Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- mi4mana_drs
- новобранец
Re: Зарган 2012
колега и аз в началото не разбрах какви бяха тези пасажи които показваше фишфайндера.Беше много странно понеже се движиха на дълбочина 3-5м под повърхността и не кълвяха на чепаретата,което ме навеждаше на мисълта че не е чернокоп или сафрид( а и пасажите чернокоп и сафрид изглеждат адски различно на екрана ).....като се прибрах и видях колегата колко заргани е наскубал на паметника ,където бях и аз се досетих какво е показвал фишфайндера 

Една година нямаше морски червеи и продавача в магазина ме убеди да си купя бурканче мариновани някакви холандски. Пълен провал. По мое мнение зарганата е много капризна дори и към естествените и ако не са достатъчно свежи можеш да гледаш как колегите около тебе ловят.
-
- ще става разбирач
направете спот на картата за паметника на тюленово че нещо на гоогле земя има на две места и не мога да разбера кое е , а пък не съм ходил до сега там
След Тюленово посока Шабла точно преди да влезеш в Шабла вижда се от пътяico000_ написа:направете спот на картата за паметника на тюленово че нещо на гоогле земя има на две места и не мога да разбера кое е , а пък не съм ходил до сега там
-
- ще става разбирач
дано да го видя 

За вижлането ще го видиш, ама по добре пробвай в неделя или понеделник, че днес вълната беше висока и беше боза всичко. В 7 сутринта бях там - едвам влязох с БМВ то кал до ушите - пълен дрифт с 300 зора излязох като видях каква е работата. На Болата,Зеленка и лагуната същата хава вълна и солгун.Спрях в Балчик дръпнах 15 чернокопа и тва е.ico000_ написа:дано да го видя

Малко инфо и от мен:) Днес от 7 до 13h на Агалината 9 заргана (средна хубост) и едно чернокопче.Аз бях на плаваща ,останалите като гледах я тързиха долу.Общо взето тегав риболов се получи.Имаше вятър и вълна.Около мен колегите също взеха горе-долу по толкова.
Това от мен за сега.
Наслука на всички колеги
Това от мен за сега.
Наслука на всички колеги
Инфо и от мен - на Германката много хора, малко риба. От 7 до 16 15 зизита едрички не лоши.
-
- научил се да хвърля
Някой ще даде ли инфо за южното черноморие.Благодаря Ви предварително.
Днес от 6:30 до 14 ч на Черноморец 10 бр. хубави заргана
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
НА ШАБЛА някой да е ходил днес.
Днес на Тюленово 37 заргани и 16 платерини.Сутринта зарганите, след обяд платерините.
- pechat
- научил се да хвърля
в района на Созопол и Каваци
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес на 4 та буна 7,30 -8,30, нищо. Тръгнах си поради силният вятър, едно момче си оплете плетеняка, а бе гадост. Като се качих в колата видях, че телефона в мен бил по старото време, та съм се изнесъл е 1 час по-рано от очакваното време 9,30, а обикновено е обратното.
Някой хвана ли поне нещо? Че имаше 10 тина човека все пак.
Някой хвана ли поне нещо? Че имаше 10 тина човека все пак.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net