Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

има ли тук хора с повече от един профил ?
Модератор: dantho.mihov
има ли тук хора с повече от един профил ?
някак си не е лоялно и колегиално - не мислите ли 

-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Пак някаква тъмна конспирация заформя "будната съвест" на сайта. К'во толкова е станало не се разбра ,ама карай,да върви. И аз имам един неработещ /първия/ник-4urulikpen4o. Не проработи нещо ,
и си направих нов ник. Нямам нищо против да бъде премахнат от оторизираните лица в сайта.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз па все сьм си бил с един и сьщ,ама мноо ми се ще да се прекрьстя...което тутакси ме подсеща за един виц
отишьл некьв общината и казал:бе искам да си сменя името..мноо ми е тьпо"!!! добре,де.питали го,че толкова ли е тьпо?как се казваш? ами,казвам се Иван Лайнаров...бреее,бая е тьпо-подай молба и ще ти го смениме!!!а как мислиш да се прекрьстиш? ми не знам точно,ама се колебая м/у ПЕТЬР и ХРИСТО ЛАЙНАРОВ..ХААААА,хах
а,да видим,кьде е поуката и дали това е както е модерно напоследьк да се казва,хм..СПАМ 

отишьл некьв общината и казал:бе искам да си сменя името..мноо ми е тьпо"!!! добре,де.питали го,че толкова ли е тьпо?как се казваш? ами,казвам се Иван Лайнаров...бреее,бая е тьпо-подай молба и ще ти го смениме!!!а как мислиш да се прекрьстиш? ми не знам точно,ама се колебая м/у ПЕТЬР и ХРИСТО ЛАЙНАРОВ..ХААААА,хах

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Ribar_Karyk
- новобранец
ХахаХАххаахха5кила написа:аз па все сьм си бил с един и сьщ,ама мноо ми се ще да се прекрьстя...което тутакси ме подсеща за един виц![]()
![]()
![]()
отишьл некьв общината и казал:бе искам да си сменя името..мноо ми е тьпо"!!! добре,де.питали го,че толкова ли е тьпо?как се казваш? ами,казвам се Иван Лайнаров...бреее,бая е тьпо-подай молба и ще ти го смениме!!!а как мислиш да се прекрьстиш? ми не знам точно,ама се колебая м/у ПЕТЬР и ХРИСТО ЛАЙНАРОВ..ХААААА,хах![]()
![]()
а,да видим,кьде е поуката и дали това е както е модерно напоследьк да се казва,хм..СПАМ

Шсъ побъркам

-
- разбира нещата
Тук открих още един Горнооряховски рибар ,дали пък не е Сапуна 2 ???
Аможе би е брат му
http://forum.nariba.com/viewtopic10886.html

http://forum.nariba.com/viewtopic10886.html
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Информация за koko.90
риболовец
Общо мнения: 48
IP 90.154.165.56
Информация за kalvin
риболовец
Общо мнения: 70
IP 90.154.165.56

-------------------------------------
Добавено:
За да не съм голословен,ето какво последва от страна на този келеш:
Мисля,че му е време вече!ti sys taq 4ervenoperka moj samo da si q vre6 i vadi6 ot kusmatiq ciganski gyzzzzzz putka mrysna lainqna selska vmirisana sliva de si q hvanal u zadniq dvor na jenati pod slivata i
.......
ti tuka na ko mi sa prai6 be putko ti si edno pluva6to lainoooooo sys taq jenstvena jiletka
.....
da ti eba u ciganskata ti usta putka cikanska mrysna 6i ti sa nividi mrysen moderator gorno orqhovsko ku4e mrysno

-
- кандидат преподавател
Немам!
Немам друг не само профил,ми и фас и гъз / щото гъза влиза към лицето/.Сам съм,братя,други няма.Ставаме двама само като смеся концентрата с много бира-те тогава да видите раздвоение на личността - едната повръща,другата пее бойни химни.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка: