Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание на гребната база в Пловдив?
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- разбира нещата
Състезание на гребната база в Пловдив?
На 21 нали има състезание на гребната база в Пловдив?В колко часа почва записването?И какви са условията?
Мерси!
Намерих информация
Може модераторите да изтрият темата.
Мерси!
Намерих информация

Може модераторите да изтрият темата.

-
- разбира нещата
Здравейте колеги!!
Днес имаше състезание на гребната база в Пловдив.Имаше учасници от цялата страна и по моя преценка бяха около 90 човека.
Времето беше доста лошо и рибата почти не бараше.

Вадиха се епезодично по някое дребно кефалче ,костурче и по някоя дребна каракуда.

Имаше и представител от нашия форум и то пловдивчанин ,мисля че се представи много добре.ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЗИ НАШ КОЛЕГА ??

Днес имаше състезание на гребната база в Пловдив.Имаше учасници от цялата страна и по моя преценка бяха около 90 човека.
Времето беше доста лошо и рибата почти не бараше.

Вадиха се епезодично по някое дребно кефалче ,костурче и по някоя дребна каракуда.

Имаше и представител от нашия форум и то пловдивчанин ,мисля че се представи много добре.ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЗИ НАШ КОЛЕГА ??

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
това да не е бай мангал с черницата
много трудно съзтезание,лошо време и почти нулева активност.доста изявени риболовци останаха капо,ловеше се изключително на щека,доста късания по тревите,счупени плувки и псувни.74 участника е точната бройка и както предвидих в другия форум това и стана,първи стана човек от народа с теле-мач може да му е било и първа напредвара,беше крайна тапа,т.е. последен номер.1160 е уловената от него риба.да му е честита наградата,ако имаше още малко опит кг-мите щяха да му са удвоени.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата