Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Браво колега , а за крокодила и хипопотама няма ли да кажеш нещоmr.washinkton написа:На 12,13,и 14 голяма слука на заливчето под долни вадин, не на каманите а след тях, сом 27кг+6 шарана, 7,800 кг, 3по 10кг, 12кг,и 16,400кг. Снимки ще кача утре.

- MIR4EV
- ще става разбирач
за 3-дена около оряхово 3-мрени до 2кг!умрела работа е дунава тая година!
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Разминали сте се със слуката.... дано другия сезон да е като някой от добрите ви!MIR4EV написа:за 3-дена около оряхово 3-мрени до 2кг!умрела работа е дунава тая година!
За мен годината беше от добрите, както и за много мои познати. Ето и две снимки от преди 2 седмици...за цвят на темата

Риболовния приключи, защото започна ловния. Наслука на всички!!!

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
-
- научил се да хвърля
Браво
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
-
- новобранец
Здравейте колеги,
Другата седмица пътувам към Русе за 4-5 дни по работа, но мисля, че ще бъде грехота да не и отделя поне 10-на часа на тази Велика река.
Може ли да ми кажете дали нивото вече е много ниско и какво мога да търся в района на Русе и нагоре по реката до остров Батин и най-вече с каква стръв да се подготвя. С мен ще има и приятели спинигисти, ако ми кажете къде да ги заведа искрени благодарности.
Другата седмица пътувам към Русе за 4-5 дни по работа, но мисля, че ще бъде грехота да не и отделя поне 10-на часа на тази Велика река.
Може ли да ми кажете дали нивото вече е много ниско и какво мога да търся в района на Русе и нагоре по реката до остров Батин и най-вече с каква стръв да се подготвя. С мен ще има и приятели спинигисти, ако ми кажете къде да ги заведа искрени благодарности.
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.
Колега за спининг край село мечка е перфектно малко каменисто но си има дълбочина и държи определено риби , но трябва утежнение на джиг примамките или воблерите много силно течение миналата седмица бяхме там с нощувка както съм писал 1 бяла мряна 3 кг на попово прасе и 1 бяла риба 2,2 кг на воблер и 1 распер около 1 кг а и мн распер има в местноста ето и въпросните риби от миналата седмица нямах време да качвам снимки http://www.album.bg/vampiraa/
-
- новобранец
Благодаря.
Като казваш село Мечка предполагам, че имаш предвид вилно селище Стълпище?
Като дете там ми беше любимо място, защото никога не се връщахме без риба, но преди 7-8 г, когато ходих за последно не можах да мина от Стълпище към остров Батин. Пътя беше обрасъл до степен да свали боята на колата. Още ли е същото?
Като дете там ми беше любимо място, защото никога не се връщахме без риба, но преди 7-8 г, когато ходих за последно не можах да мина от Стълпище към остров Батин. Пътя беше обрасъл до степен да свали боята на колата. Още ли е същото?
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.
-
- сериозен играч
Още си е същото,оня бях по него район,тръгнах от Стълпище и излязох на Батин,пътят е обрасъл но не толкова много както е пролеттаetgeorgiev написа:Благодаря.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- ще става разбирач
Колега как е положението по Стълпище . На Батин като цяло е много слаб риболова всеки улов там на прилична риба в момента е по - скоро случаен..
- begleca_sv
- кандидат преподавател
кво става с тоя Дунав само положението около Свищов ли е трагично или е така по цялата река сом щука бяла риба мряна дава ли по места влачи ли водорасли още ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
http://stan4ovd.snimka.bg/other/foto.567753.28848376
7 кг преди седмица, а иначе мряната е започнала, но само по тъмно
7 кг преди седмица, а иначе мряната е започнала, но само по тъмно

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Браво, колега може ли малко инфо къде, как и на какво 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
pano64 написа:Колеги, нещо интересно по Видинско.
Мрени по тъмно.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- eroucma
- разбира нещата
Колеги покрай Батин някой търсил ли е хищници скоро, че ми се очертава едно ходене на там и да съм малко по ориентиран в обстановката. 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат