Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Чернокоп и лефер 2012
И ако нямаш бордови номер на лодката,оглеждай се за граничния катер. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- shturetc
- ще става разбирач
Абе,някой няма ли да постне два реда за Порт Бургас-изток/запад ? Мърда ли там още някой чернокоп с наднормено тегло,не мърда ли? Аз ли пак да ходя и единствен (почти) да поствам инфо от ... 10-ките колеги,които съм сигурен ,че и в момента вършеят из пристанището.Аре,малко по-алтруистично,момичета и момчета!!!
Вчера, 09.11., пред н.Колокита, от 10 до към 13 ч. 2,5 кг. После падна вятъра, с него изчезна и рибата. Иначе си беше екстра риболова.
-
- ще става разбирач
ехе с ква лодка беше ти , поне от 20 лодки с познати вадихме само сафрид - и 4 чернокопа - това в колко часа беше колега , имахме към 25 кила сафрид трима човека но аз дори удар на чернокоп нямах .vaskoni78 написа:вчера пред галата средно по 7-8 кила хубав чернокоп:)

-
- ще става разбирач
MARLIN написа:Хм, колега явно само ти си хванал вчера рибаРумен Умен написа:Вчера към 16 часа настана сечта, много лодки малко след поворота и по към Галата и само аз миля две по-навътре. Всички по едно време се изнесоха, а аз гол след гол - 5 килограма за час, после рибата била на снимка 6.5кг... Ха ха ха. Хванали 8-10 рибета, ами като не ме следвате какво очаквате да хванете...![]()
Ама ако искаш да те следват напиши на лодката Румен Умен да те знаят и така селото ще е след теб
вчера и аз и още двама авери имахме по -7- 8 кила много хубав сафрид на галата и то това до 2.30 и излязахме
по едно време към 2.00ч. селото се раздели на две едното 600-700 по навътре от другото но аз ходих при първото и там не хващаха риба а аз си имах вече около 7 кила и малко след това излязох .
Привет! Някой да се е пробвал на нощен,че за бях малко румънец и не можах да се докопам изобщо до море тая седмица
. Мислех да се пробвам утре ама като гледам какъв вятър тука, май и до заргани няма да я докарам

Днес на вълнолома варна-яко духовито и риби през крив макарон
Аз също бях тамSANTIMIR написа:MARLIN написа:Хм, колега явно само ти си хванал вчера рибаРумен Умен написа:Вчера към 16 часа настана сечта, много лодки малко след поворота и по към Галата и само аз миля две по-навътре. Всички по едно време се изнесоха, а аз гол след гол - 5 килограма за час, после рибата била на снимка 6.5кг... Ха ха ха. Хванали 8-10 рибета, ами като не ме следвате какво очаквате да хванете...![]()
Ама ако искаш да те следват напиши на лодката Румен Умен да те знаят и така селото ще е след теб
вчера и аз и още двама авери имахме по -7- 8 кила много хубав сафрид на галата и то това до 2.30 и излязахме
по едно време към 2.00ч. селото се раздели на две едното 600-700 по навътре от другото но аз ходих при първото и там не хващаха риба а аз си имах вече около 7 кила и малко след това излязох .

MARLIN написа:Аз също бях тамSANTIMIR написа:MARLIN написа:Хм, колега явно само ти си хванал вчера рибаАма ако искаш да те следват напиши на лодката Румен Умен да те знаят и така селото ще е след теб
по едно време към 2.00ч. селото се раздели на две едното 600-700 по навътре от другото но аз ходих при първото и там не хващаха риба а аз си имах вече около 7 кила и малко след това излязох .и то цял ден. Хванахме предостатъчно. Друга ми бе мисълта...
Румбата си е много прав и ще поясня защо:
Рибата наистина си беше много много навътре(доста по навътре от там където е бил Румен) от галата тръгнахме навътре и сами си представете колко но ще кажа само че говоря за 3-4км. след Рекетата но това беше още преди обяд понаскубахме малко но бяхме влезнали за друга риба и затова си бихме камшика да търсим зъбатковците(намерихме ги но пред дружба) иначе за инфо колко навътре ще споделя само че от мястото до Траката ни показа 13.6км. Имаше реки от сафрид на 12-15метър от 19дълбочина

Румбата си е с много добра лодка и 20к.с.(+) мотор
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- сериозен играч
Shturetc,мислех да ги пробвам тази седмица на дървеното,но ходех да варя ракия в Средец и се поопихме с баджанака малко и рибите артисаха.Другата седмица ако е хубаво времето ще ги пробвам. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
То другата седмица и каята ще е пред Босфора ве.jivko.evn написа:Shturetc,мислех да ги пробвам тази седмица на дървеното,но ходех да варя ракия в Средец и се поопихме с баджанака малко и рибите артисаха.Другата седмица ако е хубаво времето ще ги пробвам.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
То направо не е за разправяне... Първа дестинация Черноморец - вълната заливаше скалите, оттам в Созопол - същата работа. Накрая завършихме на западното да затвърдим капото 

Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
- shturetc
- ще става разбирач
jivko.evn,
варенето на ракия си е уважителна причина риболова да бъде оставен на втори план !
Наско,
що не идвате на пирса в Черноморец при вълни като днешните? Не че дава риба,ама хем колата до гъза, хем и гъза сух
(аз съм с три заргана на въпросното място днес,а един авер-с два чернокопа ...+ още милиони пачурийки и няколко граци)!

варенето на ракия си е уважителна причина риболова да бъде оставен на втори план !

Наско,
що не идвате на пирса в Черноморец при вълни като днешните? Не че дава риба,ама хем колата до гъза, хем и гъза сух

До Santimir: Около Созопол от месец насам никой не е виждал сафрид. Предния ми пост беше за чернокоп. Днес между Германката и Колокита с две влизания - първо от 8:30 до 12:00 и второ след 14 ч. средно по 5 кг. едър чернокоп. Сулганът беше ужасен, но времето беше мечта. Успех на тези, които ще влизат утре!
-
- вече хвърля и на тежко
Май ще чакаме темата "Чернокоп и Лефер 2013".............