Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

малък преславец-щука и мрежи
-
- научил се да хвърля
малък преславец-щука и мрежи
Отдавна не съм писал тук, и нова тема пускам за пръв път.
Днес на Малък Преславец в царството на ЛИЛИЕТЕ, влязох да пробвам новите воблери от Япония. Мария КО. ми изпратиха 93 парчета да пробвам в наши води. 4 часа даде резултати - 2 добри щуки - 2.5 кг и 1,6 кг, прекрасни риби, едната по-малката плува обратно, по голямата задържах.
Не зная как да кача снимки. Рибата беше слабо активна и само нестандартните цветове на Мария Ко. дадоха резултат. Сигнално розово и резеда! не зная как да кача снимки тук, ако някой ми каже ще получи снимките от днес. За съжаление извадихме закачена на един туистер и една бракониерска мрежа. ИЗвадихме я! В нея РИБА нямаше, но имаше - удавена една белочела рибарка- защитен вид гмуркач, рядко красива птица. Мръсните бракониери явно не знаят че там, на Малък Преславец има и такива птици, за тях мрежата е смърт на 100%. Мрежата извадихме и изгорихме! Само се питам къде са ИАРА! ИАРА там на това райско кътче следва да гледат за мрежи, а не да тормозят хората за билети, като са хвърлили 2 въдици. Риболова беше чудесен, природата удивителна, лодката ми беше добра за да прибера и унищожа 150м. мрежа! Надявам се да съм направил добро! Който може, да посети Малък Преславец, с въдица в ръка, с по един воблер или блесна. Удивително е!
Днес на Малък Преславец в царството на ЛИЛИЕТЕ, влязох да пробвам новите воблери от Япония. Мария КО. ми изпратиха 93 парчета да пробвам в наши води. 4 часа даде резултати - 2 добри щуки - 2.5 кг и 1,6 кг, прекрасни риби, едната по-малката плува обратно, по голямата задържах.
Не зная как да кача снимки. Рибата беше слабо активна и само нестандартните цветове на Мария Ко. дадоха резултат. Сигнално розово и резеда! не зная как да кача снимки тук, ако някой ми каже ще получи снимките от днес. За съжаление извадихме закачена на един туистер и една бракониерска мрежа. ИЗвадихме я! В нея РИБА нямаше, но имаше - удавена една белочела рибарка- защитен вид гмуркач, рядко красива птица. Мръсните бракониери явно не знаят че там, на Малък Преславец има и такива птици, за тях мрежата е смърт на 100%. Мрежата извадихме и изгорихме! Само се питам къде са ИАРА! ИАРА там на това райско кътче следва да гледат за мрежи, а не да тормозят хората за билети, като са хвърлили 2 въдици. Риболова беше чудесен, природата удивителна, лодката ми беше добра за да прибера и унищожа 150м. мрежа! Надявам се да съм направил добро! Който може, да посети Малък Преславец, с въдица в ръка, с по един воблер или блесна. Удивително е!
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: малък преславец-щука и мрежи
Браво за щуките!Браво и за мрежата!Ето тук виж за снимките.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=10864
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=10864

-
- научил се да хвърля
Някой пита за Воблерите - Мария Ко. Може да ги видите на www.yamaria.co.jp Фирмата в световен мащаб е конкурент на Йо-зури, в България няма представителство, има отделни техни модели най-вече във Варна и по черноморието. Никога досега не съм виждал воблери с такава аеродинамика, повтрям аеродинамика! При хвърляне с 0.14 плетено влакно воблер от 7,5г постига с 2,70 добра пръчка 35-45 метра!!! Ако искате вярвайте! Но досега не съм виждал такава аеродинамика!!!
Същото, че и по-зле е положението и на Шабленското езеро.....Мръсотия - колкото искаш и още толкова ! Само бракониерските набези са повече от разхвърляните боклуци из целия водоем.gogotod написа:.......... Само се питам къде са ИАРА! ИАРА там на това райско кътче следва да гледат за мрежи..... Риболова беше чудесен, природата удивителна, лодката ми беше добра за да прибера и унищожа 150м. мрежа!
И друг път съм писал, че никога не съм виждал проверяващи там ?!
Поздравления за щуките !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- научил се да хвърля
снимките ще кача днес следобед! Много ви моля разгледайте воблерите, които също ще кача като снимки. Те са сравнително нови за нашия пазар, цените им не знам, последно бяха скъпи около 25 лева за морските. Моля за повече мнения за бракониерите в тези райони.
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
[img][img][img][/img][/img][/img]
-
- научил се да хвърля
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
-
- научил се да хвърля
Ето снимките

Последно промяна от gogotod на Пон Ное 19, 2012 2:20 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля