Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Може ли да има нов раздел: Водоеми
Модератор: sapuna
Може ли да има нов раздел: Водоеми
Предлагам да се направи нов раздел: Водоеми,
който да бъде разделен по области или по азбучен ред.
По област ще е по-удачно според мен, защото р. Марица минава през няколко области да речем. Същото важи и за повечето по-големи реки в Бг.
Темите да са със заглавие името на водоема или кратко описание на мястото, на което се намира: примерно - "яз. Ясна поляна" или "платеното с/у Българово" или р. Младежка...
Според мен, този раздел ще бъде много полезен и търсен, защото много от риболовците пътуват и винаги е интересно да отидеш на ново място. А колкото повече информация има за даден водоем - толкова по-доволен ще остане човек от пребиваването си там.
Отделно от това, смятам че този раздел ще даде и стимул на много арендатори да се вкарат в правия път...
Със сигурност ще намали и замърсяването от недобросъвестните колеги, особено ако се видят изтъпосани на снимка сред спретната си мизерия
Човек неможе да обиколи цяла България и то да бъде по поне 5-6 пъти на даден водоем. Затова всеки, който реши да сподели своя опит от захранка, стръв, монтажи, такъми, видове риби, места, време и всичко, което може да бъде от полза на риболовеца при посещение на даден водоем ще бъде приветстван от останалите.
Предполагам, че желаещи да се включат в темите и да споделят своя опит ще има много...
Надявам се, идеята ми да бъде реализирана !
С пожелание за ползотворни дни и слука!
Георги
По област ще е по-удачно според мен, защото р. Марица минава през няколко области да речем. Същото важи и за повечето по-големи реки в Бг.
Темите да са със заглавие името на водоема или кратко описание на мястото, на което се намира: примерно - "яз. Ясна поляна" или "платеното с/у Българово" или р. Младежка...
Според мен, този раздел ще бъде много полезен и търсен, защото много от риболовците пътуват и винаги е интересно да отидеш на ново място. А колкото повече информация има за даден водоем - толкова по-доволен ще остане човек от пребиваването си там.
Отделно от това, смятам че този раздел ще даде и стимул на много арендатори да се вкарат в правия път...
Със сигурност ще намали и замърсяването от недобросъвестните колеги, особено ако се видят изтъпосани на снимка сред спретната си мизерия

Човек неможе да обиколи цяла България и то да бъде по поне 5-6 пъти на даден водоем. Затова всеки, който реши да сподели своя опит от захранка, стръв, монтажи, такъми, видове риби, места, време и всичко, което може да бъде от полза на риболовеца при посещение на даден водоем ще бъде приветстван от останалите.
Предполагам, че желаещи да се включат в темите и да споделят своя опит ще има много...
Надявам се, идеята ми да бъде реализирана !

С пожелание за ползотворни дни и слука!
Георги
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Може ли да има нов раздел: Водоеми
Ами то реално,ти искаш "Сладководен раздел" да се прекръсти на раздел :Водоеми"-там и в момента си има теми за монтажи,стръв,захранка,прочее и водоемите!Gogo69 написа:Предлагам да се направи нов раздел: Водоеми,

Ако ще ходя в Ловеч или Хасково и искам да отида там за риба, а съм от Бургас, как да се ориентирам къде да отида? А под монтажи, стръв, захранка и пр. имам в предвид за конкретния водоем. Кой на какво е имал успех там и през кое време на годината.
-
- Модератор
Идеята е полезна според мен.Когато използвам търсачката, информацията е пръсната в различни теми и трябва да се чете почти всичко.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Енциклопедия ви се е приискала!
А някой нагърбва ли се да я направи,подреди и поддържа?!?!?!
Ако за един и същ водоем не бяха пускани по няколко теми,нямаше Информацията - http://forums.nariba.com/viewforum.php?f=140 да е 80 страници!
А някой нагърбва ли се да я направи,подреди и поддържа?!?!?!
Ако за един и същ водоем не бяха пускани по няколко теми,нямаше Информацията - http://forums.nariba.com/viewforum.php?f=140 да е 80 страници!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор
Има такъв под форум!

