Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Пелети за реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- daniel_g
- разбира нещата
Пелети за реката
Здравейте,
Искам да разбера какви пелети ползвате за захранване на реки при риболов на морунажи и скобари. Гледах по хобито миналата зима, папарака и румен хранеха с някакви пелети фишмийл, и тн. Тъй като сега тепърва започва този риболов и заедно с червеите ми се ще да пострялкам и пелетки, искам да разбера вие какво ползвате - аромати, марки и тн.
Искам да разбера какви пелети ползвате за захранване на реки при риболов на морунажи и скобари. Гледах по хобито миналата зима, папарака и румен хранеха с някакви пелети фишмийл, и тн. Тъй като сега тепърва започва този риболов и заедно с червеите ми се ще да пострялкам и пелетки, искам да разбера вие какво ползвате - аромати, марки и тн.
-
- разбира нещата
Re: Пелети за реката
Ако може и аз да се включа с едно въпросче. От доста години стоят запечатани в 5 найлонови плика около 3-4 кила, ситни са доста и са с аромат на дроб. Въпроса ми е ,само за пъстърва ли стават или и друга риба може да се привличе с тях ??
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Стават и за друга риба,а бе Тоше,ти не си ли гледал аквариумни рибки 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
хахахаbutnik написа:Стават и за друга риба,а бе Тоше,ти не си ли гледал аквариумни рибки

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,но са същите ,които ядат гупите и хелерите само,че са по-едри.А щом те ги ядат защо не и шарана,особено сега 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Чернодробната,под каквато и да е форма ,е трепач за рибите.
alankulu1987 написа:Ако може и аз да се включа с едно въпросче. От доста години стоят запечатани в 5 найлонови плика около 3-4 кила, ситни са доста и са с аромат на дроб. Въпроса ми е ,само за пъстърва ли стават или и друга риба може да се привличе с тях ??
Отвори ги и ги виж дали са мазнички ако да са добре защото ще ти съберат рибите по-бързичо не че ако не са няма да стане,но не ги дръж така ползвай ги за да не си загубят качествата.