Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бай Ганьо за риба!!!
Модератор: dantho.mihov
- Малкото рибарче
- новобранец
Бай Ганьо за риба!!!
Вижте как ще ни приемат и запомнят нашите съседи у Гръцко
http://www.capital.bg/show.php?storyid=383790

http://www.capital.bg/show.php?storyid=383790
Не съм ловец, но съм рибар!
- emo vasilev
- сериозен играч
100% ще ни сложат балтията ! Тази свинщина неможе да продължава !
През м.Юли с Ivak ходихме на този язовир - риба шмаше и кълвеше близо до брега .
Носехме палатка , но не я разпънахме , защото казаха че е забранено
Не сме палили огън , защото глобата била 1000 евро!
Носехме доста тояги , но ловяхме само с по една на плувка . Гледахме да не привличаме внимание за да нямаме проблеми.
А сега какво стана - всеки си прави какво иска , то не се палатки , то не се лодки , то не са шатри !
От моста надолу се пускат мрежи от БГ рибари !
В най-скоро време ще има някаква забрана -поне аз така мисля .
Дано съм лош пророк !
През м.Юли с Ivak ходихме на този язовир - риба шмаше и кълвеше близо до брега .
Носехме палатка , но не я разпънахме , защото казаха че е забранено
Не сме палили огън , защото глобата била 1000 евро!
Носехме доста тояги , но ловяхме само с по една на плувка . Гледахме да не привличаме внимание за да нямаме проблеми.
А сега какво стана - всеки си прави какво иска , то не се палатки , то не се лодки , то не са шатри !
От моста надолу се пускат мрежи от БГ рибари !
В най-скоро време ще има някаква забрана -поне аз така мисля .
Дано съм лош пророк !
Последно промяна от emo vasilev на Нед Окт 07, 2007 8:46 am, променено общо 1 път.
Абе, то гърците лесно, ще се справят с нас и на следващото лято,ще са по-подготвени ,но ние ,как ще се справим със собствената си простотия и безхаберие,ей това не го проумявам?!?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
мои съседи ходят доста често,всичко за мръсотията е верно.ами вижте нашите водоеми,те не пазят тук а какво остава в гръцко.простака си е простак,скрит зад скъпа кола или въдици,той си остава за цял живот такъв.може ли карайки S-класа да си хвърлиш кутия от бисквити на кръстовището на сточна гара от прозореца.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много ми е болно за боклуците на всякъде.С брат ми редовно посещаваме определени места за риболов,постоянството ни беше особено голямо до началото на октомври.Всеки път им събираме боклуците и ги изгаряме на определено (от нас) за тази цел място.Един ден да пропуснеш да идеш за риба и на по следващия е същата кочина.Незнам само как на тези хора им е приятно да риболовстват в такава обстановка?!Нали целта на всички ни е да сме сред природата,а не на бунището?!Някои неща май никога няма да се оправят в тази държава. 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Малкото рибарче
- новобранец
Re: 555
Колкото и да не вярвам на журналисти, не мога да не вярвам на собствените си очи. Всеки ден ставам свидетел на подобни гледки по вълноломите. Виждам как колегите-рибари като си изпият кафето и хоп! - чашката на земята, хапнат закусчица - салфетката и тя при чашата ( сигурно да и прави компанияsaksi написа:Има пет неща в статията ,които не са верни.Не вярвайте на всичко написано от журналисти.

Не съм ловец, но съм рибар!