Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Списък с най опасните храни
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Списък с най опасните храни
tct написа:Ми той откъде мислиш ги е видял,само доста време му е отнело да ги прочете и препише тук
Много си оригинален няма що....Ако си прочел малко по внимателно вместо да се заяждаш
щеше да разбереш езика на овцете..ма знайш ли ..то интелекта ти е по малък и от на овца...
Под секрет само да ти кажа че си гледамм всичко и пържолите не са ми деликатес...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
В тази тема Тигрето си намери йош един любимец...
Ееех...едно време баба ми и дядо ми на село гледаха свинье и всяка Коледа теглехме ножа на едно, имаше благи години, когато освен грухчо, имаше и теленце, дори второ прасенце, после удриииииии яко луканки и суджуци, ама сега кофти, само гумено месо от маркетите...
Чудя се дали да не мина само на Madal Bal...
...хем ще отслабна, маамустара!

Ееех...едно време баба ми и дядо ми на село гледаха свинье и всяка Коледа теглехме ножа на едно, имаше благи години, когато освен грухчо, имаше и теленце, дори второ прасенце, после удриииииии яко луканки и суджуци, ама сега кофти, само гумено месо от маркетите...

Чудя се дали да не мина само на Madal Bal...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире яж риба,от дивите,от морските-и няма да се тревожиш.Обаче децата,какво им дават в училище-не е добро.Е тука рекламират гладолечение
http://www.24chasa.bg/Article.asp?Artic ... 31021.Баба ми готвеше-2 пъти най много месо седмично,то не е имало и пари за повече,ама не сме умрели от глад.

Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Тревожа се обаче, че в Дунава нещо няма диви морски риби...е, ако не броим карагьоза, 'ма той мноо костелив и може би не дотам див.lusienn написа:Кире яж риба,от дивите,от морските-и няма да се тревожиш....

Иначе замразените такива от магазините....бляк...мноо гадни, друго си е прясното.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Епа пиши на морските хора от форума,да ти пратят каса прясна риба от морето.Слагаш ги в пликче по кило и в хладилника,замразяваш за зимата.2 пъти седмично ядеш и си готов.Сега е добра годината,каса чернокоп е добро решение-тамън и те ще лапнат някой лев и ти доволен.

Риболовци.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
lusienn написа:Епа пиши на морските хора от форума,да ти пратят каса прясна риба от морето.Слагаш ги в пликче по кило и в хладилника,замразяваш за зимата.2 пъти седмично ядеш и си готов.Сега е добра годината,каса чернокоп е добро решение-тамън и те ще лапнат някой лев и ти доволен.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
GODzillata написа:В тази тема Тигрето си намери йош един любимец...![]()
![]()
!
Е той си ми е любимец от отдавна..ма карай..

- Vid
- кандидат преподавател
Бах мааму, то не остана кВо да ядем. Ма най много ме интересува дали в пещерската мастика има вредни Е-та, щот вечер най ми върви.... А, в краставичките и доматите купени от пазара??? 

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Е затова яжте сезонна салата,като зелето в момента-обаче какво има в него,никой няма да ти каже.Био храни-няма пари,за сега и ги отсвирвам 

Риболовци.
А сега се сетих че такива като мен,хапнаха и много радиация,пак без да ни кажат.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Всички от нашия набор хапнаха навремето радиацийката под формата на мляко и марулка, ама сигурно затова сме си толкоз умниlusienn написа:А сега се сетих че такива като мен,хапнаха и много радиация,пак без да ни кажат.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека

Е Аз точно тогава бях избегал като по запален от училище на яз Искър.Пари нямаше никой от групата-3 дни ни валя дъжд,а имахме само 1 пиле и 5 консерви.И 2 хляба-та се сети какви мизерници сме били,нямахме и палатка а спяхме под наилон и клони.Vid написа:Всички от нашия набор хапнаха навремето радиацийката под формата на мляко и марулка, ама сигурно затова сме си толкоз умниlusienn написа:А сега се сетих че такива като мен,хапнаха и много радиация,пак без да ни кажат.

Риболовци.
-
- разбира нещата
Вервай ми,краставичките и доматките са в пъти по вредни от Пещерската Мастичка...мммммм...Vid написа:Бах мааму, то не остана кВо да ядем. Ма най много ме интересува дали в пещерската мастика има вредни Е-та, щот вечер най ми върви.... А, в краставичките и доматите купени от пазара???

ЛибоФФ бре,пардон беее........еееее - с РибалОФЧО си говориме на чужди езици,ма иначе е пич.ribolovcho написа:GODzillata написа:В тази тема Тигрето си намери йош един любимец...![]()
![]()
!
Е той си ми е любимец от отдавна..ма карай..

Ма ти ПЛюско има ли нещо да не си хапналlusienn написа:А сега се сетих че такива като мен,хапнаха и много радиация,пак без да ни кажат.