Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2012
в неделя пообиколихме камен бряг,яйлата,каварна.хубава разходка,риба-0.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Правена е на гладно и сигурно затова, а пък и "моделките" се бяха спретналиsardina написа:Но снимката е красива.biserkehayov написа:Вчера моя резултат от 14,30 до 16,00 ч Варна - Трета Буна. Много слаб риболов на всичко.

За северното черноморие май риболова на заргана приключиdon.kose написа:в неделя пообиколихме камен бряг,яйлата,каварна.хубава разходка,риба-0.

май,май ще заземяваме такъми и лодки и...нова година-нов късмет.BERG написа:За северното черноморие май риболова на заргана приключиdon.kose написа:в неделя пообиколихме камен бряг,яйлата,каварна.хубава разходка,риба-0.- като гледам и прогнозите
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Не се шашкайте колеги! Рано е за зазимяване аз и декември съм дърпал приличен брой зарган.don.kose написа:май,май ще заземяваме такъми и лодки и...нова година-нов късмет.BERG написа:За северното черноморие май риболова на заргана приключиdon.kose написа:в неделя пообиколихме камен бряг,яйлата,каварна.хубава разходка,риба-0.- като гледам и прогнозите
Ходене и проби му е майката

[Не се шашкайте колеги! Рано е за зазимяване аз и декември съм дърпал приличен брой зарган.
[/quote]
ходене му е майката ей ходене 

- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
На Ной излизали зарган ?
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
да ама времето е кирливо.
Вчера бях там, за 3 часа 2 извадени риби общо - 10 човека! Ама и времето си беше кофти.plamenski4 написа:На Ной излизали зарган ?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днеска също една риба не от мен и вятър.
Миналата събота пробвахме заргана на едни скали в Черноморец,още рано-рано сутринта отидохме с един приятел и в 7:00 часа вече имах удар но до обяд се вдигна много голяма вълна и решихме да си тръгнем. И така аз хванах 3 в кофата ио6те толкова изтарвах а колегата само един,но след дълго двучасово мятане без удар решихме да си ходим.
В същото време (докато събирахме такъмите се появи един съсед и докато събирахме извади 1 зарган),но ние все пак бяхме премръзнали и решихме да си ходим.
И така днес го срещнах този саседа и ми каза че сле 13:30 до към 16 часа са си трагнали с по 40-50 парчета на човек... Та така смятаме утре да отидем при изгрев и да стоиме до залез та туко виж напълним кофите
На слука на всички !!! :Р
В същото време (докато събирахме такъмите се появи един съсед и докато събирахме извади 1 зарган),но ние все пак бяхме премръзнали и решихме да си ходим.
И така днес го срещнах този саседа и ми каза че сле 13:30 до към 16 часа са си трагнали с по 40-50 парчета на човек... Та така смятаме утре да отидем при изгрев и да стоиме до залез та туко виж напълним кофите

На слука на всички !!! :Р

Обичам да пуша ,да пия и да ям...Любов как да правя също знам ! :Р
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Такава е ситуацията тези дни. Рибата е навътре и не хава, а осгладнява чак след 14,30-15,00 ч и хуква да вечеря. Който хванал хванал риба, а други може настинка, трипер и махмурлук!!!
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Ние днес се поразходихме първо до Поморие, но нещо не ни хареса студения вятър и отсъствието на риба и прескочихме към Черноморец. Там от обяд до около 17ч. общо 11 риби (7:4 за мен, естествено
), от които две доста добри и тлъсти - оказа се, че са варненки (само там на заргана викат зарганА
), демек женски де. Та това е, сега отивам да правя салатата, че иначе няма да ми сипят ракия 

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
-
- научил се да хвърля
Тез двете заргани аз ги ПроПуснах надолу като не отидох за риба в неделя следобед ...sundy написа:Ние днес се поразходихме първо до Поморие, но нещо не ни хареса студения вятър и отсъствието на риба и прескочихме към Черноморец. Там от обяд до около 17ч. общо 11 риби (7:4 за мен, естествено), от които две доста добри и тлъсти - оказа се, че са варненки (само там на заргана викат зарганА
), демек женски де. Та това е, сега отивам да правя салатата, че иначе няма да ми сипят ракия
Иначе за мен кефа е от до ... от улова на рибата до консумацията... барабар със салати и салтанати ... ха

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
-
- сериозен играч
Е па като си казал наздраве,
.