Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- ceno cenov
- разбира нещата
Това си е чиста дезинформацияsestrata написа:..............- Янтрата между Беловци и Кривина /пещерите/- едно голямо нищо
.......................
- Янтрата устието на Кривина - ври от уклей 15-20 см. Дунава не става.

Ей ги уклейте от Кривина от днес:

А предполагам че раната нанесена на рибето е от някоя найстина сериозна щука.

Две откачания имам за деня и колегата Daniel_G хвана една сулка. Ако не беше дъжда може би и още риби щяха да излязат. точно преди развалянето на времето хиниците полудяха.
В крайна сметка риболова завърши добре за всички:

Хахаха!!!daniel_g написа:Еи тез големи камъни много дърпат напоследък!!! И като гледам са бая големи , ще ви е малко кепчето ...![]()
![]()

Последно промяна от sestrata на Нед Окт 07, 2007 9:00 am, променено общо 2 пъти.
- ceno cenov
- разбира нещата
В събота и неделя пак опъваха мрежи...4бр.sestrata написа: ........... Бях в четвъртък от 17 до 20 ч на Кривина и нямаше НИКОГО освен един с лодка да опъва сетка. .........

Иначе от неделя улова е това:
Распера имаше рана на главата. Мисля че наранените риби са успели да се отскубнат от мрежите на селяндурите.

-
- сериозен играч
Аз незнам каде има вечеceno cenov написа:Чудя се ИАРА в региона съвсем ли няма?Миналата година октомври пак ходих на същото място и пак същите мрежари бяха там. А може би както обикновено са партия.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- ceno cenov
- разбира нещата
Не навсякъде е така. Във врачанския регион (аз съм от Враца)наблюдавам засилен контрол от страна на ИАРА. Пишат се актове конфискуват се мрежи и др. незаконни уреди.nick71 написа:Аз незнам каде има вечеceno cenov написа:Чудя се ИАРА в региона съвсем ли няма?Миналата година октомври пак ходих на същото място и пак същите мрежари бяха там. А може би както обикновено са партия.
Мене нито един път не са ме проверявали тази година, не съм ги срещал даже.Миналата година се мяркаха тук там, ама тази още не съм ги виждал.А всички ни сме свидетели на многобройни браконеиерски прояви, май само те не ги виждат
За тези нещастници, които градят устието на Янтра още миналата година бях сезирал ИАРА и все още никои не е взел мерки. Това само едно може да означава - ПАРТИЯ.
-
- сериозен играч
Роска, признат майстор си на спининга, няма две мнения.
Че в Янтрата има и едри риби никой не отрича. Обаче това расперче е с размера на платиките които редовно се вадят на Дунава и никой не им обръща внимание. И после, щом ти, Даниел и Цено дето сте корифеи в този вид риболов хващате по една рибка какво остава за нормалните риболовци освен едно КАПО? Продължавам да твърдя, че риболовът на Янтра не е добър В МОМЕНТА. Иначе, евала на теб - доказа за пореден път ИМА-НЯМА ЗА МАЙСТОРА ВИНАГИ ИМА
Поздрави!

Поздрави!