Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Re: Кърджалийски регион
Зимата със сигурност почиват , но трябва да стане доста по студено / да изстине водата /!Антон Тонев написа: Поне аз нямам инфо тия гадове да почиват.
Замислил съм един риболов до Моби дик с фидера , от плажа ще цопкам до садките но ще трябва да застудете

- Vesko1
- сериозен играч
Ясно...ще се ходи на Енчец при ....раците...дагоеба....Антон Тонев написа:Инфо за Траса отпреди 1 час.Водата лееекинко се е дръпнала.На бетонния мост вода няма.Горе доле къде 5-6 метра е паднала.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Аааааа да ми се обадиш.Аз ще пия кафе при Ангел, ти ще хвърляш фидера, закачам рибата и дърпаш.Калин–Стоянов написа:Зимата със сигурност почиват , но трябва да стане доста по студено / да изстине водата /!Антон Тонев написа: Поне аз нямам инфо тия гадове да почиват.
Замислил съм един риболов до Моби дик с фидера , от плажа ще цопкам до садките но ще трябва да застудете

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Пачо ще дърпа акули на Главатарци,вие ще ходите на аквариума на ЕнчецVesko1 написа:Ясно...ще се ходи на Енчец при ....раците...дагоеба....Антон Тонев написа:Инфо за Траса отпреди 1 час.Водата лееекинко се е дръпнала.На бетонния мост вода няма.Горе доле къде 5-6 метра е паднала.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Акулата е "живо" животно.Don4o_62 написа:Пачо ще дърпа акули на Главатарци,вие ще ходите на аквариума на ЕнчецVesko1 написа:Ясно...ще се ходи на Енчец при ....раците...дагоеба....Антон Тонев написа:Инфо за Траса отпреди 1 час.Водата лееекинко се е дръпнала.На бетонния мост вода няма.Горе доле къде 5-6 метра е паднала.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Zako
- ще става разбирач
Здравейте пичове. Мислих да Ви питам за инфо, че тези дни съм тук (нали съм кърджалийски зет), но като гледам каква е хавата ще бягам на Ш.поле и каквото сабя покаже. Довечера ще видим кой, какво, къде. Наслука на всички!
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Утре, и ние ще сме в тоя район.Zako написа:Здравейте пичове. Мислих да Ви питам за инфо, че тези дни съм тук (нали съм кърджалийски зет), но като гледам каква е хавата ще бягам на Ш.поле и каквото сабя покаже. Довечера ще видим кой, какво, къде. Наслука на всички!

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
И да кажеш к`во е дереджетоZako написа:Здравейте пичове. Мислих да Ви питам за инфо, че тези дни съм тук (нали съм кърджалийски зет), но като гледам каква е хавата ще бягам на Ш.поле и каквото сабя покаже. Довечера ще видим кой, какво, къде. Наслука на всички!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
К`в пикник бе.Ще ни замръзнат орехчетата.antivik написа:И да кажеш к`во е дереджетоZako написа:Здравейте пичове. Мислих да Ви питам за инфо, че тези дни съм тук (нали съм кърджалийски зет), но като гледам каква е хавата ще бягам на Ш.поле и каквото сабя покаже. Довечера ще видим кой, какво, къде. Наслука на всички!да знаем колко пиеьне да мъкнем, че то при това падане на температурите май ще си остане човек само с черпявката и пикника
.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:К`в пикник бе.Ще ни замръзнат орехчетата.antivik написа:И да кажеш к`во е дереджетоZako написа:Здравейте пичове. Мислих да Ви питам за инфо, че тези дни съм тук (нали съм кърджалийски зет), но като гледам каква е хавата ще бягам на Ш.поле и каквото сабя покаже. Довечера ще видим кой, какво, къде. Наслука на всички!да знаем колко пиеьне да мъкнем, че то при това падане на температурите май ще си остане човек само с черпявката и пикника
.

- pacho109
- сериозен играч
С тоя северняк , дето духа , орехчетата на завет-до дупето на жената 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
Па азе съм на принципа на северните народи, там разни ескимоси, инуити, швеци, норвеги та даже сибиряци и чукчи, че нема студено време-има лошо облечен човекpacho109 написа:С тоя северняк , дето духа , орехчетата на завет-до дупето на жената

Последно промяна от antivik на Съб Ное 10, 2012 4:20 pm, променено общо 1 път.
- Zako
- ще става разбирач
Равносметката е много вятър + много студ = много червено вино. А относно риболова - редки костури и червеноперки на мач и фидер. Имаше много колеги, но наблягаха основно на дънни. Не видях някой да извади нещо едро. Иначе се чуваха коментари за едри бели, но не би.

Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
- pacho109
- сериозен играч
И аз това писах-като има едро бело дупе,не ми требват едри бели рибиZako написа:Равносметката е много вятър + много студ = много червено вино. А относно риболова - редки костури и червеноперки на мач и фидер. Имаше много колеги, но наблягаха основно на дънни. Не видях някой да извади нещо едро. Иначе се чуваха коментари за едри бели, но не би.![]()
![]()

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Антон Тонев
- сериозен играч
Новите ми геги.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!