Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Да се похваля-оня ден ударих 50кг.:D
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Мнения: 4365
- Регистриран на: Нед Мар 20, 2005 9:41 am
- Местоположение: Ямболската баня
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
- Мнения: 689
- Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 9:49 am
- Местоположение: Пловдив
-
- ще става разбирач
- Мнения: 580
- Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 8:39 pm
- Местоположение: Бисер Гергов-Видин
-
- разбира нещата
- Мнения: 689
- Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 9:49 am
- Местоположение: Пловдив
- man1966
- ще става разбирач
- Мнения: 585
- Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 1:52 pm
- Местоположение: Свиленград
Ивак-заеби захаромера..Ivak написа:Мерси за поясненията, ще се мери със захаромера![]()
Айде сега на преположенията:
Материал 200 кг кабарне
Захарност 23 преди прибавянето на захарта
Захар 20 кг (на Горна Оряховица, другите са слаби)
Колко литра 42-45 градусова ракия да чакам![]()
![]()
Страшна тема , трябва да е важна![]()
![]()
Джибрите са готови за варене когато паднат долу-демек отгоре си остава виното.В тоо случай се казва че са привряли и са гут за варене.
Ако имат вътре захар,джибрите привират малко по бавно.С това за 21 дена хич не съм съгласен.
Варя ракия сека година от как се помня и резултатите са доста добрии...

Я елате рибенца при батко...
- man1966
- ще става разбирач
- Мнения: 585
- Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 1:52 pm
- Местоположение: Свиленград
Друг е въпроса дали си точил вино от джибрите-при таз ситуация трябва да се добави вода и захар-на 3 кила вода-1 кг.захар.man1966 написа:Ивак-заеби захаромера..Ivak написа:Мерси за поясненията, ще се мери със захаромера![]()
Айде сега на преположенията:
Материал 200 кг кабарне
Захарност 23 преди прибавянето на захарта
Захар 20 кг (на Горна Оряховица, другите са слаби)
Колко литра 42-45 градусова ракия да чакам![]()
![]()
Страшна тема , трябва да е важна![]()
![]()
Джибрите са готови за варене когато паднат долу-демек отгоре си остава виното.В тоо случай се казва че са привряли и са гут за варене.
Ако имат вътре захар,джибрите привират малко по бавно.С това за 21 дена хич не съм съгласен.
Варя ракия сека година от как се помня и резултатите са доста добрии...
И пак се почва ферментация и чак като паднат джиброците отдолу отиваш на казана.
Колко ракия да очакваш си е малко приблизителна работа-ако не си токъл вино+ 20 кила захар сигурно ще се получат къмто 50 кила ракийца,но ако я превариш както правя аз ще остане към 35 кила очень хорошая напитка-наздраве...

Я елате рибенца при батко...