Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Не се надявай, няма да завали.mastar6 написа:10xза инфото колега ще се надявам до събота да завали и да позамъти малко поне
Рибата винаги е на другия бряг
Еми значи ще врътна поредното капо нищо ново под слънцето 

Сега се прибирам от Мурсалево. Реката е малка и бистра. Върви мряна - предимно дребна рядко по-едра. Чух за извадени скобари над моста и един от местните изпусна един пред мен - дребен300-400 грама на око. От ИАРА минават всеки ден и проверяват за маломерна риба.
- jasonsmith
- разбира нещата
Ето това е добра новина, дано да не минават всеки ден по едно и също време както правеха миналата година, и след проверката местните си вадеха тежката артилерия с тройките и се почваше старата история..randu написа:От ИАРА минават всеки ден и проверяват за маломерна риба.
-
- фен клуб-скобар
нема тройки бате, този път има актове 200-400 на гегаjasonsmith написа:Ето това е добра новина, дано да не минават всеки ден по едно и също време както правеха миналата година, и след проверката местните си вадеха тежката артилерия с тройките и се почваше старата история..randu написа:От ИАРА минават всеки ден и проверяват за маломерна риба.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Миналата седмица там под бента се пълниха живарници с маломерна рибаrandu написа:Сега се прибирам от Мурсалево. Реката е малка и бистра. Върви мряна - предимно дребна рядко по-едра. Чух за извадени скобари над моста и един от местните изпусна един пред мен - дребен300-400 грама на око. От ИАРА минават всеки ден и проверяват за маломерна риба.

Рибата винаги е на другия бряг
Възможно е, но около мен и ВЪРХУ мен бяха от постоянното присъствие и си знаеха, и ни предупредиха за маломерките и проверките. Даже някакъв получил инфаркт миналата седмица като му напраскали акт. И в "Рибар" ли къде ли даже били писали за случая.
Днес около Благоевград с приятели им скъсахме джуките на скобарите. Имам 1бр. 1,4кг.и 2бр.по 1 кг. и доста други. 2-3 откачвания на доста едри които,бая ме разхождаха по реката.Сега му е времето на скубара. Успех. 

Абе, на скобара винаги му е времето ......., когато го набараш в настроениеpano64 написа:Днес около Благоевград с приятели им скъсахме джуките на скобарите. Имам 1бр. 1,4кг.и 2бр.по 1 кг. и доста други. 2-3 откачвания на доста едри които,бая ме разхождаха по реката.Сега му е времето на скубара. Успех.

-
- фен клуб-скобар
Само да вметна-времето на скобара му е постоянно и непрекъснато.Можеше да напишеш за тея хора тука поне на какво си ги ловил кога,къде и как!!!!какъв е смисълът иначе да пишеме тука!!!или казваш точно или си траеш и си ги ловиш-иначе все едно да прочетеш,,днеска нормално и редовно-14-15 скоби-половината около кило другите половинки,,pano64 написа:Днес около Благоевград с приятели им скъсахме джуките на скобарите. Имам 1бр. 1,4кг.и 2бр.по 1 кг. и доста други. 2-3 откачвания на доста едри които,бая ме разхождаха по реката.Сега му е времето на скубара. Успех.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Точно където започва Благоевград не знам каква се води по име местноста,на бял и троха с постоянно захранване на боло 7м.COLMIC куки номер 12 owner-funa,плувка тип буре 3гр. Така е по добре мисля. 

-
- фен клуб-скобар
Бело поле мисля!pano64 написа:Точно където започва Благоевград не знам каква се води по име местноста,на бял и троха с постоянно захранване на боло 7м.COLMIC куки номер 12 owner-funa,плувка тип буре 3гр. Така е по добре мисля.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

И ето че се оказах прав капото от неделя на Мурсалево е на лице рибата стои точно под моста и неще да мръдне от там. 

- dandi1383
- фен клуб-скобар
Вчера под капанчето на железница излизаха скобарчета по педя и малко, и доста прилични кленове.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
- prodigy666
- разбира нещата
вчера под жп моста на монца народ чко собари дребни .... отидох по нагоре за 2 часа преди залез 3 скобара около 800 900 грама на бял и яко пръскачи тва топло време още я държи тая гад и не дава да хвърляш на бял които е по резултатен от трохата маи тая есен