Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от vatus56 »

[quote="G.Petkov"]Докторе,
Да вземем с теб да идем до Тайланд,
Там много вървят такива програми и може и да ни хареса, а :D !

Какво е щастие? Крещиш "момче е!", докато излизаш от родилното.
А какво - нещастие? Крещиш "момче е!", докато излизаш от тайландски бардак.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

tct написа:Лошо :( Докато човек отиде до тоалетната по добрата половинка от човечеството прочела за скандинавките/врагът не спи/.Сега изпълнявам команда - марш в банята и кревата :lol: Ще трябва да изпълнявам задължителната програма тананикайки си НЛО - най добре е нашенка от .........Волната програма ша да я отложиме за бъдещето :D
Ако мъжът ви се забави в тоалетната или банята, то стига само да му кажете "Мили, ще ти разгледам мобилния телефон."
Това значително намалява времето до излизане.
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

[quote="tct"]Явно е имало полови вибрации на планетарно ниво.Ставам - гледам закуска приготвена - разтърках очи - мисля си сънувам :lol: Сигурно жената се уплаши от шведките - ша изпусна половият атлет :wink:

Петър се събужда с ужасен махмурлук след луд, фирмен, Коледен купон. Петър по принцип не пие, но питиетата изобщо нямаха вкус на алкохол. Той дори не си спомняше как се е прибрал в къщи. Освен, че се чувстваше ужасно зле, той се притесняваше и да не е направил някоя глупост.

Насили се да си отвори очите и първото нещо, което видя бяха два аспирина и чаша вода на нощното шкафче. А до тях една червена роза! Петър стана и пред него стояха неговите дрехи – чисти и изгладени. Огледа се и цялата стая беше безупречна, чиста и подредена, както и цялата къща. Изпи двата аспирина и с ужас погледна посиненото око, което го гледаше от огледалото в банята. След това забеляза една бележка да виси в ъгъла на огледалото – надписана с червен химикал, обрисувана със сърца и обсипана с целувки от червило “Скъпи, закуската е на печката, излязох рано, за да напазарувам и да сготвя любимата ти вечеря. Обичам те скъпи! С обич, Мария”

Петър отиде веднага в кухнята и там го очакваше топла закуска, горещо кафе и сутрешния вестник. Сина му също беше на масата и закусваше. “Сине… Какво стана снощи?”

“Ами ти се прибра към 3 часа, пиян до козирката. Падна върху холната маса и я счупи, после повърна в коридора и си посини окото докато се опитваше да минеш през вратата.”

Още по-объркан той попитал сина си “Тогава защо всичко е толкова чисто и подредено ? И на всичкото отгоре имам роза и топла закуска ??”

Сина му отговорил, “А това ли! Мама те завлече до спалнята и когато се опита да ти събуе панталоните, ти изкрещя “Остави ме на мира, аз съм женен!

Счупена холна маса: 163 лв. Топла закуска и вкусна вечеря: 38 лв. Два аспирина: 0,18 лв. Да кажеш точните думи на точното място. . . БЕЗЦЕННО!!!
tct

Мнение от tct »

vatus56 написа:
tct написа:Лошо :( Докато човек отиде до тоалетната по добрата половинка от човечеството прочела за скандинавките/врагът не спи/.Сега изпълнявам команда - марш в банята и кревата :lol: Ще трябва да изпълнявам задължителната програма тананикайки си НЛО - най добре е нашенка от .........Волната програма ша да я отложиме за бъдещето :D
Ако мъжът ви се забави в тоалетната или банята, то стига само да му кажете "Мили, ще ти разгледам мобилния телефон."
Това значително намалява времето до излизане.
То в моя само мъжки имена - Детелин,Лилян,Христин и пр. - да си гледа колкото иска :wink:Щастие в къщи,любов навън :idea:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:Сигурен ли си че тая лепкава гадост кефира верно ти харесва :roll:
Псулютно!
А и освен това...

