Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от G.Petkov »

Кире,
Вярно е, че все ме тегли тъмната страна, и то за различни неща !

Ама тази тема ще е в друг подфорум и ще е с поучително-възпитателна цел, и разбира се, няма да има нищо общо с движението "Хвани и изпържи, може и друго, ама да е сготвено" :lol: !
Ебати лозунга стана' - като при социълизъма :lol: !
И даже не съм споменал за чорбите, които неистово обичам !

Абе ще проявя характерната за мен, дребнобуржоазна еклектика :D !
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:Така си е !
Не отричам :D !
Сам се снимах, сам се орезилих :lol: !
Ама ще има и тема за релийза, но по-нататък :D !
Направо е за съдене по бързата процедура - законът предвижда за подобно месарско деяние присъда от три до пет студени водки без право на обжалване.Впредвид самопризнанията имаме смекчаващи делата обстоятелства - водката може да е в средния ценови клас.Присъдата да бъде изтърпяна в подходящо заведение по възможност без "попфолк" при първоначален лек режим на хранене от ордьоври да появата на основните ястия. :lol:Ако се докажат и съучастници да си разделят сметката пред келнера. :D При повторно подобно деяние наказанието е да се отседи в елитен ресторант като към менюто се прибавят и отбрани хайвери и да бъде поканен и ПЛюско с неубоздания апетит за да набъбне смектката на извършителя неимоверно :D Тегленето към тъмната страна ще се усети сутринта след изтърпяването на присъдата под влиянието на тежкия махмурлук и преглед на остатъчните финанси :drinkers: Ето и едно от предвидените мяста за изтърпяване на наказанието за подобни деяния
tinythumb_77da87118d333cdd9a8e42f5624de933.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Засега оставям поста на доктора без коментар, не виждам причина да почерпя, по-скоро е обратното, а и не харесвам руските ресторанти :D , за разлика от обичайната руска кухня!

А вчера, след като окончателно се убедих, че повече гъби няма да има, извадих от резервите и жената ми сготви любимата манатаркова супа, изцяло в духа на руската кухня - с много сметана, зеленчуци и гъста - яко :D !
Малко е тежка, ама толкова много обичам диворастящите гъби, че ям без да се ограничавам !

А пък днес преживях истински стрес :roll: - моя човек Панайот, от моята риболовна дружинка, да отиде на езерото с пъстървите и да хване 16 броя, 5.5 кг :mrgreen: и да ми подобри постижението от събота !
И сега утре, трябва отново да отида и да защитя реномето си на обезрибител на платените водоеми :lol: !
Ама едновременно с това трябва и да съм на работа :wink: !
Тежък казус се оформи :lol: !
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:Засега оставям поста на доктора без коментар, не виждам причина да почерпя, по-скоро е обратното, а и не харесвам руските ресторанти :D
Доктора е от нечерпещите,гювеча е залюбил :lol: Ша зема да дойда на това езеро да изловя пъсгървата за норматив,лошо,че зимам само ако ми се яде - жал ми е да я убивам :(
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Я, мачето ми се появило и в тая тема.
Много ме боли, като я гледам тая снимка. Всеки път като си видя гипсираното щече и ми се свива сърцето :|
Абе Жоре, тие пъстърви нямат ли вкус на котешка храна бре? С какво ги хранят?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Владо,
Аз пъстърва не ям, че има много костици и .....,
Ама жената и основния контингент ядачи, не само не се оплакват, ами питат за още :lol: !
А иначе, то понякога свинското и пилешкото са с вкус на риба,
Та ако хвана риба с вкус на свински вратни пържоли - ще се похваля :lol: !
Ама само на ЛС, щото за платените пиша само тук - в "Прехода", че е майтапчийска темата.

А пък на доктора, ако му е жал за хайванчетата, ще ги пускаме в моя живарник, да не се притеснява, ама никак :D !
А пък днес бяха зарибили със "златни" рибки, наистина усещането е като в аквариум :lol: , навсякъде плуват жълти силуети, все едно хвърляш в езерото на Зоопарка :D !
Ама ще ги изло'вим и тези !
Там няма прошка :lol: !

Владо,
Кой и как ти счупи щеката ?
Да не сте се срещали с В-12 :D ?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тръгне ли свинскориба веднага идвам с теб :lol:
Щечето не издържа, голямо духане падна. Отпред, отзад, пък така, пък иначе и накрая свърши, малко преждевремено, но такъв е живота.
Пичовие, ползвайте предпазни средства, че да не ви виснат щеките :finga:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Айде народе, стана уискино време :drinkers:

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Един градус, алкаж де, фанал златното рибка, тя му се примолила, тъй, тъй, пусни ме, ше ти изпълня три желания, нашия без да се замисли си поръчал бутилка ракия, рибката веднага, хоп - ркия, нашия я изпил, и питал рибката, я, вика, кай, може ли ей тъз бутилка да я напълниш, ама колкото и да пия, тя се да е се пълна, рибката - хоп и готово, ама тя са притеснила, че тоя пияния мое да осере работата, и го питала за третото желание, той посочил безкрайната бутилка и и казал - Я ДАЙ ОШЕЕНО ОТ СЪЩОТО!!!
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Айде, народе, настана време за...
Изображение

:mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Добър вечер гълъбчета.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

GODzillata написа:Айде, народе, настана време за.. :roll:
Радомирска боза с банички в Данубия бийч :roll:
lusienn

Мнение от lusienn »

Е понеже,си припомних е тоя риболов по пълнолуние :arrow: Това къде свети е луната,не слънцето :arrow: Изображение Ще си пръжна от сафрида,имам още 5 кила.Изображение Така се вижда на сонара отдолу.Е и залезаИзображение РипкитеИзображение семки за занимавка.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

lusienn написа:Е понеже,си припомних е тоя риболов по пълнолуние :arrow: Това къде свети е луната,не слънцето.Е и Рипките
А там дето свети слънцето - това е ПЛюско дет иска да изПЛюска РиПките :lol: На Сивирозапъд са датчанити - те пък ша изпапкат РусалкИтИ - първо ша им са порадват малко :wink:
Заключено

Обратно към “Разни”