Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Пу да ева майка му! Само един риболов там тази есен. Как ме е яд само...mmilen написа:Приятели, Безден/платения/ са го източили. Днес сутринта му видях дъното в мъглата.
На 777-ците има ли костур колеги,клен нещо да налети на примамката (туист,блесна) ? или на Богров платения,дайте малко мнения и какви са условията ?
Източен е да ..вчера минах покрай негоКоце © написа:Пу да ева майка му! Само един риболов там тази есен. Как ме е яд само...mmilen написа:Приятели, Безден/платения/ са го източили. Днес сутринта му видях дъното в мъглата.
- SBANKOV
- ще става разбирач
На Санчо Панса няма никой, само един костур, една слънчевка и един уклей, за двама души, колегата до нас се разписа само няколко уклея.
пп Ей свини мръсни, гадни, гнусни, чистете си отпадаците че вчера съм се изгорил поне 3 чувала боклуци на гьола и то само от едно риболовно място.
пп Ей свини мръсни, гадни, гнусни, чистете си отпадаците че вчера съм се изгорил поне 3 чувала боклуци на гьола и то само от едно риболовно място.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- разбира нещата
Те в тях си не чистят а ти искаш на гьола.Това е до манталитет .За това сме на тоя хал.И на мен ми е омръзнало като ида някъде да започвам да чистя и да се занимавам с куп странични дейности а не с риболов.За съжаление това е грозната действителност у нас.
-
- научил се да хвърля
Това е действителността!Ако искаш чист водоем трябва да отидеш на платен,който е 50 на 50 и никои не смее да си изхвърля боклуците в природата,а колко е просто да ги събереш в една найлонова торбичка!!!
Здрасти от мене.Е малко снимки за цвят от щъркела.Времето супер-риба няма.
От към туристи добре.
Ресторанта пак работи.Даже си бях забравил куфарчето до една маса,та ми го бяха прибрали-и ми го върнаха на тръгване.
Нивото пада ето как е на ъгъла
Половината са от редовните,вече се познаваме.
Това че има народ,не значи че кълве.
Издирвам си още живарника-никой не ми го е върнал.
И те така.

Риболовци.
- BACARDI
- научил се да хвърля
На камола ги ловях.ogi_peugeot написа:супер браво колега.на какво кълвеше?
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Здравейте.Както се казва по добре късно отколкото никога
.След като питах за Пънчака и никой не даде инфо в неделя решихме с брат ми Jettronix, да се метнем до Искъра отидохме първо на устието, срещу пътя за Самоков в района където всички колеги си пускат лодките (ако ви говори нещо това).Та аз стръв шарен,торен рибка от 8 до 11.30ч. нямах нито едно пипане,брат ми на спининг блесни,"играчки" и не знам си кво никъкво чукане.Айде от там викаме да си бием камшиците та да видим Пънчака,пътем гледам на Щъркела панаир,викам няма да е
.Гледам колегата горе е отразил за какво става въпрос там.Та акустирахме на любимата ни Гумаджийца,ама на нъцки пълно мъртвило захранка шарен червей,пелети стръв шарен ,торен,рибка нямаше пипааанееее.Пълно разочарование от неделния излет....

- Garbolino
- разбира нещата
Еми то извода е ясен: Ще се видим на Пънча тази събота или неделяpiso написа:Здравейте.Както се казва по добре късно отколкото никога.След като питах за Пънчака и никой не даде инфо в неделя решихме с брат ми Jettronix, да се метнем до Искъра отидохме първо на устието, срещу пътя за Самоков в района където всички колеги си пускат лодките (ако ви говори нещо това).Та аз стръв шарен,торен рибка от 8 до 11.30ч. нямах нито едно пипане,брат ми на спининг блесни,"играчки" и не знам си кво никъкво чукане.Айде от там викаме да си бием камшиците та да видим Пънчака,пътем гледам на Щъркела панаир,викам няма да е
.Гледам колегата горе е отразил за какво става въпрос там.Та акустирахме на любимата ни Гумаджийца,ама на нъцки пълно мъртвило захранка шарен червей,пелети стръв шарен ,торен,рибка нямаше пипааанееее.Пълно разочарование от неделния излет....

Макар, че една разходка до Струма, като че ли е по-добър вариант
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Пънча, ама на по-дълбоките места. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- 6tukara
- ще става разбирач
На Пънча на стената излизаше в неделя среден уклей на плувка и на булдо.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
-
- ще става разбирач
Днес си направих голяма разходка и обиколих панчарево от край до край да видя какво е положението.От устието,през гумата,лебеда,бистришката река,та чак до персиеца нямаше никакви рибари.На моста и около него 2-3 дънари с по няколко въдици.На стената беше фрашкано,преброих 30човека към 13часа.Излизаха редки и едри бабушки,но само при тези,които ловяха на голяма дистанция на мач.На по-късо само някакви мизерни костурчета.След това продължих под гората и стигнах чак до трибуните,но и до там рибарското присъствие беше символично.Иначе изпускат много вода,нивото пада бързо.
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Какво е положението на Кривина и Челопечане някой ходил ли е скоро?
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Колеги,някакво инфо за Враждебна под летището има ли някой?