Къде от знание къде от незнание но много хора го използват неправилно. Идеята е всеки който познава даден водоем да запознае останалите с местата за риболов, пътища към местата, особености на релефа, стръв, дълбочини, каква риба има и т.н. Повечето хора бъркат подфорума с енциклопедия.

Къде от знание къде от незнание но много хора го използват неправилно. Идеята е всеки който познава даден водоем да запознае останалите с местата за риболов, пътища към местата, особености на релефа, стръв, дълбочини, каква риба има и т.н. Повечето хора бъркат подфорума с енциклопедия.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колега Гого69,не ти ли прави впечатление,че повечето репортажи от излети съдържат безброй не чак толкова нужни подробности/като марка на влакното или № на кука и т.н.т.,с които повечето сме наясно/,но като дойде реда на местонахождението–един водоем;мястото;реката и др.За себе си са прави и затова ми се струва,че е труден въпрос тая работа.
Горе-долу 3 години се уча от този форум, за което благодаря на всички. Мога да помогна да се систематизират водоемите по области, ако смятате че би било по-добре. Лично на мен много ми се иска да са подредени. Отделно, за платените е хубаво да се добави инфо за цени/условия. Все си мисля че ще е много полезно...
Барута го е написал много ясно , има си го раздела , друг е въпроса , че модовете сме доста толерантни и с това допринасяме за разводняване в разделине донякъде 

- antivik
- кандидат преподавател
Тая работа нема да стане или ако стане ще е за платените, за свободните ми прави впечатление, че народа почна да свива информацията що, като се чуе хубава дума за някое място и става панаир, че и боклучавица
. Това лято си беше показателно как на Тракиец и Кърджали имаше постоянно окупирани места, които се предаваха от група на група и случаен човек трудно се вреждаше на хубаво място, бе грубо казано се бяха заформили цели жилищни квартали
. Та народа се ориентира повече към ЛС-та. Па и както по-горе са отбелязали, кой ще се занимава с поддръжка и редактиране....и сега си има тема де можеш да прегледаш и да попиташ, па има и ЛС. И не на последно място в "Моя....излет" може да се намери доста инфо ако го чете умната човек и се сети да попита на ЛС
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- вече хвърля и на тежко
Според мен ако се направи на области ще е добре но и така не е зле.Повече дразни че за един водоем има информация от преди три години която на никого не е полезна.Ако може да се направи след шест месеца да се трият постовете автоматично.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не е зле да си има инфо за преди ! Дори е много полезно , ако се замислиш !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
dreamworks написа:Според мен ако се направи на области ще е добре но и така не е зле.Повече дразни че за един водоем има информация от преди три години която на никого не е полезна.Ако може да се направи след шест месеца да се трият постовете автоматично.
Явно много хора продължават да бъркат идеята на подфорума информация за водоемите с подфорума къде кълве в момента
.
Какво означава стара и не нужна информация. Например яз. Искър. Намира се тука и тука, местата за риболов са тези и тези, пътища черни асфалт, има такава и такава риба, пълноводие, маловодие, снимки и т.н. Да не би язовира след 2-3 години да хване пътя и да се премести на друго място. Единственото което може да се актуализира ако след време се затвори или направи нов път, както ако някой язовир се изпуска за ремонтни работи. Така, че не бъркайте подфорумите
-
- и господ не е толокова добър
Прав си брат и затова трябва да направим до тези два раздела пояснение в скоби-този раздел е за това и оноваbarutchiata © написа:dreamworks написа:Според мен ако се направи на области ще е добре но и така не е зле.Повече дразни че за един водоем има информация от преди три години която на никого не е полезна.Ако може да се направи след шест месеца да се трият постовете автоматично.
Явно много хора продължават да бъркат идеята на подфорума информация за водоемите с подфорума къде кълве в момента
.
Какво означава стара и не нужна информация. Например яз. Искър. Намира се тука и тука, местата за риболов са тези и тези, пътища черни асфалт, има такава и такава риба, пълноводие, маловодие, снимки и т.н. Да не би язовира след 2-3 години да хване пътя и да се премести на друго място. Единственото което може да се актуализира ако след време се затвори или направи нов път, както ако някой язовир се изпуска за ремонтни работи. Така, че не бъркайте подфорумите

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.