Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- minchoto
- ще става разбирач
Re: Чернокоп и лефер 2012
Точно такаmi4mana_drs написа:то добре че е имало улов ама 27кг сериозно преминават лимита позволен от държават следователно си е платиол профи риболовен билет ?

Привет на всички! Приятно е да видиш как ври форума след почивните дни.Аз да отсрамя малко бреговаците...Мястото е Варвара.Аз лових от 17.00 до 21.00(после само хврлях
) и хванах това:

Колегата

лови цяла нощ (набара някакво място) и ..

и офиса

Рибата беше най активна рано вечерта!!! от 18.00 до 21.00.След това се дръпна навътре и беше рядка работа.Повечето риби са доста големи въпреки че снимките са калпави.От мене толкова.Наслука на всички!

Колегата
лови цяла нощ (набара някакво място) и ..
и офиса
Рибата беше най активна рано вечерта!!! от 18.00 до 21.00.След това се дръпна навътре и беше рядка работа.Повечето риби са доста големи въпреки че снимките са калпави.От мене толкова.Наслука на всички!

Браво!balyk написа:Привет на всички! .......Наслука на всички!

Имаш голям принос към тематичния форум!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
XegouX написа:Ония със буйната коса дето перчема му влиза във очите ? Той ли?

И да знаеш,казва се Недялко Радков - ама той що нищо още не е писал ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Той,
[/quote]
Бате Кире господата поморийци поканиха ли да пошетате из тяхното море,че голямо клане беше в събота и неделя хихихихи. Да им покажете малко от вашия варненски майсторлък макар, че при тая риба дето беше направила морето като кал майсторлък не требва. Много ми се щеше да ти драсна едно на лични да се видим за малко, че от миналата година се гласим ама тая година съм с невръстно бебе на ръце и нямаше как. Надявам се ще публикувате снимки да ви видим как е било на масата и кои познати мои поморийски лица са присъствали. За догодина живи умрели ако се събирате пак в Поморие ще мина да ви видя. За колегите само да кажа, че рибата в поморийски води е била малко по-малко от предните дни в понеделник. За днес още нямам инфо но и се пораздуха.

Бате Кире господата поморийци поканиха ли да пошетате из тяхното море,че голямо клане беше в събота и неделя хихихихи. Да им покажете малко от вашия варненски майсторлък макар, че при тая риба дето беше направила морето като кал майсторлък не требва. Много ми се щеше да ти драсна едно на лични да се видим за малко, че от миналата година се гласим ама тая година съм с невръстно бебе на ръце и нямаше как. Надявам се ще публикувате снимки да ви видим как е било на масата и кои познати мои поморийски лица са присъствали. За догодина живи умрели ако се събирате пак в Поморие ще мина да ви видя. За колегите само да кажа, че рибата в поморийски води е била малко по-малко от предните дни в понеделник. За днес още нямам инфо но и се пораздуха.
- Поморийския
- ще става разбирач
Днеска беше супер пред Поморие само отбрани чернокопи едри и доста
Заслужаваше си клатушкането
Заслужаваше си клатушкането
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами да - писал съм ве. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p ... 3#p1001663kalin_76 написа: Бате Кире господата поморийци поканиха ли да пошетате из тяхното море,че голямо клане беше в събота и неделя хихихихи..
Относно снимките,май други поморийци нямаше.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И към бензиностанциите и към бензиностанциите.....Боцмана написа:Браво!balyk написа:Привет на всички! .......Наслука на всички!![]()
Имаш голям принос към тематичния форум!

вчера пред галата средно по 7-8 кила хубав чернокоп:)
-
- новобранец
вчера пред галата средно по 7-8 кила хубав чернокоп:)
Това от брега ли колега и на какво?
Това от брега ли колега и на какво?
-
- вече хвърля и на тежко
Пред галата се подразбира във морето със лодка вероятно.........
Който няма лодка май не лови нищо
Който няма лодка май не лови нищо

- djambaza
- научил се да хвърля
Селото от лодки е пред Галата на около миля-две от брега, скъсват я там.
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Що бре, на южния излизаха на вълнолома
-
- новобранец
Вчера към 16 часа настана сечта, много лодки малко след поворота и по към Галата и само аз миля две по-навътре. Всички по едно време се изнесоха, а аз гол след гол - 5 килограма за час, после рибата била на снимка 6.5кг... Ха ха ха. Хванали 8-10 рибета, ами като не ме следвате какво очаквате да хванете...

Хм, колега явно само ти си хванал вчера рибаРумен Умен написа:Вчера към 16 часа настана сечта, много лодки малко след поворота и по към Галата и само аз миля две по-навътре. Всички по едно време се изнесоха, а аз гол след гол - 5 килограма за час, после рибата била на снимка 6.5кг... Ха ха ха. Хванали 8-10 рибета, ами като не ме следвате какво очаквате да хванете...![]()