Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Еи тез големи камъни много дърпат напоследък!!! И като гледам са бая големи , ще ви е малко кепчето ... :lol: :lol: :lol:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

sestrata написа:..............- Янтрата между Беловци и Кривина /пещерите/- едно голямо нищо
.......................
- Янтрата устието на Кривина - ври от уклей 15-20 см. Дунава не става.
Това си е чиста дезинформация :lol: :lol: :lol:
Ей ги уклейте от Кривина от днес:

Изображение
Изображение
А предполагам че раната нанесена на рибето е от някоя найстина сериозна щука. Изображение
Две откачания имам за деня и колегата Daniel_G хвана една сулка. Ако не беше дъжда може би и още риби щяха да излязат. точно преди развалянето на времето хиниците полудяха.
В крайна сметка риболова завърши добре за всички:
Изображение :wink:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Мдаааааа а пък , тва че дунава нества..... Имаше един колега на 200-300 метра след устието , една змиорка към метър и две добри мрени беше извадил ..... ;)
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

daniel_g написа:Еи тез големи камъни много дърпат напоследък!!! И като гледам са бая големи , ще ви е малко кепчето ... :lol: :lol: :lol:
Хахаха!!! :lol: :lol: :lol: Ам де ти е сулката, Докторе? Мойта поне е тука :wink: http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... c&start=15
Последно промяна от sestrata на Нед Окт 07, 2007 9:00 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

ceno cenov написа:...Това си е чиста дезинформация :lol: :lol: :lol:
:D Колега, дезинформация щеше да е, ако бях писал, че ми е клъвнало нещо друго освен уклей. Бях в четвъртък от 17 до 20 ч на Кривина и нямаше НИКОГО освен един с лодка да опъва сетка. Иначе, евала на теб и Даниел, имали сте ден. :D Наздраве! :partyman:
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Аз лекинко не съм съгласен с дребосъка по Ценово и мисля утре да го докажа, въпреки дъжда по прогноза ...

Поздрави!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

sestrata написа: ........... Бях в четвъртък от 17 до 20 ч на Кривина и нямаше НИКОГО освен един с лодка да опъва сетка. .........
В събота и неделя пак опъваха мрежи...4бр. :shock: на пряко на устието. Чудя се ИАРА в региона съвсем ли няма? :? Миналата година октомври пак ходих на същото място и пак същите мрежари бяха там. А може би както обикновено са партия. :evil:

Иначе от неделя улова е това:
Изображение

Распера имаше рана на главата. Мисля че наранените риби са успели да се отскубнат от мрежите на селяндурите. :evil:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

ceno cenov написа:Чудя се ИАРА в региона съвсем ли няма? :? Миналата година октомври пак ходих на същото място и пак същите мрежари бяха там. А може би както обикновено са партия.
Аз незнам каде има вече :D Мене нито един път не са ме проверявали тази година, не съм ги срещал даже.Миналата година се мяркаха тук там, ама тази още не съм ги виждал.А всички ни сме свидетели на многобройни браконеиерски прояви, май само те не ги виждат :evil:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Ако някой иска може да пробва на Ценово на платената корекция.Аз пропуснах тази седмица но мой приател ходи и 5бр.шарани над 1,5кг.+ дребните шарковци.Яко захранка царевица и бой.(3лв.на пръчка)
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

nick71 написа:
ceno cenov написа:Чудя се ИАРА в региона съвсем ли няма? :? Миналата година октомври пак ходих на същото място и пак същите мрежари бяха там. А може би както обикновено са партия.
Аз незнам каде има вече :D Мене нито един път не са ме проверявали тази година, не съм ги срещал даже.Миналата година се мяркаха тук там, ама тази още не съм ги виждал.А всички ни сме свидетели на многобройни браконеиерски прояви, май само те не ги виждат :evil:
Не навсякъде е така. Във врачанския регион (аз съм от Враца)наблюдавам засилен контрол от страна на ИАРА. Пишат се актове конфискуват се мрежи и др. незаконни уреди.
За тези нещастници, които градят устието на Янтра още миналата година бях сезирал ИАРА и все още никои не е взел мерки. Това само едно може да означава - ПАРТИЯ.
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Росен написа:Аз лекинко не съм съгласен с дребосъка по Ценово и мисля утре да го докажа, въпреки дъжда по прогноза ...
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Поздрави!

П.П. Цецо, снимай ги тия другия път - хората, лодките или мрежите по устието на Янтра и ми прати снимките ...
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

за Ценово говоря за корекция платена не за реката ако говориш за там
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Платеният риболов, е като платената любов 8)
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Роска, признат майстор си на спининга, няма две мнения. :smt041 Че в Янтрата има и едри риби никой не отрича. Обаче това расперче е с размера на платиките които редовно се вадят на Дунава и никой не им обръща внимание. И после, щом ти, Даниел и Цено дето сте корифеи в този вид риболов хващате по една рибка какво остава за нормалните риболовци освен едно КАПО? Продължавам да твърдя, че риболовът на Янтра не е добър В МОМЕНТА. Иначе, евала на теб - доказа за пореден път ИМА-НЯМА ЗА МАЙСТОРА ВИНАГИ ИМА :lol: :supz:
Поздрави!
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Росен написа:

П.П. Цецо, снимай ги тия другия път - хората, лодките или мрежите по устието на Янтра и ми прати снимките ...
Росен, снимките още стоят в нашите галерии от миналата година, аз също писах маил на ИАРА и снимките им добавих, и всичко , но уви ....

Изображение

Изображение

Изображение СВ 253
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”