Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Ангиста ( Ангитис )
Модератор: Paublo_Eskobar
Ангиста ( Ангитис )
Колеги някой има ли информация за реката, върви ли риболова, ниво и т.н. Ще съм много благодарен за споделеното инфо !
Re: Ангиста ( Ангитис )
Нивото се качва,водата е мътна.Подробно мога да дам след 2-3 дни.Поздравиrlzzzz написа:Колеги някой има ли информация за реката, върви ли риболова, ниво и т.н. Ще съм много благодарен за споделеното инфо !
Вече отменена ли е забраната за риболов във вътрешните водоеми на област Драма? А за област Серес има ли такава?
paco534 написа:Нивото се качва,водата е мътна.Подробно мога да дам след 2-3 дни.Поздравиrlzzzz написа:Колеги някой има ли информация за реката, върви ли риболова, ниво и т.н. Ще съм много благодарен за споделеното инфо !
ще чакам отговор тогава , че ние планираме няколко дневен излет там към 8-9.
благодаря !
Ходи спокойно каде душа ти иска!НаслукаД-р Флекс написа:Вече отменена ли е забраната за риболов във вътрешните водоеми на област Драма? А за област Серес има ли такава?
Събота и неделя минавах през Серес и Драма ... доста дъжд доста нещо
-
- научил се да хвърля
Гледам тук тема се оформя за Гърция, мисля и Аз да направя една разходка на доло, та много се чудех дали даси взема и въдички, но после с тия забрани си викам да не си навлека някакви главоболия. Ако наистина няма да има проблеми от сигурен източник, бих съчетал полезното с приятното.
Няма да имаш абсолутно никакви грижи.Ако минаваш през Кулата ми званни един тел-0878504545-Спас имам нещо на изпредвид.Поздравиkevin75 написа:Гледам тук тема се оформя за Гърция, мисля и Аз да направя една разходка на доло, та много се чудех дали даси взема и въдички, но после с тия забрани си викам да не си навлека някакви главоболия. Ако наистина няма да има проблеми от сигурен източник, бих съчетал полезното с приятното.