Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кой номер Mepps - Syclops и какво мислите за този воблер
Модератор: sapuna
Кой номер Mepps - Syclops и какво мислите за този воблер
понеже Сиклопа е малко по - скъпичка за блесна реших да ви питам за по сигурно, кой номер е най добрия вариянт за щука и какъв цвят
второто ми питане е за този воблер http://shop.fishing-mania.com/viewarti_3.php?id=6549 някой ако има лични впечатления да казва 

-
- ще става разбирач
Колега казаха ми ето този сайт и блесната ми казаха един много голям спинингист и щукар ето тази блесна и номер:http://shop.fishing-mania.com/viewarti_3.php?id=6300 това ми казаха номер:2!Айде надявам се да съм ти бил полезен!Наслука

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Имам едно подгонване на него от дребна щука, след това го скъсах
Не ми харесват точно тези модели , по простата причина че не летят добре
, а ловя на спининг предимно на Дунав и това ми е важна опция.
Да те хвърля още повече в джаза, помисли си и за големите модели на Ugly Duckling
За Циклопа не мога да кажа мнение, но с Луксос съм хващал много щуки, за бронзовия става въпрос

Не ми харесват точно тези модели , по простата причина че не летят добре

Да те хвърля още повече в джаза, помисли си и за големите модели на Ugly Duckling

За Циклопа не мога да кажа мнение, но с Луксос съм хващал много щуки, за бронзовия става въпрос

syclops MEPPS
Здравей,НоВак,
Циклопсът ном.3 е по-универсален/въпреки,че "лови" и по-малки щуки/,майсторите казват,че с по-големи изк.примамки в повечето случаи запазваме по-малките риби въпреки,че практиката доказва,че на малка изк.примамка скача едра риба и обратното.
Та...наистина - 10 кинта/има ги в размер 00;0;1;2;3/и 10разцветки-става доста инвестиция- и от мен предложение:3-ти номер,цвят silver/black.
Много успехи и знай,че с тази джаджа се хваща и распер.
Циклопсът ном.3 е по-универсален/въпреки,че "лови" и по-малки щуки/,майсторите казват,че с по-големи изк.примамки в повечето случаи запазваме по-малките риби въпреки,че практиката доказва,че на малка изк.примамка скача едра риба и обратното.
Та...наистина - 10 кинта/има ги в размер 00;0;1;2;3/и 10разцветки-става доста инвестиция- и от мен предложение:3-ти номер,цвят silver/black.
Много успехи и знай,че с тази джаджа се хваща и распер.
Относно воблера на Салмо - супер игра,много добре се води,3 излета по 1 час- 3 удара, хвана 3 щучки, след което го скъсах, и чупещия е много добър,а циклопа на Мепс сребрист с черни окраски е по-добрият, според мене,имам го от днес,утре се надявам да го пробвам.Но май баш-башията е Лусокса на Мепс,днес исках да е взема но е нямаше 

Re: Кой номер Mepps - Syclops и какво мислите за този воблер
Да използвам темата на колегата да не пускам нова, интересува ме от къде в Младост в София мога да си купя Циклопа?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Голямо разнообразие на Mepps има в магазина, който се намира в блок 314topsoft написа:Да използвам темата на колегата да не пускам нова, интересува ме от къде в Младост в София мога да си купя Циклопа?
topsoft написа:Да използвам темата на колегата да не пускам нова, интересува ме от къде в Младост в София мога да си купя Циклопа?
колега в магазина на блок 314,има но са доста по скъпи виж в ето този магазин
http://sigurna-sluka.com/index.php?opti ... &Itemid=53
аз лично ходя там
поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
да магазина е добьр.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Mepps - Syclops има ли някое клипче как играе в (водата )
ставали за обрасли водоеми ?
водили се в плитки води по повьрхноста ?
ставали за обрасли водоеми ?
водили се в плитки води по повьрхноста ?
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
Ако ще ловиш щука с Цикопа ползвай номера 2 и 3.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: