Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
Рибата е навътре колега, според мен вече отмина времето на ваглерите и бомбардите. Иначе тъста ми днес има около 10 кг хванати на чепаре малко над фара в Поморие от лодка. Морето вече 3-4 дена ври от чернокоп, някои риби са с размерите на малки леферчета. Днес беше същото и около Созопол, където бяхме за зарган.jivko.evn написа:Днес на дървеното пристанище в Бургас за чернокоп-нищо.На всичко пробвахме пак-нищо.Пълна скръб.
-
- разбира нещата
Аааааа,е къде си се скрил-утре на първия-кафето от мен:)kalin_76 написа:Рибата е навътре колега, според мен вече отмина времето на ваглерите и бомбардите. Иначе тъста ми днес има около 10 кг хванати на чепаре малко над фара в Поморие от лодка. Морето вече 3-4 дена ври от чернокоп, някои риби са с размерите на малки леферчета. Днес беше същото и около Созопол, където бяхме за зарган.jivko.evn написа:Днес на дървеното пристанище в Бургас за чернокоп-нищо.На всичко пробвахме пак-нищо.Пълна скръб.
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- shturetc
- ще става разбирач
======jivko.evn написа:Днес на дървеното пристанище в Бургас за чернокоп-нищо.На всичко пробвахме пак-нищо.Пълна скръб.
Вчера на Изтока-същата(почти) история.Аз бях от 10 до 13:30ч и...останах валат(1 удар на жива граца,уловена на скарида с мнооого,много мъка и търпение,който доведе до...срязването наполовина на проволката ми

Поздрави на всички колеги!Ето ви малко риба от мен и приятел в събота вечер.Няма да ви казвам дали е на ''изток'' или на ''запад'' от минарето в Истанбул
.Рибата е хващана на дъно и утежнена плувка на сл.Ден
Успешен уийкенд

Успешен уийкенд

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Бях се зарекъл да не пиша в този форум ,защото ми изчезна галерията със снимки събирани с години а и много лъжци се опитват се да продадат такъмите на определена фирма или лице.
Но има хора който обичат риболова заради самият излет, заради тръпката и природата!
Стига съм писал.
Ето и точна информация.
Поморие от 26 до 32 метър чернокоп
от 18 до 23 метър доста по едра риба(как ще я наречете лефер или чернокоп вие преценете) но и доста по рядка.
Ето доказателства

циркът е вече трети ден за някой, другите са само зрители!
Чепаретата - по собствено усмотрение.

П.С. Поздарави на бачо Стойл от Стара Загора, пожелавам му много трофейни шарани и амури. Да си жив и здрав бачо Стойле!
Но има хора който обичат риболова заради самият излет, заради тръпката и природата!
Стига съм писал.
Ето и точна информация.
Поморие от 26 до 32 метър чернокоп
от 18 до 23 метър доста по едра риба(как ще я наречете лефер или чернокоп вие преценете) но и доста по рядка.
Ето доказателства

циркът е вече трети ден за някой, другите са само зрители!
Чепаретата - по собствено усмотрение.

П.С. Поздарави на бачо Стойл от Стара Загора, пожелавам му много трофейни шарани и амури. Да си жив и здрав бачо Стойле!
Видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крачето !!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво и на теб ,и ние около Варна земаме доволно тия дни..............Наслука..............и за напред пак да споделяш 

-
- вече хвърля и на тежко
Снощи на кея Несебър от18 до 24 часа гола вода........по един чернокоп с авера плюс 5 дебели сафрида. В Поморие как е било някой инфо?
Който влиза с лодка се радва на слука , рибата я няма на плитко вече........?
Който влиза с лодка се радва на слука , рибата я няма на плитко вече........?
потвърждавам за Поморие. Голяма сеч, мното чернокоп. Аз съм със 16 кг а бай Апостол, да е жив и здрав-22кг. Това на 03.11.12 с лодка на чепаре
поморие днеска по слабо,вчера беше сеч,днес 34 кандидат лефери и един карагьоз
-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм ги сечал от лодка и от водно колело едно време, ама сега дремя по кейовете . Питам за кея в Поморие на плувка някой дали е вземал нещо
вчера един ги скубеше от пристанището на потъваща бомбарда с блатен,имаше добри бройки а колегата до него ловеше на плувка и май не беше хванал нищо.XegouX написа:И аз съм ги сечал от лодка и от водно колело едно време, ама сега дремя по кейовете . Питам за кея в Поморие на плувка някой дали е вземал нещо
Днеска около острова до Созопол от 7 до 10 сутринта
-
- учете се от него
Петък вечер приятелчето преди софрата за няма и час, десетина риби ма дребни, вчера 15 + леферче половинкаXegouX написа:..... Питам за кея в Поморие на плувка някой дали е вземал нещо

Инак от лоТката петък четирима души екипаж - 50кг., събота - 30кг.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тоя пич до колоната ли ги скубеше?nikilaaa написа:вчера един ги скубеше от пристанището на потъваща бомбарда с блатен,имаше добри бройки а колегата до него ловеше на плувка и май не беше хванал нищо.XegouX написа:И аз съм ги сечал от лодка и от водно колело едно време, ама сега дремя по кейовете . Питам за кея в Поморие на плувка някой дали е вземал нещо
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Чували ли сте нещо за чернокопи на канала под Аспаруховия мост?
Вчера кълвеше,днеска не ще!