таранки (каракуди)

Модератори: bobopeli, sapuna

Gospodina
новобранец
новобранец

таранки (каракуди)

Мнение от Gospodina »

здравеите днес бях на искара ходих за шаран ама то въдица до въдица нема место да азаметни6 и почвам да ловя ас с цапалката и така леко по леко 7 кила таранки от 7 сотринта до 2 следобяд така че които иска таранка ще е добре да иде там на нямаше никаква друга риба тоава нее за пропускане там бяхме около 20 рибаря но никои нехвана нищо освен таранки :? :? :? ва два часа ве4е ми писна да стоя за тези таранки и си тръгнах другите които бяха там останаха а таранките бяха добрички по една педя :lol: :lol:
НАСЛУКА НА ВСИЧКИТЕ МИ КОЛЕГИ РИБАРИ
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

майстора си е майстора, евала! сеем кила риба си е супер. ама шо не пробваш една на цапало а другата на парашут? моиш и питнайси кила риба а хваанеш
riba_mafiot
новобранец
новобранец

Мнение от riba_mafiot »

МОДЕРИРАНО!!!barutchiata
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

ggbg написа:майстора си е майстора, евала! сеем кила риба си е супер. ама шо не пробваш една на цапало а другата на парашут? моиш и питнайси кила риба а хваанеш
:lol:
Колега можеби колегата е имал впредвид че ги е хванал на плувка а не съм цапало :roll:
Изображение
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

riba_mafiot написа:aweeee maistor. Kat mA vidi6 kak xva6tam akuli ot marica 6a vidi6 koi e maistor ti eba maikata skapana karakuda takava
На тебе и 3те ти мнения дето имаш са една мисловна диария.Като си се регистрирал тук ще се съобразяваш с правилата на форума и ще уважаваш неговите членове,западняк разглезен.Освен това,СМОТЛЬО се
намираш в България ,затова ще пишеш на БЪЛГАРСКИ.Следя ти простотиите и как спамиш всяка от последните теми които са пуснати с вулгаризми и простащина,дори и тази в която колега споделя за рожденния ден на сина си.Нарочно не писах в тази тема.Единственото което заслужаваш е един тлъст доживотен БАН.Такива душевно ограбени паразити като тебе са срам за българския народ :!:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
riba_mafiot
новобранец
новобранец

Мнение от riba_mafiot »

МОДЕРИРАНО!!!barutchiata
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Gospodina,за яз.Искър ли става въпрос или за реката?
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Браво на модераторите найнакрая.
Gospodina
новобранец
новобранец

Мнение от Gospodina »

Big^Fish написа:Gospodina,за яз.Искър ли става въпрос или за реката?
става въпрос за реката
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: таранки (каракуди)

Мнение от Dedy »

Gospodina написа:ловя ас с цапалката
:!: :!: :!: :!:
Колеги,
в плевенски регион "цапалка" наричат директния телескоп!!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

А за коя част на реката става въпос ако не е тайна.Голямата ми болка е,че съм по служба както се казва в София и досега по този край не съм ходил за риба,макар че от 5 години доста време прекарвам тук.Да ми се чуди някой как съм издържал.Ама напоследък съм "болен".Днес ще ми носят билета от Сливен.Ще купя един директен от тук и вече правя планове. :oops: Иска ми се да е възможно най близо и виждайки,че става въпрос за Искъра се ентусиазирах. :smt099 :smt100
Gospodina
новобранец
новобранец

Мнение от Gospodina »

на староселци беше това а и да завали дъжт нема да се притесняваш там нема да запоксуваш никога в сеото питаш з апътя за мелницата ако него знаеш и даваш по него реката е в дясно от него :wink: :wink: :wink: а и трябва да си земеш повече кукички № 10 щото гълтат до газа и ако не я оперираш нема как да я извадиш :wink: :lol: :D :)
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Браво колега 7гк. е добре .Пак и зависи колко са галеми аз имам 12 кг като рибките бяха 15 см. а тази година преди да застоди на едно езеро до Русе 7 кг.но над педя и на дъно което не ми прави толкова кеф но все пак за спорта.Наклука
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”