Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
Шабла, паметника - от 9 до 14:30 - 40 броя +10 откачени + 3 куки изядени. Времето приказка, морето също- свършиха ми червеите
,иначе можеше и рекорд да се получи
Толкоз! 

е в Бургас няма ли да идва вече деееее .Споделяйте какво е положението
Споко колега - декември е вашvladi8008 написа:е в Бургас няма ли да идва вече деееее .Споделяйте какво е положението

- shturetc
- ще става разбирач
BERG,
казвал съм го и преди.Като ти свърши червея,а още дава зарган,не събирай такъмите,а пробвай с лентичка от... зарган!Ще се изненадаш колко "себелюбиви" са зарганите
Лентичката--- режеш около 8 см филе от заргана в близост до опашката(където месото е по тънко),след което въпросното филе го кълцаш на тънки лентички по дължина!

казвал съм го и преди.Като ти свърши червея,а още дава зарган,не събирай такъмите,а пробвай с лентичка от... зарган!Ще се изненадаш колко "себелюбиви" са зарганите

Лентичката--- режеш около 8 см филе от заргана в близост до опашката(където месото е по тънко),след което въпросното филе го кълцаш на тънки лентички по дължина!

Значи са били 24,не както Миро ми каза 23..krasio14 написа:днес на Дружба,на Рубин 24бр.,някой си тръгнаха преди да започне да кълве.
Поздрави !
За съвета - благодаря!shturetc написа:BERG,
казвал съм го и преди.Като ти свърши червея,а още дава зарган,не събирай такъмите,а пробвай с лентичка от... зарган!Ще се изненадаш колко "себелюбиви" са зарганите![]()
Лентичката--- режеш около 8 см филе от заргана в близост до опашката(където месото е по тънко),след което въпросното филе го кълцаш на тънки лентички по дължина!![]()

На вълнолома вчера трагедия, от 1 до 5 само едно чернокопче...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
май ще се идва във Варна събота-дано да е останал зарганBERG написа:Споко колега - декември е вашvladi8008 написа:е в Бургас няма ли да идва вече деееее .Споделяйте какво е положението

- pechat
- научил се да хвърля
нашия резултат от вчера 187 бр 3 човека на Варвара и Синеморец
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от pechat на Сря Ное 14, 2012 9:25 am, променено общо 2 пъти.
колега ще споделиш ли къде е товаpechat написа:нашия резултат от вчера 187 бр 3 човека
- ivalpetkov
- разбира нещата
Дааа...заргана отдавна е в бургаския район и отдавна някои хора правят добри количества,даже и по-добри от варненци.
Само че никой от Бургас не пише ...вече включително и аз почти не пиша.
Но няма как да се обикалят пристанището и Отманли и да се чака зарган.
Стефчо браво-добре сте го подредили заргана за пореден път.

ivalpetkov написа:Дааа...заргана отдавна е в бургаския район и отдавна някои хора правят добри количества,даже и по-добри от варненци.Само че никой от Бургас не пише ...вече включително и аз почти не пиша.
Ми споделяйте от време на време де колеги

-
- новобранец
Включително и ние си тръгнахме по-рано, тъй като колегата трябваше да се стяга за нощна.Направихме по 10 риби до 13.30, явно обаче се е активизирала след 15.00, което е обичайното положение за Рубин.mtk1 написа:Значи са били 24,не както Миро ми каза 23..krasio14 написа:днес на Дружба,на Рубин 24бр.,някой си тръгнаха преди да започне да кълве.
Поздрави !
Здравейте колеги.
Вчера на Дружба рибата тръгна след 14.30 като до към 16.00 беше доста активна. За това време направих 12 рибки като една се откачи и една върнах да расте.
Взимаше доста на вътре.
Успех на всички
Вчера на Дружба рибата тръгна след 14.30 като до към 16.00 беше доста активна. За това време направих 12 рибки като една се откачи и една върнах да расте.
Взимаше доста на вътре.
Успех на всички