Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- Модератор
Re: около Бургас ????
И вие сте прав колега, тъй като много са бракониерите по нашия край и търсят възможности да опоскат всичко.Миналата събота на реката край с.Дебелт ме посетиха двама с калдарми /или както ги наричат там/. Науках ги и ги изгоних. Но проблема е в коректните риболовци, които желаят да се включат в затворената Бургаска група.Няма как да получат покана за включване в групата, за да бъде удоволствието от хобито ни по-пълноценно. И аз и други желаем да се включим, но ни е нужно търпение, за да ни припознаят като коректни такива.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Не е необходимо нито да членувам някъде,нито да търпя някой,нито да моля да ми приеме някой...Не обичам въобще да се навеждам и да сервилнича пред който и да било.Не е нужно това.И въобще това няма да ти направи по пълноценно удоволствието от риболова.
Никой не желая да ме припознава като нещо си....и това не е представителната извадка на бургаските риболовци...
И стига сме спамили вече.Темата е за риболова в бургаски район а не за някакви глупости....

И стига сме спамили вече.Темата е за риболова в бургаски район а не за някакви глупости....
- gogobogo
- кандидат преподавател
За кандидастване в Бургаската група се изпраща лично съобщение до лидера на групата.

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
-
- новобранец
Хора !!! Какво кандидатстване, какви групи, че и с лидери ....?
В момента около Бургас риболова върви достатъчно добре навсякъде. Където и каквото е давало последните 2-3 години в този сезон сега си дава пак (с минимални отклонения). Не е необходимо да се търси инфо по форумите за един приличен риболов в разгара на сезона. А ако някой току-що е станал рибар, то да разпита малко по магазините и ще се ориентира. Лично аз си поддържам един блог и там си описвам качествените излети за лична употреба, който обаче е достъпен за всеки.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
В момента около Бургас риболова върви достатъчно добре навсякъде. Където и каквото е давало последните 2-3 години в този сезон сега си дава пак (с минимални отклонения). Не е необходимо да се търси инфо по форумите за един приличен риболов в разгара на сезона. А ако някой току-що е станал рибар, то да разпита малко по магазините и ще се ориентира. Лично аз си поддържам един блог и там си описвам качествените излети за лична употреба, който обаче е достъпен за всеки.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Kiro Gorskiq написа:Хора !!! Какво кандидатстване, какви групи, че и с лидери ....?

-
- Модератор
Днес на реката до Средец мой приятел извади щука дълга около 60 см. на стръв жива рибка.Но прави впечатление, че рибетата, които трябва да послужат за стръв вече почти липсват.Та ходил е на Дюлевска река да си набави такава.Явно рибите се групират на други места и скоро ще ги последват и щуките.
-
- ще става разбирач
Някой да е ходил към Тръстиково на канала
В събота бях - по средата - преди ТКЗС-то - 22 червеноперки от 12.30 до 16.30 на бял и торен с повод 10 и основно 12, кука 16 и 1кг. захранка за чревеноперка от 2.40лвdimito80 написа:Някой да е ходил към Тръстиково на канала
Нещо ми направи дупка с фи10см в живарника, без въобще да се усетя - и накрая вадя и кво да видя - вътре само последната рибка

- Красимир Атанасов
- учете се от него
-
- ще става разбирач
Благодаря ти колега трябва да отида да ги сцепя.
- Ив. Иванов
- новобранец
Някой, знае ли под и над шлюза, какво хващат? Наслука
-
- Модератор
Простете ми невежеството, но това някъде около стената ли е ? Че напоследък ходех на язовира до Новоселци, но от месец там не си заслужава ходенето.Ив. Иванов написа:Някой, знае ли под и над шлюза, какво хващат? Наслука
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Посока Твърдица,точно където свършва стената от ляво са шлюзовете.Но ако скоро не са пускани само вмирисана риба може да се хване от там.Ако е останала изобщо някаква риба от Говедата.dantho.mihov написа:Простете ми невежеството, но това някъде около стената ли е ? Че напоследък ходех на язовира до Новоселци, но от месец там не си заслужава ходенето.Ив. Иванов написа:Някой, знае ли под и над шлюза, какво хващат? Наслука
- Ив. Иванов
- новобранец
Добре, мерси за информацията колега , а за моста между разлятото (резервата) и езерото ,знае ли се нещо? Надявам се да не ставам нахален ,знам че не може само да седя във форума и да питам къде, какво има ,а трябва да проверя сам ,но нямам превоз и затова, като ми се отдаде възможност за превоз, искам да избера най-доброто място..
Мерси предварително и наслука. 

Днес, на канала на Тръстиково, около 20 червеноперки, 4-5 таранки, 1 шаранче 600-700гр. и 2 костура - 2рият към 500гр
- от 14.30 до 17.00 часа.
Уип 8ца; 1.5гр плувка; 12-ка основно; 10-ка повод; #16 кука.
Пробвах самоделна захранка, вдъхновен от тема във форума:
-2кг пшеничено брашно
-1кг царевично
-1кг грис
-1кг мляно кюспе
-200гр галета
Разделих смеската на торбички по 1кг и днес ползвах само 1кг. Разтворих 1ампула течен аромат ванилия на др. Йоткер при разбъркването. Много съм доволен! Накрая си взех богатия ..... снимков материал и си тръгнах весел и щастлив
Наслука на всички!

Уип 8ца; 1.5гр плувка; 12-ка основно; 10-ка повод; #16 кука.
Пробвах самоделна захранка, вдъхновен от тема във форума:
-2кг пшеничено брашно
-1кг царевично
-1кг грис
-1кг мляно кюспе
-200гр галета
Разделих смеската на торбички по 1кг и днес ползвах само 1кг. Разтворих 1ампула течен аромат ванилия на др. Йоткер при разбъркването. Много съм доволен! Накрая си взех богатия ..... снимков материал и си тръгнах весел и щастлив

Наслука на всички!