Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

pomost za dvigatel evidure 4hp 1979g
Модератор: bobopeli
pomost za dvigatel evidure 4hp 1979g
zdraveite kolegi. imam dvigatel Evindure 4hp 1979g . moze li niakoi da mi dade suvet kak da go obsluza zastoto niamam nikakva predstava ot nego. ne znam kakva profilaktika da mu napravia. vseki koito mi kaze nesto polezno ste e ot polza. blagodaria predvaritelno
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: pomost za dvigatel evidure 4hp 1979g
Оглеждай се за таблеки с надпис "Надин" 

- barutchiata ©
- Администратор
Здрасти Сава. Първо ще те помоля да пишеш на кирилица и да прочетеш правилата на форума за да не се налага да ти правя забележки, че не ми е приятно да го правя.
Та на извън бордовите двигатели им се сменя маслото на редуктора, трябва да се види и състоянието на импелера, което е много важно за охлаждането на двигателя. Нови свещи. Почистване на карборатора и преглеждане на всички тоци, тръбички и т. н. И ако не разбираш от тези работи по-добре не се захващай. Ползвай търсачката на форума и провери какво има писано за извънбордовите двигатели.
Та на извън бордовите двигатели им се сменя маслото на редуктора, трябва да се види и състоянието на импелера, което е много важно за охлаждането на двигателя. Нови свещи. Почистване на карборатора и преглеждане на всички тоци, тръбички и т. н. И ако не разбираш от тези работи по-добре не се захващай. Ползвай търсачката на форума и провери какво има писано за извънбордовите двигатели.
- barutchiata ©
- Администратор
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
http://www.leeroysramblings.com/OMC_6hp.htm
За 4hp трябва да е същото.
За 4hp трябва да е същото.
Извинявай barutchiata, но клавиатурата ми на лаптопа има само латински букви.Много благодаря за полезната информация.
Много благодря kalin_80 за линка
Айде сега си оправи темата 

Molia da zakriete tazi tema. Blagodaria