Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от JettroniX »

На светлинни години си от воблерите на Джако. Имам 1 такъв (на Джако), но да ти кажа не можеш да пребориш блакана ;) Като ги гледам твойте, на простите клипове с обесени риби си далеч от истината ;) Пострай се повече и може да се зарадваш на някакъв успех извън темата на форума ;) :lol: Купих си един на Джако и да ти кажа играта му е 100 пъти по-добра от тези на клиповете ти ;) Дай нещо, по така, а не само реклама в поредния форум с измислени сценарии. ;) Не съм ти фен, нито на Джако, но определено не заслужаваш към този момент моето внимание като отракан начинаещ спинингист.
Поздрави и се постарай повече наистина ;) , ако искаш примамките ти да се продават не само из форумите :lol:

П.П : Промени си тотално варварското отношение спрямо системата примамка-хищник и не си налагай повече мненията тук - правиш си лоша реклама според мен и за сега ме губиш ;) Смятам, че е време да спреш с мненията си, че ще почнат хората да ти се подиграват :rolleyes:
Това, че имаш за цяла година не повече хванати от 100 риби, не те прави някъв по-голям производител от пича с тейл спинерите по Дунава ;) Искаш да си производител ? Плати си данъците или се откажи... докажи се като голям или се откажи.... покажи се като голям или се откажи.... промени се или се откажи...това, че 5 човека са писали "СУПЕР СА" , не могат да ме трогнат като начинаещ в този риболов ;) Промени си концепцията пич или се насочи към "Платена реклама" в сайта :rolleyes:
Последно промяна от JettroniX на Вто Ное 06, 2012 9:56 am, променено общо 1 път.
Изображение
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

къца - кълве написа:
Ако не ти харесва не си купувай.Някой насилва ли те за нещо ?Аз така го правя.Предложи нещо на по-високо ниво и ще получиш поздравления от мен.

По-високото ниво колега е в главата и първите 7 години.При мен лично не е важна цената на определен воблер , а емоционалното изживяване след това........когато хвана някоя рибка.Държа да уточня ,че маломерките които снимаш въобще не влизат в сметката.На по-високо ниво воблери има с лопата да ги ринеш....За някои хора за разлика от теб спининг риболова е релакс сред природата,като не е основна цел да сложим някоя обесена рибка в торбето.Ти как го правиш си е твой проблем и ти пожелавам с този манталитет да стигнеш далеч...В постовете ти досега освен да се навеждаш на определени хора не съм прочел нищо стойностно....Успех с продажбите.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Monev67 написа:
къца - кълве написа:
Ако не ти харесва не си купувай.Някой насилва ли те за нещо ?Аз така го правя.Предложи нещо на по-високо ниво и ще получиш поздравления от мен.

По-високото ниво колега е в главата и първите 7 години.При мен лично не е важна цената на определен воблер , а емоционалното изживяване след това........когато хвана някоя рибка.Държа да уточня ,че маломерките които снимаш въобще не влизат в сметката.На по-високо ниво воблери има с лопата да ги ринеш....За някои хора за разлика от теб спининг риболова е релакс сред природата,като не е основна цел да сложим някоя обесена рибка в торбето.Ти как го правиш си е твой проблем и ти пожелавам с този манталитет да стигнеш далеч...В постовете ти досега освен да се навеждаш на определени хора не съм прочел нищо стойностно....Успех с продажбите.
Много точно казано :supz: :supz: :supz:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Оооооооооо....приятели !!! Защо така ?Извинявам се на всички засегнати.Не се сърдя на никой.Днес съм доволен от улова.Махнал съм бесилото и метъра които не харесвате и съм сменил коритото. :D http://imageshost.ru/photo/864042/id2503924.html
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: Сапуниса ли я после :lol:

Изображение
Последно промяна от С.Върбанов на Вто Ное 06, 2012 8:31 pm, променено общо 1 път.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
cronos39
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cronos39 »

Горката тя :smt022
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Непобедим си.Чудя се да се смея или да плача...Аз ще се опитам да спра дотук ,защото не искам да падам на твоето ниво.Лошото е ,че ни ПРЕВЗЕХТЕ............колкото и жалко да звучи.Господ да пази скапаната ни държава........

Изображение

П.П Раницата има още една кутия с воблери от долната страна.Има потрошени пари които на теб не ти ходят......Снимката пускам не да си меря.........,а защото по-горе искаше да ти предложа нещо на по-високо ниво и за да не кажеш ,че само си чешем клавиатурите.
Последно промяна от Monev67 на Сря Ное 07, 2012 5:16 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
nicky_and1
новобранец
новобранец

Мнение от nicky_and1 »

