Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Power Pro за 15 левки !??
Модератор: sapuna
Power Pro за 15 левки !??
Днеска минах с един приятел през Риболовен Рай до сточна гаара и какво да видя - Пауер Про 100мт за 15 лв
беше зелено на цвят а опаковката 1 към 1с Оригинала , някой да си е купувал отнего
да сподели че се чудя дали да го взимам 

Колега ribarq и в Хасково може да намериш това влакно...ribarq написа:Някой ако ми намери такова до 16-17 лева ,може да ми свърши услуга да ми вземе 3 ролки ...една 0,19мм и 0,22мм две ролки ! и по еконта с наложен платеж да ми ги прати .......
Ще съм му мноооого благодарен ... и черпилката от мен !

- ribarq
- сериозен играч
45 лв е ролката и си е чисто менте , за това не искам да го купя от магазините ,иначе досега д съм го взелpepic написа:Колега ribarq и в Хасково може да намериш това влакно...ribarq написа:Някой ако ми намери такова до 16-17 лева ,може да ми свърши услуга да ми вземе 3 ролки ...една 0,19мм и 0,22мм две ролки ! и по еконта с наложен платеж да ми ги прати .......
Ще съм му мноооого благодарен ... и черпилката от мен !Посети маг Рибомания и там ще ти обяснят кое какво за него..

-
- новобранец
- Обратна връзка:
погледни цените на влакната в някой онлайн магазин - например
http://shop.fishing-mania.com
мисля че иамт пауър про в наличност
http://shop.fishing-mania.com
мисля че иамт пауър про в наличност
BwMaster написа:да колега сори че те подведох - и аз видях ама късно:)ribarq написа:и какво да видя не разбрах , 69.50лв за рола ???![]()
иначе как се намират такива разлики в цените незнам - явно незнам откъде да си търся рибарски принадлежности
конфискувани и продадени на търг http://www.adv.government.bg/
другата седмица е има търг за риболовни принадлежности но май повечето са използвани... много често се случва да разпродават нови конфискувани на митницата и лодки се появяват от време на време

- man1966
- ще става разбирач
Менте си е за 15 кинта разбира се-обаче върши работа и то добра..ribarq написа:45 лв е ролката и си е чисто менте , за това не искам да го купя от магазините ,иначе досега д съм го взелpepic написа:Колега ribarq и в Хасково може да намериш това влакно...ribarq написа:Някой ако ми намери такова до 16-17 лева ,може да ми свърши услуга да ми вземе 3 ролки ...една 0,19мм и 0,22мм две ролки ! и по еконта с наложен платеж да ми ги прати .......
Ще съм му мноооого благодарен ... и черпилката от мен !Посети маг Рибомания и там ще ти обяснят кое какво за него..
От Хасково си бях зел 0,19 ей тъй за проба.За влачене е перфектно -при закачки дори спокойно изправя тройките на воблера.Но при спининга е друга работа-скапва се бързо и прави бради при хвърлянето.
Я елате рибенца при батко...
- begleca_sv
- кандидат преподавател