Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Shimano - Nexave FC-FB
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Shimano - Nexave FC-FB
Здравейте колеги. Искам малко инфо за тези 2 макари.Каква е разликата освен в буквите.И някои ползвал ли ги е, за боло стават ли . Ако някои ги е ползвал да сподели впечатленията си. 1. http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=8356 2. http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... ts_id=1722 Мерси.
Re: Shimano - Nexave FC-FB
еднакви са , и стават за боло
Разликата е единствено в размера на шпулите, но според мен размер 2000 е достатъчен 

-
- новобранец
Абе взимай тиката и си свиркай 

Тук става въпрос за макара за болонеза!holi_jolie написа:Абе взимай тиката и си свиркай
-
- новобранец
Ryobi Ecusima
Абе на Ryobi-тата не им харесвам това, че тежат. Вярно, метални и здрави са, ама като болонезата ти е лекичка, седи като гиричка на нея. То вярно, че колегата не е уточнил за каква пръчка става въпрос, ама щом е болонеза би трябвало да е лека.
Болото е COLMIC REGAL XS200 5m. Но така като гледам двете макари имат визуална разлика в цвета им за друго някой да каже ако е ловил с тях или поне ги е хвалщал в ръка .
-
- новобранец
Ми те "Тика" правят и макари за болонезе!Приятели сме с Бони и се беше спрял и на 1 Тика но вече е поръчал Shimano Exage.Да му е честита и много риби да дърпа с нея!!!Bai Dobri написа:Тук става въпрос за макара за болонеза!holi_jolie написа:Абе взимай тиката и си свиркай

- ebro86
- новобранец
Аз я имам 2500 FC ,лекичка и бърза,добра е немам забележки.Сложил съм я на един телескопичен 4.20, за плувка,пасва идеално стана хубав екип. Ама гледам цените в България излизат по 100лв, аз тука я купих за 32 евро
имам 4000fc
и съм доволен