Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг - помощ, кой от тези да взема?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг - помощ, кой от тези да взема?
Може, може - нека си вземе барклито 

Не, че може, то си е така и между двата вида водачи има "балкан" разлика макар и, че не мога да търдя дали и до колко биха издържали LTS водачите.firepd69 написа:Може, може - нека си вземе барклито
Двата вида водачи са едни и същи с различни имена
.Мислиш ли , че китаеца на некоя шхуна на Яндзъ или Хуанхъ ще ти сменя водачи.Всичко се прави на едно место с различни етикети.Пък и като видиш в какъв ценови клас са.....Айде стига толкова.Аз си казах моето мнение, всеки е свободен сам да си избира.

SS304 водачите са олекотени и вътре нямат керамичен или какъвто и да е друг пръстен, докато LTS водачите имат такъв пръстен, дори визуално нямат нищо общо освен, че приличат на водачиfirepd69 написа:Двата вида водачи са едни и същи с различни имена.Мислиш ли , че китаеца на некоя шхуна на Яндзъ или Хуанхъ ще ти сменя водачи.Всичко се прави на едно место с различни етикети.Пък и като видиш в какъв ценови клас са.....Айде стига толкова.Аз си казах моето мнение, всеки е свободен сам да си избира.

Имал съм двапъти Berkley Tactix 3m. и 3 berkley cherywood и съм виждал разликата !
Очевидно, че не си наясно и само объркваш хората, погледни и двата вида и ще се убедиш !
Виж сам :
SS304
LTS
Ползвам berkley cherywood 2 с LTS водачи,само с плетено и нямам никакъв проблем.
Остави само стъпки
Абе колега и човека във втория линк ти казва, че водачите са се нарязали с плетеняк ти пак си знаеш твойто.Ццц , ходи повече за риба и не се занимавай с глупави сравнения.Това задълбочаване, няма да те обогати практически никога.Много добре знаеш , че тези водачи при работа с плетеняци не струват.Айде повече успехи в риболова.
Говори за водачите на първата серия на беркли чериууд които не са LTSfirepd69 написа:Абе колега и човека във втория линк ти казва, че водачите са се нарязали с плетеняк ти пак си знаеш твойто.Ццц , ходи повече за риба и не се занимавай с глупави сравнения.Това задълбочаване, няма да те обогати практически никога.Много добре знаеш , че тези водачи при работа с плетеняци не струват.Айде повече успехи в риболова.

Щеше да направиш разлика ако поне малко се беше поинтересувал. Обясних ти го за да не заблуждаваш хората, но ти си държиш на твоето

Всъщност това "глупаво сравнение" можеше да обогати теб малко като научиш нещо ново, но ти си си решил, че е по-добре да си настояваш на грешката

Твоя воля, за мен няма значение, важното е колегите да не останат с грешно впечатление за водачите

Добре де, колега! Съгласен съм, че SS304 са недоразумение. LTS водачите не се нараняват от плетени влакна(лично проверено и обсъждано многократно), повярвайте! Приемете, че не сте прав и да не вкарваме хората в заблуждение. Успех!firepd69 написа:TACTIX - и всички останали боклуци с такива водачи

-
- научил се да хвърля
Имам Чери 2 на 2,10 от около 3 години - супер приятна и стегната сопичка!
LTS водачите не са мръднали от плетено 0.08!!!
Моля не заблуждавайте колегите в качеството на нещо, което не сте пробвали!
LTS водачите не са мръднали от плетено 0.08!!!
Моля не заблуждавайте колегите в качеството на нещо, което не сте пробвали!
Взимай си черито и не се притеснявай за водачите !!!
Хвани,пусни
- Vid
- кандидат преподавател
Бих те посъветвал, ако наистина смяташ да ловиш с изкуствени примамки, събери малко парички и си купи нещо в малко по горния ценови клас 150-200 лв. Скоро предполагам ще има и коледни промоции......
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека