Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Две хубави риби на Марица
-
- ще става разбирач
Re: Две хубави риби на Марица
Хубави риби.Навремето ловихме такива кефали на" влашка плувка" със скакалец и пиявица за стръв, в района на баража в Пловдив.Славни времена бяха! Голям кеф си си направил,браво!
И падащата звезда е била изгряваща .
- vlado_takuma97
- новобранец
Браво за хубавите кефали
Ловил съм такъв и знам какво е усещането да се бориш с такъв кефал
П.П Мен снимките ми харесват, добре са станали 

На Атанас: отличен (6) за рибите, добър (4) за непускането обратно поне на едната (освен ако е имал предвид специална трапеза за по-голяма от няколко човека, компания), среден (3) за правописа, и двойка(2) за снимката в кухнята и за един от коментарите - отговор.MITKO70 написа:Здрасти Насе!Добри кефали,награда за упоритоста.А критици винаги ще има,да не ти пука![]()
![]()

пп: Не съм учител по професия.

Последно промяна от refab на Сря Ное 14, 2012 12:57 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Какъв е воблера на който удариха ?
- кирил великий
- разбира нещата
Браво! Успех и по-натам! Рибите са чудесни. Има закон, спазвайте го, и игнорирайте "пускачите". Рибата в кухнята е екстра, точно там и е мястото, защото ще се готви на хубава гозба. И човек разбира защо му се казва кефал (от гръцки език), (голавль - рус.). Огромната глава (спрямо тялото) ясно изпъква на тази снимка.
-
- вече хвърля и на тежко
Ти видя ли последното изречение от поста ми?Troli Rapala написа:Радвам се,че никога нема да станеш художник-фотограф и да преследваш красивата снимка,вместо красиви риби!Едни ловят добри риби,па други ги бива само в снимането!
Ае наслука на всички!
-
- новобранец
Страхотни риби браво
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Извинявай,нямах предвид твоя пост а се изказах общо за хората,които критикуват снимките!С Танас си мязаме,щот ни е все тая за красивите снимки,само риби са ни в главите!За това и вниманието ми е насочено към рибите,които е хванал а не как би ги снимал!Щот колко и красиво да ги снимаш,кефа е друг и се получава от намирането и хващането на рибите,после ни е все тая дали е снимано,изядено или пуснато!vdo написа:Ти видя ли последното изречение от поста ми?Troli Rapala написа:Радвам се,че никога нема да станеш художник-фотограф и да преследваш красивата снимка,вместо красиви риби!Едни ловят добри риби,па други ги бива само в снимането!
Ае наслука на всички!

- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво колега,но кажи на какво ги хвана и каква е линията с монтажа?
kasmet
Супер 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Колегата избил рибата, бравос. А при такива резултати е нормално да сбъркаш даже и правописа, да не говорим за граматиката...pacho109 написа:Браво,колегаНе е късно да научиш и правописа, освен риболова
По-голям шаран от рибаря няма...
Браво бе Насе ти за това не ми се обади че щях да хвана по големи
, само така. А на мненията за грешки , снимки , пущане и други се смях тук не е граматически или фотогравски форум, пущам само маломерната риба . те и други пущат ама защото не могат да ги платят в "аквариума" е скъпо, и тук се сетих за подписа ли се казваше на Крокито
, той адаша го е казал.....

Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
-
- ще става разбирач
Троли къде се губиш?Troli Rapala написа:Браво,Танасе!Трофейната риба не е лесна,независимо от кой вид е!
Радвам се,че никога нема да станеш художник-фотограф и да преследваш красивата снимка,вместо красиви риби!Едни ловят добри риби,па други ги бива само в снимането!
Видяхме се за малко на пясъчник ,когато бяхме за костур .Бях с Опрашев от Асеновград.
Ти отиде нагоре да тролиш,а ние останахме още малко в устието на ръба ...Там ги набарах .. Изкарах 10 костура и два бели по кило и половина .
Целият филм стана за 20 минути и всичко преключи.Тези дни смятам да хвана една две щуки по големи .Ще пусна тема и нека пак завиждат ...
Нали знаеш че зависта на хората няма краи..
Пожелавам късмет на всички колеги ...