Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

река Искър.Карлуково.
-
- фен клуб-скобар
река Искър.Карлуково.
Вчера за първи път ходих на река Искър с голямото желание да хвана бяла мряна.Никога не бях хващал такъв звер.
Отидохме на Калуково,защото разбрах ,че там по може да се намерят места.В началото бяхме на едно ,уж хубаво място, ама не пипна нищо ,до 15 часа.Сърце юнашко не трае и почнах да обикалям.Накрая ги намерих ,на дебелия бързей до каменния мост.
За три часа с брат ми хванахме около 30 мрени.Повечето бяха 25-30 см. и няколко , 4-5 около 35см.Изкефих се максимално,много борбени тия риби, бре.
Накрая след едночасово задръстване на Витиня се прибрахме уморени и щастливи.
По късно мога да кача и снимки в галерията.
Отидохме на Калуково,защото разбрах ,че там по може да се намерят места.В началото бяхме на едно ,уж хубаво място, ама не пипна нищо ,до 15 часа.Сърце юнашко не трае и почнах да обикалям.Накрая ги намерих ,на дебелия бързей до каменния мост.
За три часа с брат ми хванахме около 30 мрени.Повечето бяха 25-30 см. и няколко , 4-5 около 35см.Изкефих се максимално,много борбени тия риби, бре.
Накрая след едночасово задръстване на Витиня се прибрахме уморени и щастливи.
По късно мога да кача и снимки в галерията.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мислете тогава къде ще ме водите тази събота и неделяMarco Polo написа:Когато решиш да се завърнешIvak написа:И кога викаш ще ме водиш там![]()
![]()
Аз поне съм му по-близо за взимането![]()

Може и аз да ви взема ако се навиете да се возите в Червената Калинка

П.П. Да се таковам в модератора днеска само спамя, Сакси ще прощаваш

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Браво. Знаех си че ще ме биеш пак... 

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- emo vasilev
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Та да не отварям нова тема, че не знам къде да я сложа
В понеделник рано сутринта се юрнахме към същото място пак да морим мрените
Към 7 и неще вече се мяташе по главите им с червей и захранка.
И учудващо си кълвеше прилично. Аз който за пръв път ловя мряна успях да хвана някоя друга
.
Сакси си метна една дънна за големите
, и както си ги чешем на плувка взе , че се обади и аде сецай , рибата се беше забила в камъните, почакахме малко взе че се откачи от камъните в последствие и малко преди да излезе на брега. Беше си едра и с нова доза оптимизъм подхванахме плувките . По обяд послпря да кълве , Сакси взе пак да я търси по бързейте.
Таман вече си мислех какви магарии да и прилагам и айде ластика вън и рибата нагоре по течението
, голямо викане падна докато Сакси се обърне да види борбата
.
И тая се откачи и то пред кепа. Не знаех че правят мурафета със завъртането като полегнат на една страна, но поне я видях
, няма как да кажа , че е била 3-4 кила, на око малко над лакет
Та след това спря тотално да кълве, пробвах на фидер и хванах два блескавеца (пръскача) колкото пръст
При вечер удърно хранене с бял и захранка, малко по малко се раздвижи рибата, но доста по дребни от сутринта
Та по тъмно събрахме и газ към София. Пътя мина неусетно, както и на отиване де , голям лаф моабет му ударихме
Та аз съм доволен и за мен си беше успешен отвсякъде, хванах може би към 50-тина мрени и един скобар. Като за първи риболов специално за мряна съм много доволен
Сакси има 2-3 снимки, ако иска може да ги пусне

В понеделник рано сутринта се юрнахме към същото място пак да морим мрените

Към 7 и неще вече се мяташе по главите им с червей и захранка.
И учудващо си кълвеше прилично. Аз който за пръв път ловя мряна успях да хвана някоя друга

Сакси си метна една дънна за големите

Таман вече си мислех какви магарии да и прилагам и айде ластика вън и рибата нагоре по течението

И тая се откачи и то пред кепа. Не знаех че правят мурафета със завъртането като полегнат на една страна, но поне я видях

Та след това спря тотално да кълве, пробвах на фидер и хванах два блескавеца (пръскача) колкото пръст

При вечер удърно хранене с бял и захранка, малко по малко се раздвижи рибата, но доста по дребни от сутринта

Та по тъмно събрахме и газ към София. Пътя мина неусетно, както и на отиване де , голям лаф моабет му ударихме

Та аз съм доволен и за мен си беше успешен отвсякъде, хванах може би към 50-тина мрени и един скобар. Като за първи риболов специално за мряна съм много доволен

Сакси има 2-3 снимки, ако иска може да ги пусне