С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
piam70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: С лодка в морето

Мнение от piam70 »

Днес на Маслен нос до 11ч. бяхме с по 10-15 риби на човек, но за сметка на това имаше голяма вълна и силен вятър :roll: .
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

:shock: КИРЕ , фишфандера показва ли чернокопа ,ако е по голямо стадо да а иначе .
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

SANTIMIR написа::shock: КИРЕ , фишфандера показва ли чернокопа ,ако е по голямо стадо да а иначе .
Ако е на 95% чувствителност,показва.
Само дето показва всички риби еднакво,
пунта е,да знаеш какво да очакваш.
И да можеш да различаваш плътните пасажи с дребосък,и
пасажите с по-редки риби.
По дъното и чертичките имат малки разлики,
та се ориентирам бързо де. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Днес с бате Васко на 20-18метър пред рибарското селище на Фичоза си нагребахме 18-20 килца хубави черници,можеше и повече ама малко закъсняхме за началото на мача.Чепаретата са черно перо с ламе и на калмарчетата,но на перушината повече отиваше.
mimozi74
новобранец
новобранец

Мнение от mimozi74 »

Здравейте колеги,
Незнам тази тема дали е точно за тук, но според мен засяга пряко колегите които си пускат лодките от буната на Траката.Да започна с малко предистория.Предната събота със съпруга ми бяхме на буната да видим как върви риболова,тъй като времето беше лошо и не ставаше за риболов нито от брега нито с лодка поне според нашите разбирания.Имаше едни колеги които бяха решили да влязат с гумена лодка,а времето си беше доста гадно.Момчета дойдоха,свалиха си лодката и преди да я пуснат един господин на около 60 год се приближи до тях,нещо си поговориха и едно от момчета му даде 2 лв.Не обърнах внимание тогава,защото си мислех,че се познават. И така до днес. Моят съпруг отново е бил на буната на Траката и същия този господин е искал от всички колеги с гумени лодки по 2,00 лв защото бил сложил някаква пластмасова тръба на самата буна( май не мога да го обясня както трябва),които са отишли там и са решили да си пуснат гуменките от самата буна.Това според мен е нагло,арогантно и незнам още как да го нарека отношение.Мисля че след като си решил да направиш нещо за благото на хората не трябва да търсиш облаги от това и да ставаш смешен.Този господин се казва Тодор Живков или поне така ни се представи преди около година време,когато му се обадихме,тъй като той продава една от лодките,които се намират в началото на буната точно след заведението.Незнам дали съм била полезна за някой,но според мен това е МНОГО ОТВРАТИТЕЛНА ПОСТЪПКА И НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПЛАЩА НА ТАЯ ДРЕБНА ДУШИЦА,а просто трябва да му се натрие носа.
Пламен Николов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Пламен Николов »

Е,ако издава и касов бон,поне управниците после направят нещо и за нас с гуменките.Много е писано за това място ама малко на по друго място.
sve25
новобранец
новобранец

Мнение от sve25 »

mimozi74 написа:Здравейте колеги,
Незнам тази тема дали е точно за тук, но според мен засяга пряко колегите които си пускат лодките от буната на Траката.Да започна с малко предистория.Предната събота със съпруга ми бяхме на буната да видим как върви риболова,тъй като времето беше лошо и не ставаше за риболов нито от брега нито с лодка поне според нашите разбирания.Имаше едни колеги които бяха решили да влязат с гумена лодка,а времето си беше доста гадно.Момчета дойдоха,свалиха си лодката и преди да я пуснат един господин на около 60 год се приближи до тях,нещо си поговориха и едно от момчета му даде 2 лв.Не обърнах внимание тогава,защото си мислех,че се познават. И така до днес. Моят съпруг отново е бил на буната на Траката и същия този господин е искал от всички колеги с гумени лодки по 2,00 лв защото бил сложил някаква пластмасова тръба на самата буна( май не мога да го обясня както трябва),които са отишли там и са решили да си пуснат гуменките от самата буна.Това според мен е нагло,арогантно и незнам още как да го нарека отношение.Мисля че след като си решил да направиш нещо за благото на хората не трябва да търсиш облаги от това и да ставаш смешен.Този господин се казва Тодор Живков или поне така ни се представи преди около година време,когато му се обадихме,тъй като той продава една от лодките,които се намират в началото на буната точно след заведението.Незнам дали съм била полезна за някой,но според мен това е МНОГО ОТВРАТИТЕЛНА ПОСТЪПКА И НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПЛАЩА НА ТАЯ ДРЕБНА ДУШИЦА,а просто трябва да му се натрие носа.

Аз бях момчето което му даде двата лева и с удоволствие му ги дадох защото той е единствения човек които се грижи за тази тръба а полвин Варна си пуска лодките от там.Двата лева не са такса за пускане или награда за труда му просто се опитва да си плати материалите и стругаря.Новата тръба е по голяма по одобна със лагери и тефлонови втулки а едно парче тефлон си е доста пари.Които иска може да не дава пари Тошко никои не кара на сила но да се замисли дали след 2-години ще се намери някои да поправи тръбата.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Нека да иска човека,в правото си е дори,я се ЗАМИСЛЕТЕ бре тоз човек с тези 2 лева ще забогатее ли,ама ви е удобно като си пускате лодките а??? Който не му се дават да ходи да си пуска лодката от Златните там е по евтино умножено по 10

Скрънзи заслужавате нито един слип или кран да няма и да мъкнете всичко по пясъка за 2 лева да се скрънзите

п.п.Само информативно да споделя че нямам лодка,но не затова подкрепям стареца де а за усилието което е положил на такива (по горе писали) да ви е по удобно
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
mimozi74
новобранец
новобранец

Мнение от mimozi74 »

Съжалявам колеги,но явно не сте ме разбрали правилно.Не е въпроса за 2-та лева,а затова че след като си направил нещо за общото благо НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСИШ СОБСТВЕНА ОБЛАГА.ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ.
gipsa77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gipsa77 »

Днес пред галата 3ма- 138 едри чернокопа,чепарета всякакви от перушина до всякакви там ламета.Дано утре пак да е там.
dido66
новобранец
новобранец

Мнение от dido66 »

и при мен доволно,но мисля че имам проблем с чепаретата,4 вида смених и най добре беше на октоподчета бели и розови
vanko4at
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanko4at »

.Мисля че след като си решил да направиш нещо за благото на хората не трябва да търсиш облаги от това и да ставаш смешен.
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.

http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

Вчера и аз понапълних кофичката от Галата до Фичоза
vlad_rad
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vlad_rad »

Вчера пред Фичоза от 8.30 до 13.00 много добър чернокоп и много едър сафрид/десетина бройки/. Даваше най-добре на розово чепаре.
margo
новобранец
новобранец

Мнение от margo »

Днес пред Галата и Фичоза беше акостирала "Великата армада" , лодките нямаха преброяване .
Ние с колегата влязохме към 9 часа до 12,20 по около 7кг. чернокоп на човек . Хубав едър .
Опоскаха ми три чепарета. Около нас всички хващаха доволно . За съжаление трябваше да излизаме ,но и така се получи един страхотен риболов. Дано до края на сезона даде още някой такъв ден ,наслука и на останалите колеги.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”