Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Копринка втичалото
Re: Копринка втичалото
От снимките на Бачо Илия отчитам три местности по казанлъшки:1".Лагера"/"Асфалта"-тъй като от години има изсипана камара от асфалт/2."Трескавото кладенче" и 3. "Скока",но там отдавна няма вода.Пък и това не е пътя за Сахране/както обяснява колегата/. Май има някакво объркване от страна на pacho69.
-
- учете се от него
Сигурно става дума за от към страната на Сахране и малко над селото, ама такива нива на водата имаше в началото на юни:

Сега от там, където са снимките които качих, минава само коритото на р.Тунджа- 3-4 метра широко и 20-30 см дълбоко!

Сега от там, където са снимките които качих, минава само коритото на р.Тунджа- 3-4 метра широко и 20-30 см дълбоко!

Привет колеги, не бях влизал скоро, гледам бая коментар се навъртял. Сега зада успокоя ядливите коментари ще уточня: Може и аз да бъркам с думата "Втичалото" - поне така казват местните за мястото на което бях. Значи от Павел баня , като се тръгне към Казанлък, малко преди Сахране в дясно има отбивка и макадамов път, който води до язовира. Мисля в първия си пост писах, че още като наближих коритото вода нямаше, та мястото на което бях е доста по-навътре. На снимката изглежда наистина затворено с висок бряг, но снимката не е панорамна, така че няма как да се види как в гьола влиза и излиза една малка вадичка. Надявам се страстите да са успокоени и ако съм сбъркал в точното позициониране, да бъда извинен.
По-голям шаран от рибаря няма...
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Ей Пачо как не съм ти видял репортажа до сега.Че ти си направил две в едно бе батка,почивка и риболов.Пуста Павел баня и аз ходих преди години там уж да си почина,те едни булки от тез станции по тез ресторанчета,по се уморих отколкото да си почина.Иначе риболова си го спретнал екстра.
- Don4o_62
- учете се от него
Язовира е дащен,но П. Банките са по дащни
,и аз бая съм се уморявал вместо да си почивам 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Кви булки, кви Павел Банки бе момчета, ше имам аз под ръка Тунджата и Копроинка и няма да ида за риба? Да не съм ЛУД?Don4o_62 написа:Язовира е дащен,но П. Банките са по дащни,и аз бая съм се уморявал вместо да си почивам

По-голям шаран от рибаря няма...