Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Малии аз за 2 дена по реката мога да се похваля само с една откачена щука кило и двеста-триста
Някви сомчета 5-6 кила иначе
На воблери ли удариха GODFATHER
Евала колеги за слуката ви!

На воблери ли удариха GODFATHER

Евала колеги за слуката ви!

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На воблери, но на мои приятели!!!
Аз съм в Пловдив от две седмици, НО предстоящият уикенд е последният с тия температури и ще се възползвам от едно слизане надолу, надолу
Аз съм в Пловдив от две седмици, НО предстоящият уикенд е последният с тия температури и ще се възползвам от едно слизане надолу, надолу

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Don4o_62
- учете се от него
Тая год. истината за спинингистите е надолу
и плувкаджийте се хвалят за добър улов 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
Колеги къде може да се отиде за скобар сега покрай Пловдив.Никога не съм вадил такава риба(е аз не съм и ходил де) и ми е интересно да видя какво е!?
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Докладвам за днес, скобара не беше много активен, но с умерено хранене успях да уловя някоя риба.Лових на хляб и жълъдов червей на дистанция 15-тина метра.Такъма ми беше основно 0.12, повод 0.10 и кука 14 от "чупещите се" Оунър фуна.

Бързай бавно.
- М. Сталев
- разбира нещата
Имам чувството ,че въртиш вече една и съща снимка 

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Верно че изглеждат малко еднакви, ама наистина ли мислиш, че пускам едни и същи снимки.PikeM написа:Имам чувството ,че въртиш вече една и съща снимка

Бързай бавно.
- М. Сталев
- разбира нещата
Бъзикам се, естествено ,че не са ,теб съм те признал за майстор 

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Абе майстор...
Иска се повече свободно време и ходене по реката.Като се намери рибата всеки турист хваща, един повече друг по малко.

Бързай бавно.
-
- ще става разбирач
Това около Пловдив ли е хващано или е надолу към Димитровград?
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
SUPER MARIO написа:Надолу е Атанасе, надолу...

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Надолу, надолу- колко да е надолу- се ще е някъде над границата. 

Тъй като сме форум за споделяне на успехи/неуспехи и мен ме дразни когато някой подаде част от информация за успешен риболов. По реката има много рибари, които ловят доста повече от споделените тук успехи, но не са и чували за форума. А и не им трябва...
За да бъда малко в помощ на колегите споделям конкретно прясно инфо от за някои места надолу по Марица и притоците й, където рибата вече се групира на пасажи:
- река Мартинка - алай, морунаж на жълъдов, щука и каракуда в района под бента. Над моста дава чат-пат само щука, но там е панаир...
- Марица в района на Димитровград над стария мост - алай, морунаж на жълъдов. Единият колега извади преди дни распер 4.200 и сом 8.100 на силиконова рибка над втория бент.
- Моста на Симеоновград - алай, морунаж, по-нарядко излиза и карабалък.
- Устието на Сазлийка - алай и морунаж. Застуди ли от майничките с чували не можеш си намери място.
- Гьоловете на Злато поле - много и хубав костур в двата ръкава, на блесна и рибе. Ей-тоя калибър предимно:

Излизат и прилични щуки, но миналата неделя ми идваше да счупя ръцете на двама димитровградчани, убиващи на мига и прибиращи в торбата писалки, едва захапали червеноперката
- Над Симеоновград има уловен 56 кг сом на дъно.
Видях лично снимките, както и на други уловени от него м/у 21-46 кг, но човекът не ми разреши да публикувам някоя по обясними причини.
- Под баража на Брод се лови каракуда на корем, цял ден дедовците пълнят живарници
Другата седмица се надявам на хубави щуки, но го дават затопляне и ще е малко труден риболова, но обещавам репортаж.

За да бъда малко в помощ на колегите споделям конкретно прясно инфо от за някои места надолу по Марица и притоците й, където рибата вече се групира на пасажи:
- река Мартинка - алай, морунаж на жълъдов, щука и каракуда в района под бента. Над моста дава чат-пат само щука, но там е панаир...
- Марица в района на Димитровград над стария мост - алай, морунаж на жълъдов. Единият колега извади преди дни распер 4.200 и сом 8.100 на силиконова рибка над втория бент.
- Моста на Симеоновград - алай, морунаж, по-нарядко излиза и карабалък.
- Устието на Сазлийка - алай и морунаж. Застуди ли от майничките с чували не можеш си намери място.

- Гьоловете на Злато поле - много и хубав костур в двата ръкава, на блесна и рибе. Ей-тоя калибър предимно:

Излизат и прилични щуки, но миналата неделя ми идваше да счупя ръцете на двама димитровградчани, убиващи на мига и прибиращи в торбата писалки, едва захапали червеноперката

- Над Симеоновград има уловен 56 кг сом на дъно.

- Под баража на Брод се лови каракуда на корем, цял ден дедовците пълнят живарници

Другата седмица се надявам на хубави щуки, но го дават затопляне и ще е малко труден риболова, но обещавам репортаж.
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Хич не ми пука дали се дразниш или не.Ловя по едни и същи места по Марица и не ми се става в 2-3часа за да ходя за риба.Реката в момента е пълна с дребна риба и просто трябва да се разходиш малко и да я намериш.А това че по реката имало много рибари, които ловяли повече, изобщо не ме притеснява, аз толкова си мога.kendo написа:Тъй като сме форум за споделяне на успехи/неуспехи и мен ме дразни когато някой подаде част от информация за успешен риболов. По реката има много рибари, които ловят доста повече от споделените тук успехи, но не са и чували за форума. А и не им трябва...![]()

Бързай бавно.