Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Списък с най опасните храни
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Списък с най опасните храни
Ама той и въздуха в градовете е отровен- За бога, братя, не дишайте 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Е как ми пристига прясна риба.Намерил съм си такава кутия от стиропор,служи за хладилна
струва 11лв.Е тука я снимах,и котето хоп веднага в играта
тука и аз не разбрах как стана тоя фокус,ама не това е фокуса а рибата като храна.
Тоя зарган влиза и в гриб с малка дупка на мрежата
Пазарлъка е задължителен с грипаджиите,в моя случай ми излезна 8 лв килото.
8 човека разделиха 30 лв.Е сега на мода са мидарниците,ама местните не знаят на кой са,дори новите къде им завземат риболовните познати полета
Разправят че се правят с евро пари,ама ще лапа само един чорбаджия,другите я карат така
Морски човек,въобще тия къде познавам там не е чувал за тоя форум,а и нямат време за такива неща-само риболов по цял ден и нощ,докато има риба.

Риболовци.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Нема ли да ти се напукат петичките......
Може ли да показваш на гладните Софиенци дет толкоз ги любиш таквиз неща
Ша та урочасат запек ша хванеш
Виж ПЛюско рибата още не отворил и я омахал,котката и нея в кутията - не и се пише добро - глад голям 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Първо софианете не са гладни..второ..само тези не долюбвам дет викат на хората- :селяни:..
..

Пак я повдигаш тая тема - за "селяни" и ще ти кажа каво съм забелязал - таз дума се употребява все повече от приходящи хора в София
Куриозно е ,но факт.Даже и на мене ме казаха така - аз нямам село и съм отрасъл в центъра на София.Човекът се оказа от град на две туби бензин от София така че сам си направи извода.В БГ тази дума се използва като синоним на простотия и лошо възпитание - за съжаление и е възникнала след освобождението,като са я въвели първенютата по София,а и не само оттам - и в други градове - по произход също от селата
Грандоманията и простотията нямат граници - не забелязваш ли нашенци излезли за две години зад граница се връщат и вече говорят с акцент - виж къв Ивропеец съм станал.Сега ако лично избиваш някакви комплекси - то си е твой проблем. 

-
- и господ не е толокова добър
Ако се постараеш да почетеш малко ще разбереш, че това което е на скарата е доста по-вредно от повечето от теб изброени продуктиribolovcho написа:E от това не вярвам да ме хване нещо..

п.п. И най- вече начина на приготвяне

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Vid
- кандидат преподавател
Пържолките са добре, ама наденичките.... кой знае какво смелено има вътре - уши, копита и пр. и пр.ribolovcho написа:E от това не вярвам да ме хване нещо..
Инак ние в долната провинция ходим да си купуваме рибка от пазара в Одрин, който ни е на "две крачки път" и си печем в несвяст

Не че не си и ловим, ама те боклуци дето ги ловим си ги пускаме, щото друго си е морската риба

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Бе ако са домашни наденичките ни копита,ни рогИ има,той Рибалофча може на луд да са прави,ма си гледа душицата.