яз. Искър 18.08.2007

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

яз. Искър 18.08.2007

Мнение от Димитър Янчев »

Здравейте колеги,
както ви обещах миналата седмица,че ще има и други репортажчета отосно успешните ми излети на яз.Искър
Изображение
ето и поредното такова репортажче :D :D
Знаете сами ставане рано, багаж това онова,път и стигнахме на язовира към 06.00ч. с облекчение видях, че "моето място" е свободно :smt026 :smt041
Само да спомена ,че тръгвайки да си купувам захранката (която ви показах миналата седмица) въпросната беше свършила по рибарските магазини :cry: :cry: но това не ме спря и си взех подобна с малко недоверие в качествата и .
И така започнах едно захранване първоначално (със стара захранка от предишният ми излет) ,но нещо рибата не потръгна както обикновенно.
По едно време явно захранкта започна да действа нещата се промениха.
Изображение
това беше най-голямата риба за деня 2кг. платика която бе хваната на мачът ми :lol:
Изображение
Изображение
Риболова не спря с това чудо на природата което хващам за 1-ви път имаше и други по-големички платики(имам клипче за една от тях) финалната права беше това.
Изображение
Изображение
но както се досещате толкова много риба НЕ мога да я изям или прибера и си я пуснах по живо по здраво
Изображение
Изображение
за мен си оставих няколко рибки които бяха умрели в живарника вкл. и голямата защото докато и вадех кукичката от задните и части умря горката :cry: :cry: ето ги и тях:
Изображение
Това е колеги ще се радвам ако сте харесали излета и репортажчето ми тази седмица.
И ако някой не се е досетил къде съм бил по снимките значи не е ходил на този язовир :cry: :cry: от мен наслука и успех на всички.
Последно промяна от Димитър Янчев на Пон Авг 20, 2007 6:57 pm, променено общо 1 път.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво за риболова и за пуснатите риби.Като отидеш другата седмица пак ще си ги хванеш. :wink:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

това от към Ихтиман ли е :?:
Изображение
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

аферин!

Мнение от zurnacia »

Много хубаво сте направили:) Разбира се ако сте сам нема да преяждате с тая риба. а умреличките па нема да стават зян:) Какво бихте посъветвали един аджамия като мене дето нещо се е запалил да лови сомче...? Пък да ви кажа и тия платики изгележдат супер. От отдавна ми се ходи на язовир Искър - от малък даже... Къде е подходящо да се хвърля? И аз бих направил същото с рибата ако е много... мерси предварително за съветите!!!!
Ицо(София)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Красота... егати големите джапанки :shock:
Клавиатура риба не лови!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Знаааааааам го мястотооооооооо :lol: :lol: :lol:

Аз ходя вдясно от него , че там ми винаги ми се е струвало плитко :oops:

Поздравления за излета :D
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

браво колега и за снимките и за грамофонните плочи който си хванал.пожелавам ти следващият път само големи :supz:
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

яз.Искър

Мнение от Ludia Shekspir »

Здравеи колега,поздравление за риболова.Бях точно срещо теб и з нам какво направи миналата събота.Адмирации към момичето с което ловяхте но мисля че тя хвана най голямото рибе.
Изображение
:lol: :lol:
Браво за релиза .Моито рибе излезе 2кг и 54см но нямах апарат на място да го снимам.Надявам се пак да виждме покраи язовира. :lol: :lol:
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Ludia Shekspir
Здравеи колега,поздравление за риболова.Бях точно срещо теб и з нам какво направи миналата събота.Адмирации към момичето с което ловяхте но мисля че тя хвана най голямото рибе.
Ами как няма да го хване(засече) както сам си видял, че почти през цялото време оправях дънните въдици. А това е жена ми и много ще се зарадва за обръщението ти към нея :smt041
А и вие доста се позабявлявахте отсреща на полуостровчето и аз ви гледах :lol: :lol: Изображение
и сам видя ,че като свършихме захранката спря и рибата та за това и си тръгнахме към 16.00.
Мисля, че следващият път трябва да се обеденим и да направим едно разбиване на платиката на това място :lol: :lol:
Успех на всички и наслука
Последно промяна от Димитър Янчев на Вто Авг 21, 2007 8:55 am, променено общо 2 пъти.
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Мнение от Ludia Shekspir »

Колега,благодаря за снимката виждам се чудесно.Ако не е таина каква захранка използва и как се държи плежъра при 1кг риби. Аз хвърлях Сенса .А за разбиването съм ЗА ,само не знам при тази подробна информация ,дали ще има свободни места но нали за това са форумите. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

там зад теб, където са другите рибари , на тоя нос надолу под водата са все такива камъни и около тях винаги се върти риба... пробвай
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Ludia Shekspir
Колега,благодаря за снимката виждам се чудесно.Ако не е таина каква захранка използва и как се държи плежъра при 1кг риби. Аз хвърлях Сенса .А за разбиването съм ЗА ,само не знам при тази подробна информация ,дали ще има свободни места но нали за това са форумите.
Мога да кажа ,че PLEASURE е супер макар да е със счупено второ коляно. Чакам вече втора година вносителя да "внесе" резервни части за тези въдици и уви още ги няма :cry: :cry: Върхът ми е с жило и се държи много добре на тези и по-големи рибки от кило и на горе :supz: :supz:
Ако решиш да направим един съвместен излет по-нататък за разбиването на ПЛАТИКАТА много ще се радвам :smt041 :smt041
Що се отнася за захранката този път ще си спестя коментарите какво съм ползвал за да мога да си намеря на следващото ходене за платика :lol: :lol:
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Здравейте колеги,
нека ви се оплача малко :cry: :cry: днес с малкия(детенце) ходихме на риба на същото място но уви нещата не бяха както преди. За цял ден(или от 10.00-16.30)равносметката беше 7-8 уклейчета(тип скумрия) и един два костура 20 см.
Но за сметка на това времето беше чудесно и малкия си изкара добре (а той е болен и аз си го гледам)
Така , че не всичко е до място и захранка трябва си и рибааааааа :о))
ivovlad
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ivovlad »

За съжаление колега, си прав. Като че ли платиката тотално се е покрила. Може би е свършил сезона за платики ? Ето малко инфо от събота, от язовир Искър: http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=16873
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Хубав улов!Браво ! :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”