Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един прекрасен излет на Врачанския Язовир :)
- vlado_takuma97
- новобранец
Един прекрасен излет на Врачанския Язовир :)
Здравейте..
С братовчед ми Ники решихме да отидем на Врачанския язовир, защото ни е близо пък и ни се ходеше за риба..Отидохме до близкия магазин за живи рибки за стръв, докато продавачката ни каза че няма
Бяхме доста разочаровани, но все пак решихме да отидем за риба защото Ники предишната вечер беше ходил за малко, и бяха останали около 10 рибки. Нямахме никакви надежди за риболов но все пак се настанихме на стената

Накъсахме малките рибки на части защото нямаше да ни стигнат за цял ден, пък и костура на каквото му фърлиш биеше
та започнаха да излизат е такива костурчета

Покрай тези излезе и един от по-голям калибър

Хващали сме и бяла риба, но много малки от 200 до 400 грама който бяха пускани да порастват..Та хванахме една що годе добра бяла риба сравнение с другите ето я и нея

И така вадехме костур през 1-2 минути буквално..Напълнихме сигурно 3 кг. риба в живарника:

И преди да я пуснем обратно във водата направихме малко снимки с бялата и костурчето

И както казах по-горе всичко беше върнато във водата..И така нашият излет завърши и се прибрахме доволни както винаги.
Това е от нас благодаря за отделеното време и НАСЛУКА !! 

Накъсахме малките рибки на части защото нямаше да ни стигнат за цял ден, пък и костура на каквото му фърлиш биеше

Покрай тези излезе и един от по-голям калибър

Хващали сме и бяла риба, но много малки от 200 до 400 грама който бяха пускани да порастват..Та хванахме една що годе добра бяла риба сравнение с другите ето я и нея

И така вадехме костур през 1-2 минути буквално..Напълнихме сигурно 3 кг. риба в живарника:

И преди да я пуснем обратно във водата направихме малко снимки с бялата и костурчето

И както казах по-горе всичко беше върнато във водата..И така нашият излет завърши и се прибрахме доволни както винаги.

- daniel defoe
- разбира нещата
- pacho109
- сериозен играч
Re: Един прекрасен излет на Врачанския Язовир :)
Браво 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Браво брачед ми, много добре си описал излета и снимките станаха добри!:dНаправо ги скъсахме!
Браво брачед ми, много добре си описал излета и снимките станаха добри!:dНаправо ги скъсахме!
-
- научил се да хвърля
Браво, младежи! Сосипали сте ги
.

- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво момчета.Само един съвет за бялата риба-или я вземате за пържене или веднага я връщате, защото бързо умира.
kasmet
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздрави за репортажа и пуснатите рибки.
Погледнете пак в билетите си колко е разрешения размер на белите риби. Тази, която сте взели също е маломерна ... Пускайте ги защото вие ще ги ловите като пораснат
Погледнете пак в билетите си колко е разрешения размер на белите риби. Тази, която сте взели също е маломерна ... Пускайте ги защото вие ще ги ловите като пораснат

- Don4o_62
- учете се от него
Младежи,риба се пуска непосредствено след като е хваната и на всеки ще е приятно да види как отплува под формата на снимка,а тия риби все едно са ги въртяли в центрофуга
а че са изядени е факт
,но както вика Самбиста,не пускаш ли маломерни другия път няма да има и толко
и си намали пикселите с каквото снимаш,няма нужда от толко големи снимки

и си намали пикселите с каквото снимаш,няма нужда от толко големи снимки

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- vlado_takuma97
- новобранец
Хора, рибата е пусната обратно какво ви ядене какви 5 лева ?? Аз не съм месар нито ходя за риба защото съм гладен!!! Бялата риба след като я хванахме я снимахме веднага и я пуснахме в живарника при другите..На края на риболова взехме всичко и го пуснахме във водата! За какво ни е толкова много риба? Та ние ще ядем като попски прасета с толкова риба..Моля ви се !!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тръгнал е там хищника значи .
Добре сте наскубали евала .
Аз пък бих си взел десетина костура , по-вкусна риба от него е само бялата и то не от всички водоеми .
Щуката обажда ли се , там масово се търси бяла и щука
Аз пък бих си взел десетина костура , по-вкусна риба от него е само бялата и то не от всички водоеми .

- vlado_takuma97
- новобранец
Да колега тръгнал е хищника..Засега само бялата се обажда защото не ловим на далечна дистанция..Другия излет ще се пробваме за някоя щука на по-далечна дистанция и ще видим дали ще се получи нещоMiTaKa™ написа:Тръгнал е там хищника значи .

"накостурили" сте се! Както беше казал един съфорумец.
Поздрави за хубавия излет и приятния репортаж! Наслука и занапред!
Следващия път пробвайте и на лек спининг тея разбойници.
ПП
Тази година май се забелязва ефект от разнната забрана за бели рибки. Пълно е с рибки до 20см. Дано издържат, това зависи и от риболовците, де...
Поздрави за хубавия излет и приятния репортаж! Наслука и занапред!
Следващия път пробвайте и на лек спининг тея разбойници.

ПП
Тази година май се забелязва ефект от разнната забрана за бели рибки. Пълно е с рибки до 20см. Дано издържат, това зависи и от риболовците, де...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Аз не съм фен на пускането на костура, напротив, хапвам го с голямо удоволствие.
Ама не разбирам, защо трябва да ме убеждават, че тези остъргани с металния живарник, риби са пуснати обратно, като на снимките си личи, че въобще не са живи.
И какъв е смисълът да пускаш умрели риби ?
Явно фарисейщината, която силно се активизира през тази година, подтиква по-младите колеги да обявяват всичко хванато за пуснато !!!
Може би, за да са в тон с новата тенденция или да не ги наругае някой, че са задържали риба ?
А излетът е добър, успешен, браво на майсторите
!
И пърженият костур много важи
!
Ама не разбирам, защо трябва да ме убеждават, че тези остъргани с металния живарник, риби са пуснати обратно, като на снимките си личи, че въобще не са живи.
И какъв е смисълът да пускаш умрели риби ?
Явно фарисейщината, която силно се активизира през тази година, подтиква по-младите колеги да обявяват всичко хванато за пуснато !!!
Може би, за да са в тон с новата тенденция или да не ги наругае някой, че са задържали риба ?
А излетът е добър, успешен, браво на майсторите

И пърженият костур много важи