Значеее, само да вметна - незнам кой с какви воблери лови, но знам че аз си ПУСКАМ рибата обратно и си мисля че и най-евтиния китаец от 1.5 лева струва повече от най-скъпите воблери щом е хванал риба и после тя е пусната!
Поздрави "или НЕ" за тия дето пускат улова "или не"
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Чета тази тема и продължавам да се ВЪЗМУЩАВАМ.
По отношение на мненията на колегата къца - кълве с тия нанизани маломерки-кефали и щуки- вече ги гледаме от много време и колегата така и не си промени осношението към риболова, просто се чудя ЗАЩО МОДЕРАТОРИТЕ в темата продължават да СПЯТ. Защо не вземат отношение като изтрият снимките или заключат темата. Още повече същата си е изцяло комерсиална и въобще не трябва да я има в този подфорум, а в другия наречен платени реклами....
Явно колегата иска с тези нанизани риби тук да впечатли колегите притежаващи селяндурски манталитет (които май са болшинство в Б-я).. т.е. колко добре му ловят самоделките, като следствието от това е - колко много рибки после ще има за пържене.... Но, това смятам не би трябвало да бъде толерирано във форума в частност подфорум спин-риболов, който сам по себе си е вид спортен риболов. На това ли ще учим начинаещите спинингисти? Да си купуват въблери къца-кълве и да нанизват маломерките на сезал? А, относно пърженето си има подфорум - риболовна кухня, където може да се публикуват разфасовани и пр... риби.

И това продължава и продължава..... и кога отворя форума, тази тема все е на първо място. Вече си мисля, че субекта къца отделя средства от продажбите за да запушва устата или по скоро ръцете на отговорните лица във форума.

п.п. Вече виждам, че колегата има малък напредък - рибите не са в селски мивки, а в леген за пране... Явно, целта е да стоят живи и по пресни преди пърженето. Това е най абсурдната реклама на воблери, която съществува в света....
Може би пък е нормална за най абсурдната държава - Б-я. Де да знам, ВИЕ ще кажете...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

С тея снимки производителят смятам, че отказа много колеги, които поне от любопитство щяха да си вземат по 2-3 бройки от воблерите му. А тая красива щука от последната снимка просто е грехота да я завреш в някакъв леген и да се периш с нея във форума! Надявам се господата модератори да хлопнат кепенците на тази тема, защото нещата отдавна минаха разумните граници, а и къца-кълве беше предупреждаван неведнъж! Не е сериозно да се правят забележки на колеги за снимки от нощен риболов, а нанизани на кабел маломерни риби да си стоят в темата от доста време! :?
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Кхъммммммммм , тъй , темата седи не щото някой се е опитал да ми "запуши" устата , или върже пръстите . Това просто нема начин как да стане :mrgreen: Седи щото е поредната от типа на воблери Салмо , воблери Голди , воблери Джако и пр. :idea: :idea: :idea: Ся и мен не ме кефат снимките с шнура , направих забележка , не е незаконно а само неестетично , значи нямат нужда от триене ! Лична преценка , кво да се прави :mrgreen: Обаче гледам се заформя вид конфронтация която предразполага търкане и в случаят Къца се стреми да угажда доколкото може . Самият той пък си има официално предупреждение от едно време когато напъпляше с агресивна реклама навсякъде , дори и на ЛС , и както виждам вече не го прави , а се стреми да отговаря и да угажда доколкото може на различните ищаси . Та тъй ! Демек ще помоля малце по-кротко да го давате , а забележките към даден продукт не е нужно да се спестяват защото спомагат за по-качественото му оформяне . Тва от мен :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Понеже я даваме по-кротко я докарахме дотук......Време е ГАНЬО да се вземе в ръце и да се научи да изразява гражданска нетърпимост спрямо такива персони.Когато номерът на човека Х мине той навива пружинката и иска ОЩЕ и ОЩЕ ...........И после такива като мен бием по 130 +130 км на ден да намерим малко спокойствие и пак греда.Последният път на място на гъза на географията ме налази трактор на който беше впрегната каруца.Сещайте се какво имаше в каруцата......За простотиите по водоемите мога да разправям дълго , но де факто ние сме виновни защото не проявяваме нетърпимост спрямо случващото се ..... В спорта има една максима-противникът играе толкова добре колкото му позволим..........Първите снимки с кабелите бяха публикувани преди 15-20 дни и още тогава ми завря.Мислех си трай си ,не влизай в конфронтации и стой и глeдай мача.После пък човека заявява АЗ ТАКА ГО ПРАВЯ.....и пак да го даваме кротко.........докога?????

П.П. Всяка жабка трябва да си знае гьола.Според мен тази жабка не е за този гьол.
ionko topalov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ionko topalov »

Ми, че то, за критики всички сме на линия.
Ма кат гледам, галерията на nicky_and1 се чудя къде ли я пуска тая риба. :D :D
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vdo »

къца - кълве написа:
Старая се,но все пак наблягам на ловенето и ниската цена.
Стараеш се,но да има залежали воблери от твоите по рафтовете ,след кратък бум на заявки.Заложи на качеството ,за сметка на количеството,щом ти е такъв проблем себестойността.И да знаеш,че подкрепям по-горните постове на колегите,просто е грозно.Вече имаш популярност,щом си стигнал чак до видинските магазини,зае...и тия реклами в снимки ,пак прочети началото на поста ми и помисли.
Наслука на всички! :D
Gutierez
новобранец
новобранец

Мнение от Gutierez »

Още малко и трябва на тая тема... Още съвсем малко :)))))
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”