Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
Следващите три дни и аз ще съм там 

Как точно я показва фиша зарганата?
Колеги, мислим да ходим с един приятел нагоре за зарган, ще сподели ли някой мнение за Тюленово или за Болата, преди месец бяхме на Болата даде 25бр. хубави зарганчета и дребен чернокоп, сега не знам как е, на Тюленово още не съм ходил и не знам там как е!
- sardina
- научил се да хвърля
За улова на колегите на Шабла мога да кажа само браво и дай боже всекиму.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Тия дето си изхвърлят боклуците навсякъде само найлонови торбички да хващат дано!sardina написа:За улова на колегите на Шабла мога да кажа само браво и дай боже всекиму.
И на мен ми е много любопитноcoolpix написа:Как точно я показва фиша зарганата?
Е това е на фиш 30 лвjelqzkov написа:И на мен ми е много любопитноcoolpix написа:Как точно я показва фиша зарганата?

Риболовци.
- cheatereye
- новобранец
Става дума за сонари колега.jelqzkov написа:И на мен ми е много любопитноcoolpix написа:Как точно я показва фиша зарганата?
B lo w мy мind & F o ll o w мe
И на Болата я има, и на Тюленово също.Ти купувай червей,въдицата в ръка, и каквото сабя покаже.За всеки случай повечко червей,може да не стигнатzimpy написа:Колеги, мислим да ходим с един приятел нагоре за зарган, ще сподели ли някой мнение за Тюленово или за Болата, преди месец бяхме на Болата даде 25бр. хубави зарганчета и дребен чернокоп, сега не знам как е, на Тюленово още не съм ходил и не знам там как е!

ми айде бе идвай, че да ходим малко ше духа дават го 5-6м/с но мерака е повече от вятъра , червеите знаеш от къде ги взимамеdrosev написа:И на Болата я има, и на Тюленово също.Ти купувай червей,въдицата в ръка, и каквото сабя покаже.За всеки случай повечко червей,може да не стигнатzimpy написа:Колеги, мислим да ходим с един приятел нагоре за зарган, ще сподели ли някой мнение за Тюленово или за Болата, преди месец бяхме на Болата даде 25бр. хубави зарганчета и дребен чернокоп, сега не знам как е, на Тюленово още не съм ходил и не знам там как е!

неква тайна за червей ли има ?
- ivalpetkov
- разбира нещата
Това дали някой го е пробвал,че имам съмнения....http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5190
Колега пробвал съм изкуствения червей и у нас и в Турция. Моето мнение е да не си даваш парите за него. Въпреки че е ароматизиран, не е резултатен. Дори на скарида, собствен ем, или гюмюш дава доста по-добре. От морския червей няма по-добра стръв за зарганата. Ако я има много и хапе стръвно може да пробваш на собствен ем удрят само каиши.
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Преди време съм пробвал изкуствен червеи за илария обаче не му обръщаше внимание,искаше си истенския.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.