Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2012
Е раздвижи се темата,при този хубав ден няма как.От мен 20 бр от 11 до 17 часа.На юг Ца рево 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес на Тюленово кой колкото червей имаше толкова риба хвана.
-
- новобранец
Здравейте колеги!Потвърждавам за Созопол.От 07:00 до 13:00ч. 11заргана и 18 платерини все хубави.
Привет и от мен!Вчера сутринта от 8 до 13 на Черноморец на скалите 3бр.
Хайде и аз да се включа - барабар петко с мъжете
. Та вчера с един мой приятел на Шабла на паметника най после я случихме. Аз 93 броя
и той долу горе толкова. Така че колеги от тук нататък само времето ще дебнем. Айде на слука на всички. 

-
- новобранец
Как ги хванахте тези бройки бе колеги ... Вчера от 8:00 сутринта бях на паметника и до 11:00 - 4 броя после тотално спря и отидох на въжето ,там хората масово си тръгваха ,след това на Каварна , бялата лагуна и резултата е още 2 заргани ...Хората масово се оплакваха че няма а и пробвах на всякакъв вид бомбарда
Потвърждаваам за паметника,от 6 до 10 ,7 заргани,после на дерина ,сеч на илария и тук там зарган...Може следобед да са я скубали 

-
- ще става разбирач
хубава работа 

ама българска........ico000_ написа:хубава работа

Българска работа е точната дума. Аз не смятам да отговарям на съмненията ви.
Написаното е добра воля да дам инфо.
. Ако приятелят ми прецени ще качи снимките. Айде на слука
и повече настоявайте на риболова и по малко стойте пред компютрите и филосоствайте.

Koлега, хванахме ги една по еднаEzio Auditore написа:Как ги хванахте тези бройки бе колеги ... Вчера от 8:00 сутринта бях на паметника и до 11:00 - 4 броя после тотално спря и отидох на въжето ,там хората масово си тръгваха ,след това на Каварна , бялата лагуна и резултата е още 2 заргани ...Хората масово се оплакваха че няма а и пробвах на всякакъв вид бомбарда

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво на Тошето !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Тез двамата другари съм ги засичал често на това място!!! дет се казва рибата ги познава и се срещат челно, а при мен никак неще. Та сменям позициите и я търся другаде...
Браво не ами браво!
Съвсем се обърках сега за какво да тръгвам в събота за чернокоп ли за заргани ли към Бургас ли към Тюленово ли?

- mi4mana_drs
- новобранец
вчера на Паметника беше пълно със зарганджии цял следобед...бяха се наредили над 20 човека но дали е давало не мога да кажа понеже скубах чернокоп от лодката
Фишфайндера показваше доста пасажи със заргани така че не се учудвам че колега е наскубал толкова бройки зарган
Явно вече започва сериозният риболов на зарган, защото досега си беше жива мъка !