Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
Не знам направо не ми се говори !
Ще ходим по зарибените язовирчета скоро !!!

Ще ходим по зарибените язовирчета скоро !!!
Хвани,пусни

Днес мислех да направя един риболов на щука само на руска клатушка уж за по едри рибоци ама нямаааааа
Някаде около 30 рибета хванах най-голямата беше 34 см...

Някаде около 30 рибета хванах най-голямата беше 34 см...

- Прикачени файлове
- 

- 10112012(005).jpg (108.12 KiB) Преглеждано 1641 пъти

- 

- 10112012(007).jpg (56.05 KiB) Преглеждано 1641 пъти

- 

- ето такива бяха но само на моска лонг 7 грама златиста
- 10112012(002).jpg (93.22 KiB) Преглеждано 1642 пъти

Хвани,пусни

- 
				Monev67
- вече хвърля и на тежко 
Активните участници нещо се скатаха-не въртят ли -някакви тайни ли пазят.Никой не пише за реката-какво става с листата,ниво ,цвят,кефала и распера дали още дава или останаха само карабатаци.Остава само да гадаем и да чакаме някой да пусне малко снимки.Дайте още малко за последно , че после зимата дълга........

Днес отивам , после ще пишаMonev67 написа:Активните участници нещо се скатаха-не въртят ли -някакви тайни ли пазят.Никой не пише за реката-какво става с листата,ниво ,цвят,кефала и распера дали още дава или останаха само карабатаци.Остава само да гадаем и да чакаме някой да пусне малко снимки.Дайте още малко за последно , че после зимата дълга........

Туй риболова не е за мен 

- Мариан Колев
- научил се да хвърля 
Сега се прибирам от реката около Самуилово.Доста се е вдигнала и влачи всякакви боклуци.Незнам към Ямбол как е,но тука си е направо боза.Мятах около 2 часа без резултат,като изредих всички налични примамки.Направи ми впечатление че покрай шавара където е по-тихо проиграва риба,най-вероятно кефал или щука,обаче не иска да взема.

- 
				Monev67
- вече хвърля и на тежко 
Благодаря за инфото.Това с боклуците е много кофти.Ще чакаме Тачев да пише какво става по-надолу.Мариан Колев написа:Сега се прибирам от реката около Самуилово.Доста се е вдигнала и влачи всякакви боклуци.Незнам към Ямбол как е,но тука си е направо боза.Мятах около 2 часа без резултат,като изредих всички налични примамки.Направи ми впечатление че покрай шавара където е по-тихо проиграва риба,най-вероятно кефал или щука,обаче не иска да взема.
За цяла година по- слаб ден не съм ималMonev67 написа:Благодаря за инфото.Това с боклуците е много кофти.Ще чакаме Тачев да пише какво става по-надолу.Мариан Колев написа:Сега се прибирам от реката около Самуилово.Доста се е вдигнала и влачи всякакви боклуци.Незнам към Ямбол как е,но тука си е направо боза.Мятах около 2 часа без резултат,като изредих всички налични примамки.Направи ми впечатление че покрай шавара където е по-тихо проиграва риба,най-вероятно кефал или щука,обаче не иска да взема.
 , обиколих всички любими места без дори да имам и 1 удар , като въртях предимно на самоделки ( новата ми мания)  и за да се уверя , че не е от тях помятах и любимата си блесна .. е пак нищо.. Реката се е повдигнала иначе от към листа не са чак толкова много , Гърбавицата е тръгнала , но никой от плувкарите не беше изкарал кефал , което ми е достатъчно на мен да се откажа
 , обиколих всички любими места без дори да имам и 1 удар , като въртях предимно на самоделки ( новата ми мания)  и за да се уверя , че не е от тях помятах и любимата си блесна .. е пак нищо.. Реката се е повдигнала иначе от към листа не са чак толкова много , Гърбавицата е тръгнала , но никой от плувкарите не беше изкарал кефал , което ми е достатъчно на мен да се откажа  . Поздрави
. ПоздравиТуй риболова не е за мен 

- 
				Monev67
- вече хвърля и на тежко 
Кофти ,че не си разловил самоделките.Работата е ясна -утре отивам и аз да направя един валат.Тайничко се надявах,че още има някаква интрига но както и да е -важното е да се поразходим малко из природата.

Еми утре може пък да е друго, а и ти на други места ходиш , знае ли човекMonev67 написа:Кофти ,че не си разловил самоделките.Работата е ясна -утре отивам и аз да направя един валат.Тайничко се надявах,че още има някаква интрига но както и да е -важното е да се поразходим малко из природата.

Туй риболова не е за мен 

- 
				Monev67
- вече хвърля и на тежко 
Еми утре може пък да е друго, а и ти на други места ходиш , знае ли човек 
Туй място ,онуй място водата си е вече студена.Хванах един заблуден кефал и това беше.За сметка на това релакса сред природата си бе на макс.Май е време да се сменят такъмите и да се ходи за костур и щука.....

Туй място ,онуй място водата си е вече студена.Хванах един заблуден кефал и това беше.За сметка на това релакса сред природата си бе на макс.Май е време да се сменят такъмите и да се ходи за костур и щука.....
Аз в съботата имах 1 хубава слука - закачам 
и още 2-3 дреболийки в неделята
Ама като цяло много тегаво.

и още 2-3 дреболийки в неделята
Ама като цяло много тегаво.
- Прикачени файлове
- 

- rasper.jpg (215.94 KiB) Преглеждано 1364 пъти

- 
				Kiro Gorskiq
- новобранец 
Доста разбойници дърпаха в неделя, ама все дребосъци. Актвността не беше отчайваща.

5-6 расперчета и 1-2 кефала
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD

- 
				Monev67
- вече хвърля и на тежко 
А така...... раздвижиха се малко нещата.Нещо се бяхме умълчали и си мислех ,че сте скрили пръчките в гардеробите.То лятото всеки може-сега му е майката да видим кой какво хваща.

- daniel defoe
- разбира нещата 
Шао Лин метода на "пияната тояга"Kiro Gorskiq написа:Доста разбойници дърпаха в неделя, ама все дребосъци. Актвността не беше отчайваща.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!