Според руската народна медицина, кефирът:
Регулира и подпомага имунната система на организма.
Регулира кръвното налягане.
Има положително въздействие върху сърцето и кръвта.
Лекува кожни заболявания и акне.
Регулира храносмилането.
Добре повлиява колит.
Балансира стомашната флора и стомашна киселина.
Освен полезни бактерии и дрожди, кефирът съдържа минерали и основни аминокиселини, които подпомагат тялото да се самолекува и самоподдържа.
Кефирът съдържа:
Триптофан - незаменима аминокиселина, която изобилства в кефира и е добре известна с релаксиращия си ефект върху нервната система.
Калций и магнезий - важни минерали за здрава нервната система.
Фосфор – вторият по количество минерал в човешкото тяло, който подпомага усвояването на въглехидратите, мазнините, белтъчините.
Кефирът е богат на витамин B12, B1, витамин K.
Кефирът е отличен източник на биотин, витамин от групата на B витамините, който подпомага усвояването на други B витамини, като напр. Фолиева киселина, пантотенова киселина и вит. B12.
Многобройните ползи от поддържане на адекватно ниво на B витамини са свързани с доброто функциониране на нервната система, бъбреците, черния дроб, доброто състояние на кожата, повишаване на енергията и дълголетие.
Ползата от редовното консумиране на кефир [редактиране]
Кефирът е лесно смилаем, почиства червата, снабдява тялото с витамини, минерали и белтъчини. Кефирът е балансирана и полезна храна, поддържаща здрава и добре функционираща имунна система. Успокояващият ефект, който кефирът има върху нервната система, помага на страдащи от безсъние, депресия, хиперактивност и дефицит на концентрация (ADHD). Редовната употреба на кефир облекчава стомашните смущения, намалява подуването, газовете, осигурява редовен стомах и здрава храносмилателна система. Хранителните качества на кефира го правят подходящ за хора от всички възрасти.

Как да не го обича човек! :D

Гледам, че Жорката Петков се обръща към Тигрето с титлата док, та ако е наистина док, Тигрето може да потвърди инфото за кефира.
Аз пък, като му видя аватара и все го свързвам със Sandokan, the Tiger of Malaysia! :mrgreen:
Изображение
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
tct

Мнение от tct »

Верно е за кефира.Напоследък след масовото обездвижване и бих казал епидемията от ендокринологични заболявания кефирът - вид пробиотик и афродизиак би се отразил добре на всеки организъм.Прочетете за пробиотиците - интересно е !Прабългарите са си го набавяли от кумиса.Затова са били диви и е....и. :lol: Онодили са доста империи и продължават въпреки плахите опити на последните братя - Хамериканцити да ни унищожът .Идеално средство за индийската болест Махмур от която често страда мъжката част от населението,а вече и женската :drinkers: Как си представяте тежко руско препиване до интоксикация без антидот :lol: За доктората по гинекология не си спомням вече - старческа деменция :( На Снимката трябва да съм с два ножа - така ме възпяха във попфолка :mrgreen:ПЛюско - да е жив и здрав може да не го употребява - живее здравословно и за негова утеха трябва да знае - ша умре малко по здрав от другите,а и добре си угажда в похапването - чул съм един лаф - човек с устата си копае гроба :D По последни статистики броят на умрелите от тези дет си пийват умерено и тез дет не пият е еднакъв :!:Давайте на душата кавото си иска и помнете едно - много червеи ни чакат с нетърпение :D И накрая по Тайладската тема
girls_fishing_in_bikinis_05.jpg
и малко радост за очите :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:...А и освен това...Хранителните качества на кефира го правят подходящ за хора от всички възрасти.

Как да не го обича човек! :D ....
Да се таковам у кухата бака !!! Аз досега все си мислех че това са качествата на свинската вратна пържола :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

tct написа:...За доктората по гинекология не си спомням вече - старческа деменция :( ...

:shock: Ама вярно ли си доктор...ъъъ...Гиньокологов? :roll:

Единственото светило, което съм признал в тази област, е Божидар Славчев! :smt023
tct

Мнение от tct »

GODzillata написа:
tct написа:...За доктората по гинекология не си спомням вече - старческа деменция :( ...

