Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

AWA-SHIMA??
Модератор: dantho.mihov
- Rak1
- научил се да хвърля
AWA-SHIMA??
Колеги, дайте малко инфо за марката и продуктите. Рових из Гугъла, но почти нищо не излиза.
колега виж тук http://www.tomaxshop.com има нешто по твоят вапрос даносъм ти бил полезен
Голяма фирма, голямо представяне,пък сайта им http://www.awa-shima.com/ от началото на лятото е все в"Site Under Construction" той въобще не е стартирал. Иначе ги продава http://www.tomaxshop.com/catalog/. Не съм ползвал нищо от тази фирма, но чувам от колеги противоречиви мнения.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Павел Иванов
Напълно съм съгласен в случая с gembala ! Инак според мене са два пъти повече от Шимано Beastmaster ! Два пъти по-тежки , два пъти по-дървени и с два пъти по-кофти баланс ! Същото важи за самото Шимано Beastmaster сравнено с една купчина гегички по-евтинки дори от Ава Шимата ! Лично мнение !xenohаck написа:gembala написа:спининговите пръчки според мен са гола вода
за другите работи нямам наблюдения
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво си гледал незнам ! Едно към едно Шимано Beastmaster !
бат Милене , те таковам у дъртата интрига еиииииЙ

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- barutchiata ©
- Администратор
По-добре, ако питате мен, да минете без Ава Шима...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
за единия мач си купих pulse-2000,макарата навива кордата идеално,засега отзивите са ми положителни,а затова,че имат лош модел спининг не може да се правят заключения ,че фирмата е слаба.може ли да ви питам колко диафлеша се изпочупиха,е шиманото да не е слаба фирма.по вкус и по цвет товарищи нет.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бат Милене не знам какво шимано ползваш ама май си в грешкаbatmilen написа:Един колега си купи от тяхните макари и е доста доволен, запчатките вътре са от неръждавейка, а не като в прехваленото шимано от някаква неизвестна бързо износваща се справ.А още шиманата били със самонарязващи се болтчета сглобени?
от около 1 година въртя Ексейдж който е от ниския клас на фирмата и вече имам над 100-150 излета с нея
При положение че цяло лято съм въртял предимно за сом по бентовете на Марица се сещай за какви воблери става въпрос
Верно се появиха някой луфтове но поне до другото лято ще ме изкара
Много ми се ще да видя някоя друга макара намираща се на нашия пазар с изключение на Дайва и Шимано която би се справила с тези натоварвания
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
- Павел Иванов
Смех отсекъде
Павел Иванов и майстор на спининга
А стига глюпости
Ся сериозно - доста модели на Шекспир , Серт , Трабуко , Спро та дори и на ДАМ са много по-читави ( визирам сал спинингови пръти ! ) от Ава Шима моделите ! Верно че опита ми с Ава спин прътите се базира сал на едно проучване върху тех къде един колега ме помоли да направя за него ( малко тръскане , малко каст и пр. глюпости ) , но впечатлението което оставиха в мен е че единственното читаво нещо в тях е външният им вид !
а бат Милен е РЕВЛЬО

Ся сериозно - доста модели на Шекспир , Серт , Трабуко , Спро та дори и на ДАМ са много по-читави ( визирам сал спинингови пръти ! ) от Ава Шима моделите ! Верно че опита ми с Ава спин прътите се базира сал на едно проучване върху тех къде един колега ме помоли да направя за него ( малко тръскане , малко каст и пр. глюпости ) , но впечатлението което оставиха в мен е че единственното читаво нещо в тях е външният им вид !
а бат Милен е РЕВЛЬО

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов