Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
Днес пробвахме заргана на Черноморец по-конкретно на н.Таласакра. Пред носа имаше десетки лодки, вероятно за чернокоп, От брега чернокоп нямаше, а зарганите бяха единични.
Това което ме изкара извън нерви за пореден път е нашата мила родна картинка. Като отидете на място ще видите какво са сътворили нашите военни. Това е една толкова проста пасмина, че всякакви епитети са безсилни да опишат творенията им. Пътят към носа е преграден от висока ограда от метални пръти. От оградата стърчат железа във всички посоки. На места за допълнителен колорит на това произведение е увита бодлива тел. Оградата дълга около 15м. и е висока около 3м. и е направена от дебело /арматурно/ желязо. Това е!... прескочихме я.
Това което ме изкара извън нерви за пореден път е нашата мила родна картинка. Като отидете на място ще видите какво са сътворили нашите военни. Това е една толкова проста пасмина, че всякакви епитети са безсилни да опишат творенията им. Пътят към носа е преграден от висока ограда от метални пръти. От оградата стърчат железа във всички посоки. На места за допълнителен колорит на това произведение е увита бодлива тел. Оградата дълга около 15м. и е висока около 3м. и е направена от дебело /арматурно/ желязо. Това е!... прескочихме я.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Инфо от южните морета,Варвара,от 12 ч до мръкнало 10 бр зарган като 1 е трофеен екземпля р ,мморето и времето муцка.оттам разпъваме ваглерите и аиде на нощен .хубави мазни чернокопи кандидат лефери до 19 ч имах 5 в кофата,.И тогава като се насъбраха едни лодки на 20 метра от брега без светлини че и се карат че съм им светел с фенера като зареждам стръв,абе бегай мани .заградиха всичко ,ракети ,бомби чудо.висяхме оше 4 чяса без удар и това беше MADE IN BULGARIA

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
мама им да ......
трепане им е малко на тези
трепане им е малко на тези
- shturetc
- ще става разбирач
Вчера на Отманли,от 15 до 17:00ч --трима души с ... две въдици !??
-- по един зарган средна хубост на калпак + няколко чернокопчета,мини платеринки и "диви змариди" (лапинжоси де).До нас един колега за същото време "уби рибата"-- извади два заргана
, а йощ един колега остана валат. "Валата" беше на плаваща бомбарда,а всички останали бяхме заложили на бързо потъващи поплавъци.
Рехава история,ама ...при това хубаво време е грехота човек да не излезе сред природата да помята с авери и...да му прасне (пак сред природата) няколко ракиджоса (да му мисли/ят шофьора/ите)!
====
"...заградиха всичко ,ракети ,бомби чудо.висяхме оше 4 чяса без удар и това беше MADE IN BULGARIA..."
bat stani68 ,моларили са юнаците.Не зная дали този вид риболов е позволен от нормативните актове,ама зная че именно по този начин зарганите достигат до...щандовете в магазините за риба.Разбира се,ако моларенето не е забранена риболовна техника (???),то със сигурност въпросните дружини са нарушили отстоянието за риболуване с мрежи от брега!...Амиии,връзката с ИАРА,ама не на техния телефон ,а през 122 е възможен вариант в този случай

Рехава история,ама ...при това хубаво време е грехота човек да не излезе сред природата да помята с авери и...да му прасне (пак сред природата) няколко ракиджоса (да му мисли/ят шофьора/ите)!
====
"...заградиха всичко ,ракети ,бомби чудо.висяхме оше 4 чяса без удар и това беше MADE IN BULGARIA..."
bat stani68 ,моларили са юнаците.Не зная дали този вид риболов е позволен от нормативните актове,ама зная че именно по този начин зарганите достигат до...щандовете в магазините за риба.Разбира се,ако моларенето не е забранена риболовна техника (???),то със сигурност въпросните дружини са нарушили отстоянието за риболуване с мрежи от брега!...Амиии,връзката с ИАРА,ама не на техния телефон ,а през 122 е възможен вариант в този случай

-
- научил се да хвърля
същата история беше и на Синеморец.bat stani68 написа:.И тогава като се насъбраха едни лодки на 20 метра от брега без светлини че и се карат че съм им светел с фенера като зареждам стръв,абе бегай мани .заградиха всичко ,ракети ,бомби чудо.висяхме оше 4 чяса без удар и това беше MADE IN BULGARIA![]()
![]()
![]()
![]()
И аз да се включа със закъснение..Вчера на Агалина от 6.30 до 15.00ч. 28заргана и една платеринка..основно на потъваща.Страхотно време и задоволителен резултат(това ми е рекорда за тази година).Надявам се да имам и по-добри резултати до края на сезона..
http://imageshost.ru/photo/717284/id2496172.html
http://imageshost.ru/photo/717284/id2496172.html
-
- ще става разбирач
днес сбахлям на Дружба 11 риби, сутринта тръгна силно и изведнъж спря....
- kiselq
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на Лозенец и Арапя в последствие доста слабо по десетина заргана на човек. Странно миналата и по-миналата седмица резултата беше значително по-добър. Възможно е западния вятър да е причината, нз.
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Отчет и от нас за съботно-неделния зарганолов (снимки по-късно утре, че сега пия уискито и умирам
)
Вчера на Черноморец от сутринта докато притъмня - 61бр. общо, като до обяд бяха само едри и само нарядко... Днес сутринта пред същите скали в 6ч. беше като паркинга на мола по време на откирването и продължихме към Созопол. Там резултата е шарен - 10-на заргана, толкова платерини, малко дребен сафрид (запазен за стръв, ама кога ли...) и за капак две лапини
Те това от нашата фамилия, наздраве
Ако има сили половинката да пише и описва - мен ме болят ръцете от мятане с новата сопа

Вчера на Черноморец от сутринта докато притъмня - 61бр. общо, като до обяд бяха само едри и само нарядко... Днес сутринта пред същите скали в 6ч. беше като паркинга на мола по време на откирването и продължихме към Созопол. Там резултата е шарен - 10-на заргана, толкова платерини, малко дребен сафрид (запазен за стръв, ама кога ли...) и за капак две лапини

Ако има сили половинката да пише и описва - мен ме болят ръцете от мятане с новата сопа

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
-
- вече хвърля и на тежко
Отчет и от мен от Шабла ( между паметника и мартина ) събота 33 срадни заргани и 26 иларии , неделя по слаб риболов все още не съм преброил рибите , но не са повече от 25

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Отчет за ной 30 заргани.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
къде на Черноморец тия 61 заргана?sundy написа:Отчет и от нас за съботно-неделния зарганолов (снимки по-късно утре, че сега пия уискито и умирам)
Вчера на Черноморец от сутринта докато притъмня - 61бр. общо, като до обяд бяха само едри и само нарядко... Днес сутринта пред същите скали в 6ч. беше като паркинга на мола по време на откирването и продължихме към Созопол. Там резултата е шарен - 10-на заргана, толкова платерини, малко дребен сафрид (запазен за стръв, ама кога ли...) и за капак две лапиниТе това от нашата фамилия, наздраве
![]()
днеска стояхме до тъмно на скалите до кея и само 3 заргана.... верно паркинга беше ужас
вчера 5 заргана от 4.30 докато се стъмни..преди обяд нищо и на червенка ходихме и къде ли не цял ден обикаляме Черноморец
Днес, северно от Тюленово - 33 заргана от 8:00 до 17:00.
Днес на Агалина от 8 сутринта до 17 часа резултата е 12 заргана...Мноооого тегава работа.