Бай Ганьо за риба!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Малкото рибарче
новобранец
новобранец

Бай Ганьо за риба!!!

Мнение от Малкото рибарче »

Вижте как ще ни приемат и запомнят нашите съседи у Гръцко :cry:

http://www.capital.bg/show.php?storyid=383790
Не съм ловец, но съм рибар!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

100% ще ни сложат балтията ! Тази свинщина неможе да продължава !

През м.Юли с Ivak ходихме на този язовир - риба шмаше и кълвеше близо до брега .

Носехме палатка , но не я разпънахме , защото казаха че е забранено
Не сме палили огън , защото глобата била 1000 евро!
Носехме доста тояги , но ловяхме само с по една на плувка . Гледахме да не привличаме внимание за да нямаме проблеми.

А сега какво стана - всеки си прави какво иска , то не се палатки , то не се лодки , то не са шатри !
От моста надолу се пускат мрежи от БГ рибари !
В най-скоро време ще има някаква забрана -поне аз така мисля .

Дано съм лош пророк !
Последно промяна от emo vasilev на Нед Окт 07, 2007 8:46 am, променено общо 1 път.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Абе, то гърците лесно, ще се справят с нас и на следващото лято,ще са по-подготвени ,но ние ,как ще се справим със собствената си простотия и безхаберие,ей това не го проумявам?!?
:?: :evil:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Има пет неща в статията ,които не са верни.Не вярвайте на всичко написано от журналисти.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

мои съседи ходят доста често,всичко за мръсотията е верно.ами вижте нашите водоеми,те не пазят тук а какво остава в гръцко.простака си е простак,скрит зад скъпа кола или въдици,той си остава за цял живот такъв.може ли карайки S-класа да си хвърлиш кутия от бисквити на кръстовището на сточна гара от прозореца.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Много ми е болно за боклуците на всякъде.С брат ми редовно посещаваме определени места за риболов,постоянството ни беше особено голямо до началото на октомври.Всеки път им събираме боклуците и ги изгаряме на определено (от нас) за тази цел място.Един ден да пропуснеш да идеш за риба и на по следващия е същата кочина.Незнам само как на тези хора им е приятно да риболовстват в такава обстановка?!Нали целта на всички ни е да сме сред природата,а не на бунището?!Някои неща май никога няма да се оправят в тази държава. :cry:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ами какъвто е навън такъв е в къщи,мърляч,после кой е виновен,че съседът им върши черната работа.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Боклуците там са довлечени от реките в България :?

А за другото нямаме никъв морал :evil:
Аватар
Малкото рибарче
новобранец
новобранец

Re: 555

Мнение от Малкото рибарче »

saksi написа:Има пет неща в статията ,които не са верни.Не вярвайте на всичко написано от журналисти.
Колкото и да не вярвам на журналисти, не мога да не вярвам на собствените си очи. Всеки ден ставам свидетел на подобни гледки по вълноломите. Виждам как колегите-рибари като си изпият кафето и хоп! - чашката на земята, хапнат закусчица - салфетката и тя при чашата ( сигурно да и прави компания :roll: ). Да не говорим колко вестници, кутийки и друг амбалаж от стръв и такъми са обичайния екстериор на местата за риболов. А колко пъти ми се случвало да "уловя" найлонови торбички, попаднали в морето. А иначе сме царе да търсим кусури - "Ми то тука много мръсно, бе. Няма къде да стъпи човек." А от кого е тая мръсотия? От същите тези мрънкащи субекти. Толкова ли е трудно човек да си събере боклуците и да ги изхвърли на тръгване? Така като отиде следващия път ще му е чисто и уютно. Ама не! По-лесно е да осерем всичко, пък после да намерим и виновни за тая работа.
Не съм ловец, но съм рибар!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”