Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
днес на 1,буна 7бр.заргани,една илария и един чернокоп,това до обяд.
-
- научил се да хвърля
Вчера на болата от 10.00-16.00 9 броя добри заргани и 2 върнати,аверчето 10 и той 2-3 върна!Имаше голяма вълна!На тюленово беше невъзможен риболова!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- новобранец
Днес на Дружба - 7 бр.
- zxzx
- научил се да хвърля
Днес на Черноморец 1бр. преместих се на германката там още по зле 0
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- sarfa
- научил се да хвърля
Днес на" Агалината" 8бр.хубави зизита,от 8ч.до към 11ч.Имаше и вълна.

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги утре сутрин имам възможност да похвърлям малко бомбарда някой да сподели как е положението на петрол вълнолома ..... ? там смятам да отида благодаря ви предварително .Поздрави 

-
- новобранец
А видя ли прогнозите за вятъраPavel Qnakiev написа:Здравейте колеги утре сутрин имам възможност да похвърлям малко бомбарда някой да сподели как е положението на петрол вълнолома ..... ? там смятам да отида благодаря ви предварително .Поздрави

Вчера на Мартина 100 заргана голям мартвак и много риба,днес 70 времето перфект. 

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Е който правилно си е взел отпуск и може да се наслаждава на заргански риболов, ходи на Север, ама като се засили на юг рибата ще четем за подвизи на Бургазлии! Браво за чудесния улов!
Днес на Ной - 21 бр., като рибите бяха активни до към 11:00, след това само тренировки по далечно замятане.
Днес на Агалина от 8.00 до 17.00 направих 23 броя.Сутринта нямаше празно на черна потъваща бомбарда,след обяд затихна и извадих няколко на плаваща,но силния риболов беше до към 13.00.
Кога ще е това бе колега??? Аз другата седмица съм в отпуска и се опасявах дали няма да е късно, а така като гледам тази риба ще мине покрай нас чак декември, а дали ще мине до брега, това е още по-малко вероятно. С колеги, последните седмици Направихме малко платерини по портовете, и вече взехме да отписваме морския и да си говорим за сладководен. Все хващаме по някоя друга бройка, но явно заргана при нас го няма и според мен за момента е загуба на време да го търсим.biserkehayov написа:Е който правилно си е взел отпуск и може да се наслаждава на заргански риболов, ходи на Север, ама като се засили на юг рибата ще четем за подвизи на Бургазлии! Браво за чудесния улов!
днес на Дружба,на Рубин 24бр.,някой си тръгнаха преди да започне да кълве.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес минавайки с лодката покрай Фичоза
забелязах,че колегите я скубят от брега
забелязах,че колегите я скубят от брега