Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

таранки (каракуди)
таранки (каракуди)
здравеите днес бях на искара ходих за шаран ама то въдица до въдица нема место да азаметни6 и почвам да ловя ас с цапалката и така леко по леко 7 кила таранки от 7 сотринта до 2 следобяд така че които иска таранка ще е добре да иде там на нямаше никаква друга риба тоава нее за пропускане там бяхме около 20 рибаря но никои нехвана нищо освен таранки
ва два часа ве4е ми писна да стоя за тези таранки и си тръгнах другите които бяха там останаха а таранките бяха добрички по една педя

НАСЛУКА НА ВСИЧКИТЕ МИ КОЛЕГИ РИБАРИ
-
- новобранец
-
- ще става разбирач
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На тебе и 3те ти мнения дето имаш са една мисловна диария.Като си се регистрирал тук ще се съобразяваш с правилата на форума и ще уважаваш неговите членове,западняк разглезен.Освен това,СМОТЛЬО сеriba_mafiot написа:aweeee maistor. Kat mA vidi6 kak xva6tam akuli ot marica 6a vidi6 koi e maistor ti eba maikata skapana karakuda takava
намираш в България ,затова ще пишеш на БЪЛГАРСКИ.Следя ти простотиите и как спамиш всяка от последните теми които са пуснати с вулгаризми и простащина,дори и тази в която колега споделя за рожденния ден на сина си.Нарочно не писах в тази тема.Единственото което заслужаваш е един тлъст доживотен БАН.Такива душевно ограбени паразити като тебе са срам за българския народ

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- новобранец
Re: таранки (каракуди)
Gospodina написа:ловя ас с цапалката

Колеги,
в плевенски регион "цапалка" наричат директния телескоп!!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А за коя част на реката става въпос ако не е тайна.Голямата ми болка е,че съм по служба както се казва в София и досега по този край не съм ходил за риба,макар че от 5 години доста време прекарвам тук.Да ми се чуди някой как съм издържал.Ама напоследък съм "болен".Днес ще ми носят билета от Сливен.Ще купя един директен от тук и вече правя планове.
Иска ми се да е възможно най близо и виждайки,че става въпрос за Искъра се ентусиазирах.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
на староселци беше това а и да завали дъжт нема да се притесняваш там нема да запоксуваш никога в сеото питаш з апътя за мелницата ако него знаеш и даваш по него реката е в дясно от него
а и трябва да си земеш повече кукички № 10 щото гълтат до газа и ако не я оперираш нема как да я извадиш

НАСЛУКА НА ВСИЧКИТЕ МИ КОЛЕГИ РИБАРИ