен апартамент,колегата или колегите ще имат самостоятелна стая, шатрата голяма 3x3 Трябва ми една маскировъчна мрежа военна да си купя ако някой знае от къде да казва. Ако никои не се обади ще го пусна и в предстоящи излети а за мрежата и в оборудване.

не съм геи и наркоман но пиячи ако си носят пиене в подходящите количества приемам

Но в крайна сметка и сам воинът е воин. ще бъда там на 20 и ако някой има претенции за място да казва от сега да му го пазя, забравих да кажа програмата ми е за 19-20 до 30 или 2-3.10.07
Последно промяна от nasco2 на Вто Авг 14, 2007 11:17 pm, променено общо 4 пъти.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

nasco2 написа:не съм геи и наркоман
Хахаха Насе ти ме разби :lol: аз не съм сигурен за срещата и едвали ще мога да отделя 10 дни,а пък не съм и пияч, но съм сигурен че все някой колега ще се навие на поканата и ще си изкарате готино...
п.с.-то след шише ракия не се знае кой какъв става... :lol: но както казват то от един път не се става г..!!шегувам се ей.. :lol:
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

CERRUTI написа:
nasco2 написа:не съм геи и наркоман
Хахаха Насе ти ме разби :lol: аз не съм сигурен за срещата и едвали ще мога да отделя 10 дни,а пък не съм и пияч, но съм сигурен че все някой колега ще се навие на поканата и ще си изкарате готино...
п.с.-то след шише ракия не се знае кой какъв става... :lol: но както казват то от един път не се става г..!!шегувам се ей.. :lol:

не ми е за първи път да се напия, но ми е хоби за себе си съм сигурен имам дългогодишен опит в занаята и този занаят не е за всеки, иска си майсторлък както при риболова.

п.с имам предвид пиенето

а за другото досега съм се опазил и така смятам да е.
но съм патил ти подаваш ръка а те хапят до рамото
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

И аз съм за Жребчево, ще отида сигурнo на 19-20.09
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ванка , на котака вече съм му спрял пиенето , защото почва да гледа особено кучката , май я взема за "писана" и мисли само за SEX ...!
Иначе за срещата (няма значение къде ) не е зле да си кажем някакъв час за съботата , където да се съберем , първоначално .
Разбира се ако има разминаване , влизат в сила GSM- те , опита го имаме от първата среща , дето се казва , ще има колеги да идват до неделя , а ще има хора и от преди съботата .
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Само да вметна, че на предишната среща САМО АЗ бях на договореното место в точния час :roll: В 9 пред кръчмата :smt031 всички останали отдавна бяха хвърлили въдиците!!! Тъй че да се гвори пак за час и място май е тъпо :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”