Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Суходол
- pala4a82
- научил се да хвърля
Re: На Суходол
браво за амура трофен екземпляр 

риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
последно като ходих преди около година - 8 лв на пръчка (сега ми казаха че е 10) но не съм проверявал. Взимаш каквото хванеш. Намира се на Околовръсното на София, малко след отбивката за Овча купел, вижда се от пътяantivik написа:Дай някакви подробности за гьола, че някои хора не сме ходили там, ни го знаем де е ни к`во е - платен, частен, свободен....?
Аз за 16 часа, включително нощем, нямах пипане на 2 пръчки, макар че ползвах 10 вида монтажи и стръв
Лично аз се зарекох че там няма да стъпя повече, но колегата ме изненада яко
последно като ходих преди около година - 8 лв на пръчка (сега ми казаха че е 10) но не съм проверявал. Взимаш каквото хванеш. Намира се на Околовръсното на София, малко след отбивката за Овча купел, вижда се от пътяantivik написа:Дай някакви подробности за гьола, че някои хора не сме ходили там, ни го знаем де е ни к`во е - платен, частен, свободен....?
Аз за 16 часа, включително нощем, нямах пипане на 2 пръчки, макар че ползвах 10 вида монтажи и стръв
Лично аз се зарекох че там няма да стъпя повече, но колегата ме изненада яко
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето и информация от извора както казват хората-от 15 септември вдигнаха таксата на 10лв. на пръчка причината е че имаше доста инциденти с ромското общество и заради тях забраниха и нощният риболов(и вече не го посещават) ,водоемът в момента е доста зарибен от качественни риби не шаранчета и сомчета по 0.500кг. а от 2кг до 21 кг. шаран който все още не е хванат амур има всякакъв но рядко пипа аз този го хванах на топчета 2бр. 16мм ягода и риба,има пъстърва от 0.250-0.500кг.,страстните шаранджий може да се договорят със собственика за евентулен нощен и цена .На плувка не съм ловил и немога да дам инфо .В магазина има почти всякаква стръв и камола за пъстървите,шкембе чорба -аз къва на нея и не е лоша .
В общи линий риболовът е доста труден трябва си по-сериозен подход от към захранване ,също така трябва да е ветровито поне малко да има вълнички иначе няма ефект просто не пипа дори и каракудата . есетри има доста аз присъствах на едно от пусканията им .Риба до 3 кг. или 5кг. беше я взимаш за бройка няма ограничение .
В общи линий риболовът е доста труден трябва си по-сериозен подход от към захранване ,също така трябва да е ветровито поне малко да има вълнички иначе няма ефект просто не пипа дори и каракудата . есетри има доста аз присъствах на едно от пусканията им .Риба до 3 кг. или 5кг. беше я взимаш за бройка няма ограничение .
- antivik
- кандидат преподавател
Благодаря за информацията, интересуваше ме заради тази нощна снимка, но щом е платен....няма какво да се каже. Поздрави за адреналина и улова
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- CERRUTI
- сериозен играч
Евала майсторе.....пак добре че си ги обул за снимкатаboreto1 написа:сбух гащите и аре с кепа между краката в гиола ,

Явно Суходол още си е актуален.....а аз бях чул инфо че вече не зарибявали,защото предстоял ремонт на стената и щели да го изпразват....та арендатора не си давал много зор......

-
- Модератор
Честито ! И скоро да подобриш личния си рекорд !
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Отново бях и нещата бяха тъка :отидох към 18.30 часа разпънах сергията,въдиците -първи удар към 22.00 каракуда на две топчета (лакома работа),2 ри удар на фидера -царевица с повдигач на косъм -откачи се не беше голяма риба ,на дънните само попипвания цяла нощ до към 04.00 след което два силни удара и пак изпуснати риби
смених куките с по-голями от 6 ци на 4 ки) трети удар в 6.30 и вече закован около 6 те килца
http://prikachi.com/images.php?images/974/5329974H.jpg
след което вече по-спокоен с кафе посрещнах зората
http://prikachi.com/images.php?images/976/5329976A.jpg
Ето и мястото а въдиците са хвърлени на 10 на метра отсреща(под върбичката) а може и по-близо до брега да са .
С фидера се забавлявам с каракуди които нещо станаха рядкост но пък са едрички ударих и един по-малак шаран около 1.500кг. това до обят.Слетобяда замря тотално всичко отвсякаде.

http://prikachi.com/images.php?images/974/5329974H.jpg
след което вече по-спокоен с кафе посрещнах зората
http://prikachi.com/images.php?images/976/5329976A.jpg
Ето и мястото а въдиците са хвърлени на 10 на метра отсреща(под върбичката) а може и по-близо до брега да са .
С фидера се забавлявам с каракуди които нещо станаха рядкост но пък са едрички ударих и един по-малак шаран около 1.500кг. това до обят.Слетобяда замря тотално всичко отвсякаде.
колеги как са нещата на суходол ? Пъстървата почнала ли е да кълве ?
Пъстървата вече навсякъде кълве,стига наистина да има пуснати отарендатора.В неделя,въпреки уверенията,че има пусната риба,на гьола се хванаха 2-3 пастърви.Утехата беше някоя и друга каракуда на тежко и уклейчета на леко.
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
костур има ли на Суходол ? или клен ...
ходил съм преди повече от 10 години ... имаше преди клен,каракуда и шаран ... за амур и сом нищо не се споменаваше ... да не говорим за пъстърва,което ме навежда на мисълта ,че водоема е изчистен от лайната,които се хвърляха от някакъв свинарник наоколо ...
ходил съм преди повече от 10 години ... имаше преди клен,каракуда и шаран ... за амур и сом нищо не се споменаваше ... да не говорим за пъстърва,което ме навежда на мисълта ,че водоема е изчистен от лайната,които се хвърляха от някакъв свинарник наоколо ...
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Костур има ама са по 5 сантиметра. Кефал има, големи са, но тази година не се активизираха. За шаран и каракуда е студено вече. Амурите са 5 бройки по 15-20 кила. Пускаха и сомчета преди време, но ги изловиха. Пъстърва пускаха преди месец ама 50 бройки на 50 декара язовир са нищо. Вече не е топло за пъстървите, просто са малко, шанса да хванеш е колкото на Доспат. Свинарника го събориха преди 2-3 години. Дава много уклей.Radoy написа:костур има ли на Суходол ? или клен ...
нямам живарник
А на спининг някой пробвал ли е там за пъстърва ?
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
hristotihov написа:Костур има ама са по 5 сантиметра. Кефал има, големи са, но тази година не се активизираха. За шаран и каракуда е студено вече. Амурите са 5 бройки по 15-20 кила. Пускаха и сомчета преди време, но ги изловиха. Пъстърва пускаха преди месец ама 50 бройки на 50 декара язовир са нищо. Вече не е топло за пъстървите, просто са малко, шанса да хванеш е колкото на Доспат. Свинарника го събориха преди 2-3 години. Дава много уклей.Radoy написа:костур има ли на Суходол ? или клен ...