Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

намерени въдици
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
намерени въдици
Колеги, прибрах се от яз. Сопот където прекарах седем мечтани месеци. Темата ми не е за успехи в риболова, а за това че намерих два телескопа с макарите, вероятно изтървани от лодка,когато водата е била на максимално ниво. Открих ги случайно в засъхналата кал по стърчащата дръжка на единия. Колко години са престояли в калта на дъното нямам представа, но са запазени с малко корозия по металните части. Ако някой колега от форума ги е загубил да ми се обади на лични, като ми каже какви марки са телескопите и макарите и къде ги е загубил. Въдиците са почистени, едната макара също но втората иска специализиран инструмент и ще я занеса другата седмица на сервиз. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- nocalled
- научил се да хвърля
Re: намерени въдици
Колега, браво.Диканаров написа:Колеги, прибрах се от яз. Сопот където прекарах седем мечтани месеци. Темата ми не е за успехи в риболова, а за това че намерих два телескопа с макарите, вероятно изтървани от лодка,когато водата е била на максимално ниво. Открих ги случайно в засъхналата кал по стърчащата дръжка на единия. Колко години са престояли в калта на дъното нямам представа, но са запазени с малко корозия по металните части. Ако някой колега от форума ги е загубил да ми се обади на лични, като ми каже какви марки са телескопите и макарите и къде ги е загубил. Въдиците са почистени, едната макара също но втората иска специализиран инструмент и ще я занеса другата седмица на сервиз.
а за това, че си си поиграл и да ги почистиш свалям капа.
you'd better run...