Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Изглежда тук има "лунно затъмнение" относно р.Тунджа и риболова по нея. Затова нека напиша няколко реда затия като мен които са по отдалеч и искат да отделят няколко часа на реката. Риболова в неделя беше на с. Завой, минахме през селото и после излезнахме през големия мост и се насочихме към "свинарника" пътя е проходим, но трябва да се внимава има залети площи от придошлата вода които могат да изиграят лоша шега на колегите които не се съобразят с това. Риболова беше слаб като улов, но не заради нас, кълвеше сутринта до към 10,30 и после спря после пак започна от 14,30 до към 16,10 и всичко спря пак. Водата е тиха и спокойна не е мътна което ме накара да похвърлям и на изкуствени примамки, но и те не бяха желани от рибите днес. Като цяло Морунаж, Скобар, Мрена и червеноперки. Имаше много колеги които търсеха Щуката, а и Шаран навярно на пружина, но те не хванаха нищо докато бяхме там. Риболова продължава не зависимо от времето и събитията 

-
- научил се да хвърля
Да ми запазите едно място утре зад щела между двете дървета , да дойда след училище да помятам малко , пък квото фана за който пази мястото ;]
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Някой да сподели инфо за Тунджа...Ханово-Тенево
Утре след работа мисля да отида за 2 дена,всякаква информация ще е от полза.

Утре след работа мисля да отида за 2 дена,всякаква информация ще е от полза.

В тоз гьол,риба няма!
-
- научил се да хвърля
Идват почивни дни бих искал да слезна на доло от Коневец на спининг, но дали вече не е късно с оглед на листопада и застудялата вода ще разбера на място, но ако някой каже тия дни дали не се е променило нивото от дъждовете и дали н ее прекалено кална, знам, че Мочурица размътва Тунжа много при такива дни с валежи. Благодаря .
Реката е хубава на цвят мирис и вкус... За спининг не е късно според мен, но разбира се листата ще създават проблем. Но в крайна сметка важното е да си за риба, а резутата си е резултат, дори и да е нулев.
По миналата седмица на един вир на Коневец сцепихме кефала от 200 до 600 грама на блесна и воблер при паднало ниво и много много листа. Ако нямаше листа бройката щеше да мине 50gamon написа:Реката е хубава на цвят мирис и вкус... За спининг не е късно според мен, но разбира се листата ще създават проблем. Но в крайна сметка важното е да си за риба, а резутата си е резултат, дори и да е нулев.

Туй риболова не е за мен 

По миналата седмица на един вир на Коневец сцепихме кефала от 200 до 600 грама на блесна и воблер при паднало ниво и много много листа. Ако нямаше листа бройката щеше да мине 50 Ако отида и сега пак ще ги накъртя ама съм болен
Бутилка червено вино, хубаво мезе и въдица в ръка - изпитана рецепта за всякакви болести.
Бутилка червено вино, хубаво мезе и въдица в ръка - изпитана рецепта за всякакви болести.
- jivko69_1
- научил се да хвърля
Здравейте,едва днес имах възможност да се похваля и аз.
Мястото река Тунджа в района на града(под-съоръжението)риболов по предварителна информация,че скобара се е пораздвижил и се хващат нелоши тупалки.Бях решил да не разпъвам катуна,а само с един телемач и куфар(лайт вариянт) плувка 2.5гр,повод0.10 и кука камасан 541-16номер.След първите две безапелационни късания се стигна до 0.14 на 14ка кука,стръв два бели или бял с едно пинко(червено).Риболова потръгна когато започнах да храня с малки стиски храна в която бях добавил изпънат червей.Смятам да не пиша повече подробности,а да се опитам да кача някоя снимка или клип.

http://www.facebook.com/photo.php?v=4075406250977
Да отбележа че,рибата си плува на свобода.
Мястото река Тунджа в района на града(под-съоръжението)риболов по предварителна информация,че скобара се е пораздвижил и се хващат нелоши тупалки.Бях решил да не разпъвам катуна,а само с един телемач и куфар(лайт вариянт) плувка 2.5гр,повод0.10 и кука камасан 541-16номер.След първите две безапелационни късания се стигна до 0.14 на 14ка кука,стръв два бели или бял с едно пинко(червено).Риболова потръгна когато започнах да храня с малки стиски храна в която бях добавил изпънат червей.Смятам да не пиша повече подробности,а да се опитам да кача някоя снимка или клип.

http://www.facebook.com/photo.php?v=4075406250977
Да отбележа че,рибата си плува на свобода.
всеки ден за риба,не е загубен
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Браво колега за риболова и за релийза... 

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
супер риболов си спретнал колега 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Е такова чудо не бях виждал от мноооого време ! Голямо браво !!!!!
MILF - Man, I love fishing !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Прясно инфо от реката в района за който е писал и колегата по горе.Днеска все едно всичката риба беше решила да се самоубива кълвейки поголовно на всичко,това е и причината покрай реката да няма място за една въдица.Човек до човек,като на деветосептемврийски митинг от едно време.Откъде се появи толкова риба не ми е ясно , а откъм разнообразие почти всичко дето се въди в реката.Имаше распери, много по-малко алай,доста,но дребни гърбавици и не толкова дребни каракуди и бабушки,абе въобще кеф.Даже един колега закачи една щука на бял с 12 номер корда ,но си замина с куката и белия червей на нея.
Няма смисъл да се бие път извън града рибата е тук.
Няма смисъл да се бие път извън града рибата е тук.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вероятно рибата е тръгнала нагоре , но поради маловодието не може да качи бента и се трупа там....нямам друго обяснение за това струпване толкова рано , при положение че все още няма корморани....
MILF - Man, I love fishing !