:shock: Ама вярно ли си доктор...ъъъ...Гиньокологов? :roll:

Единственото светило, което съм признал в тази област, е Божидар Славчев! :smt023
Не съм ,майтапя се.Тъмна фигура с криминално минало от 90 те години на прехода.Досието ми при куките е като "Война и мир" в три тома. :oops:Пребивах човек само затова,че ме е погледнал накриво :oops: .Сета си изкупувам греховете и помагам на който като мога.Лоши години бяха. :( Некой ден ,преди да се изнеса окончателно извън пределите на страната ша пусна реални снимки. :DТук съм да кажем нещо подобно на анаболен мутант преди 15 -16 години
0016.jpg
Единственият човек ,който бих "понамачкал" е Риболафчо - нагъл и безпардонен индивид. Сега и помен няма освен трудовия мазол в коремната област,е мускулната част се постопи - не съм за изхвърляне де :wink:Онзи пич е зъболекаря ми ,дето сложих снимката - та оттам иде - доктора.Преди месец обзаведох някои от дечурлигата в квартала с по една въдица с макара в средния ценови клас - като по програмата на Балцер - риболов без дрога :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

tct написа:
0016.jpg
Ефектът "УАУ!" :shock: Човек чак да го дострашее да си пише с теб. :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Кото чета страниците - няма снимки /с малки изключения/, само текст върви и пак се сетих за Ицо /щеше да му хареса/ и за други починали, та отлях една глътка за тях, нали е Задушница, даже утре ще ида до гробищата, че и там имам задължения.

Иначе, хубави постове, нищо не ти става ясно, ама то няма и нужда,
Силно се впечатлих от снимката на тайландската девойката с въдица между краката, ако дръпне нещо по-едро, само от вибрациите всичко ще е ОК, стига да не е момче, разбира се :D :wink: !

А днес даже и добър риболов стана, отделно скара-бирата :D !
Доволни останаха три домакинства, освен моето :D !
Не винаги е така, ама понякога се получава, заех хубаво място и имах от стървите, които важеха за деня !

Люси,
За гъби ще пробвам утре сутринта,
Ама нямам големи очаквания!
lusienn

Мнение от lusienn »

О бате Гоше Мараба-честито ти риболовно приключение.Е вече съм готов да седна,да напиша тези редове.Та последните ми часове,моето внимание беше да се чуя с партията който е в момента на риба,с другата партия и са хванали даже и сом-5 кила ама сом.Другата партия пък,клечи в храстите за прасета с пушка в ръце-но в момента си кърка вино в ловната компания в една хижа,високо в планината.И само аз работим като над 90 процента от хората по София.Но утре мислим,да поправим тая несправедливост,да пропуснем последни слънчеви дни,и ще излитам към един язовир-див но щастлив.Даже съм си взел и лодка-уфимка,за всеки случай.Разправят че костурите били активни-ако ги набараш ятото.Издадоха че кълвът на 11 метра дълбочина на стръв щипок.И гъбите-ги оставям на бабите,да си ги берът колкото искат.По Витоша ми споменаха били излезнали-та който мине пръв ще бере.Ако слушате може да ви пуснем некоя снимка-лека нощ гълъбчета. :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

GODzillata написа:
tct написа:
0016.jpg
Ефектът "УАУ!" :shock: Човек чак да го дострашее да си пише с теб. :mrgreen:
Само Рибалофчо требе а съ трисе,таз гад съм решил да я намандръсам :ANAL:Много ме вбеси,при първия удобен случай ща съдействам да му издигнат паметник в КУйнаре - по особен и на него ша пише - тук е полегнал местният Аслан от Тигрето със г.....з разпран :lol: Айде народе на скандИнавкИтИ
girls_fishing_in_bikinis_17.jpg
girls_fishing_in_bikinis_22.jpg
tct

Мнение от tct »

Бях във местната филхармония, първо изслушах сюитата по български мотиви 100 гайди два пъти и под бурните аплодисменти на лорд Балантайс - три пъти на бис са прИнасям в царството на Морфея. :D
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Люско, сам нищо ли не правиш, че гледам все в 1 лице мн.число пишеш :wink:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Заключено

Обратно към “Разни”