Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Пав, лично аз тази снимка не я приемам, нито пък килограмите на щуката!
Щом до нея няма кутия с цигари, обувка еди-кой-си-номер или 2- литрова бутилка - човек може само да гадае относно размера.
Да не говорим, че липсва и снимка от водоема, което навява мисли за щуко-шопинг от кварталната бакалия.
Иначе, ако трябва да коригирам и Жорето, то щучка от 3кг. си е много по-вкусна от по-малка нейна посестрима, щото колкото е по-голяма, толкова по-няма дребни костици, не че се прескачат в щуката де, ама като се пръжне и после се задуши със заливка от магданоз, лимонов сок и счукан чесън, става ефектът "мммммммммм"!
Щом до нея няма кутия с цигари, обувка еди-кой-си-номер или 2- литрова бутилка - човек може само да гадае относно размера.
Да не говорим, че липсва и снимка от водоема, което навява мисли за щуко-шопинг от кварталната бакалия.
Иначе, ако трябва да коригирам и Жорето, то щучка от 3кг. си е много по-вкусна от по-малка нейна посестрима, щото колкото е по-голяма, толкова по-няма дребни костици, не че се прескачат в щуката де, ама като се пръжне и после се задуши със заливка от магданоз, лимонов сок и счукан чесън, става ефектът "мммммммммм"!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Напълно съм съгласен с Годзи.В мойта баня,имам същите плочки и са размер 10 х 10,та за туй и моите съмненияGODzillata написа:Пав, лично аз тази снимка не я приемам, нито пък килограмите на щуката!
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
tct
Това ще ти отива повече палавнико ПЛюскоlusienn написа:ѝе, Е такива неща са на фокус в момента шматароци
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
tct
Ми така от пръв поглед малко май.....GODzillata написа:
........... което навява мисли за щуко-шопинг от кварталната бакалия.![]()
Последно промяна от tct на Пон Ное 19, 2012 7:46 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов

GODzillata написа:....
А аз вас двамата ... такова ... у гъзюгите , тлъстите , мазните , Аlovo-бай СТОЯН написа:....
Другият път ще я снимам в басейна къде плочките са инч на инч та да изглежда кът монстерса де е омаал на Лох Нес , Несито та го нема никво
Ся не ме предизвиквайте да ви разказвам как навремето лових блу уейн на рейн уорм , увпреди да впишат уейна , дет синее , в изчезналите видове , па да си правите изводите що се води изчезнал
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
tct
Още го има вида,не е изчезнал,изглежда популацията се е въстановила
-
tct
GODzi...... купувай вазлин -лошо ти са пише...........Един го хванали да краде.Понеже не му било за първи път и винаги го пребивали тоз път решли да го е..ейййй.Поискал си човкът туба вазлин - донесли му я.Почнал да си маже гърдите - защо там го попитали - абе аз,отговорил туй намандръсването ша го търпя,ма сърцето ша ма заболи много.........ма ти не са страхувай - от един път не се става кака - лошо е да не питаш от още един път става ли се.....Павел Иванов написа:
А аз вас двамата ... такова ... у гъзюгите , тлъстите , мазните , А![]()
- G.Petkov

Така де,
Той, прехода понякога разделя двата бряга с тънка червена линия
,
Ама аз ще си остана на десния ....
Той - доктора да купува вазелини, лубриканти,
Аз, като по-улегнал мъж, предпочитам жените
!
Иначе хубави щуки тръгнаха в темата,
Не са като моите ГМО пъстърви
!
Обаче бяха много вкусни, гледам днес тавичката празна и ми предложиха супа пиле !
Не че не обичам въпросната супа, даже много я обичам, ама къде са пеканите пъстърви се питам, и знам отговора
!
Vid можеше и той за участва в фотоетюдите на печени хищни риби, ама нали мрази фотографията, само с текст споделя
!
Той, прехода понякога разделя двата бряга с тънка червена линия
Аз, като по-улегнал мъж, предпочитам жените
Иначе хубави щуки тръгнаха в темата,
Не са като моите ГМО пъстърви
Обаче бяха много вкусни, гледам днес тавичката празна и ми предложиха супа пиле !
Не че не обичам въпросната супа, даже много я обичам, ама къде са пеканите пъстърви се питам, и знам отговора
Vid можеше и той за участва в фотоетюдите на печени хищни риби, ама нали мрази фотографията, само с текст споделя
-
tct
Не мой доктора,той на моми налита,ма гледам там интрижка са врътна,то не че съм подстрекател.......G.Petkov написа:Така де,
Той, прехода понякога разделя двата бряга с тънка червена линия,
- G.Petkov

Аааа, не си бе, докторе ........tct написа:...ма гледам там интрижка са врътна,то не че съм подстрекател....
Но понякога ти се получава, нали
Особено за един от съ-авторите, даже му идва множко, май
Иначе за момите /каките/ сме единни - с пълна гаранция !
Щото моите моми за някой съ-автори са каки
-
tct
Доктора отива семейно да папка и да зарадвам аудиторията - - та - патица с гъби и бамбук,пържен ориз по Гуандонски и панирани хрупкави зеленчуци.ВиК - водка Финландия и кока кола лайт и разните там китайски салатки със зеУенчуци сУрави със соев сос. 
- GODzillata

Пав, бе ти с тия похотливи наклонности към мъжката част...ъъъ...да не би да си ловил и Джон Уейн?Павел Иванов написа:...да ви разказвам как навремето лових блу уейн на рейн уорм , ...
Нема се харчим за вазелин, имам свинска сланина, сега я турих у спешъл саламура да кисне 2 седмици, после част от нея ще я опуша, а друга ще направя с празец, ма мое и да оставя малко да стопя на мас, така че лизгаво се ще се намери, ма Павлето да внимава

...да не стане както в оня виц, в който на Джо му викали Джо-Дългото мъдо преди да скочи през дувара, а след скока прякорът му останал да виси на оградата.
Тигре, а ти си остави малко от маслото, от което наливаш в огъня - да си имаш за всеки случай.

-
tct
Ей ,от вратата ме върна - запазвам го 
- G.Petkov

Оппп,Jack Daniels написа:Преди да ползвате някоя тайландка по предназначение, не е зле профилактично да ползвате това
Малка поправка,
Лубрикантите ги препоръча Jack!
Върна'х се 10 стр. назад, ама го намерих
- GODzillata

Offffff........уморих се, ей!
5 часа готвих, направих и една торта, оправих сланината и пастърмата.....чанч отвсякъде....май-май друг път няма да се хващам на такова свинско хоро...благо е човек да го хапва, ма ти писва, докато го оправиш....целият ставаш в месо, сланина и кръв, омирисва ти се душата, червата и дреболиите ги отебах като балтон у жега, имах мераци да пълня луканки и суджуци като в по-младите си години, въртеше ми се наум нещо ала чривца на скара с чесън и много тъмно пиво, но...
5 часа готвих, направих и една торта, оправих сланината и пастърмата.....чанч отвсякъде....май-май друг път няма да се хващам на такова свинско хоро...благо е човек да го хапва, ма ти писва, докато го оправиш....целият ставаш в месо, сланина и кръв, омирисва ти се душата, червата и дреболиите ги отебах като балтон у жега, имах мераци да пълня луканки и суджуци като в по-младите си години, въртеше ми се наум нещо ала чривца на скара с чесън и много тъмно пиво, но...