Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Активна ли е по това време или по късно?
Модератор: sapuna
Активна ли е по това време или по късно?
Въпросът ми е варви ли по това време щуката или по касно е по активна.Тея дни ходех ама само 1 маломерна.Благодаря предварително
-
- сериозен играч
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами може да отидем тези дни (събота или неделя) заедно да помятаме ... пък може и да има слукаKrOkO написа:Само,че колега незнам точно къде ги ловят с един мой приятел ходим на германският мост,но нехвнахме нищо с блесни с twister с какво ли не и не става и не става остана ни сички примамки вътре пък нито удар

- zapalen_92
- разбира нещата
:)))
И аз сам начинаещ.Накупих си 3 блесни и 3 метални повода.След 5 ходения останах само с една блесна и един повод.Ама за щука като се ходи е така,хварляш до паднали дарвета в водораслите и касаш.И вапреки това сам без нито една щука,яд ме е за блесните но нищо.Следващия път по голяма слука 

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: :)))
Всичките ми щуки за сега са на чисти места едната даже в най-голямото течениеzapalen_92 написа:И аз сам начинаещ.Накупих си 3 блесни и 3 метални повода.След 5 ходения останах само с една блесна и един повод.Ама за щука като се ходи е така,хварляш до паднали дарвета в водораслите и касаш.И вапреки това сам без нито една щука,яд ме е за блесните но нищо.Следващия път по голяма слука

А колкото до късането ... ами има го ... но с повече ходене ще почнете да усещате релефа и воденето на примамката така , че да закачате все по-малко

А като си закачил на едно място другия път или го подминаваш или ... хвърляш доста по-внимателно и държиш примамката по-високо...